- 5 Ocak 2017
- 527
- 490
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Teşekkür ederim ihmal etmeden hemen görüneceğimHemen endokrin uzmanına görünün ihmal etmeyin ilaç kullanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ihmal etmeden hemen görüneceğimHemen endokrin uzmanına görünün ihmal etmeyin ilaç kullanın
Karnim deilde kasiklarim agriyo bazen benim.Arkadaşlarım ben karnım çok ağrıyor sizde de var mı böyle bir durum tam adet tarihimde ağrıması uygun dedim ama hala devam ediyor
Karnim deilde kasiklarim agriyo bazen benim.
Gecen hafta sık ve şiddetliydi doktorum kasık ağrısının normal olduğunu tutunurken olduğunu söylemişti bu hafta azaldı çok şükürArkadaşlarım ben karnım çok ağrıyor sizde de var mı böyle bir durum tam adet tarihimde ağrıması uygun dedim ama hala devam ediyor
Merhaba hayırlı olsun saglikla alalım kucağımıza bebislerimiziHerkese iyi akşamlar.Benimde ilk hamileliğim. Sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah:) kasık ağrısı dışında herhangi bişey yok bende mide bulantısı yaşamıyorum.ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum..
Aynıyız seninle. Benim de uyku haricinde bir sıkıntım yok sadece halsiz uykusuz hissediyorum kendimi o kadar. Dua et biz şanslı olanlardanız galiba :)Merhaba. Benimde 6 hafta 5 günlük. Tahmini Tarih 2 Eylül. Bende mide bulantısı felan yoktur. Olması mı gerekiyor . Hatta benim çok fazla bir sıkıntım yok çok şükür. Normal aynı durumdayım. İnşaAllah bir sıkıntı yoktur. Hiç birşey olmayınca yanlış giden bişey mi var diye insan tereddüt ediyor. Yarın doktora gideceğiz inşaAllah.
Canım mesajını okudum içimi rahatlattın benim de hiç bulantim falan yok goguslerimde öyle abartılı ağrı yok sık idrara çıkma bile yok dedim acaba bende mi sıkıntı var :))Merhaba. Benimde 6 hafta 5 günlük. Tahmini Tarih 2 Eylül. Bende mide bulantısı felan yoktur. Olması mı gerekiyor . Hatta benim çok fazla bir sıkıntım yok çok şükür. Normal aynı durumdayım. İnşaAllah bir sıkıntı yoktur. Hiç birşey olmayınca yanlış giden bişey mi var diye insan tereddüt ediyor. Yarın doktora gideceğiz inşaAllah.
Aynıyız seninle. Benim de uyku haricinde bir sıkıntım yok sadece halsiz uykusuz hissediyorum kendimi o kadar. Dua et biz şanslı olanlardanız galiba :)
Canım mesajını okudum içimi rahatlattın benim de hiç bulantim falan yok goguslerimde öyle abartılı ağrı yok sık idrara çıkma bile yok dedim acaba bende mi sıkıntı var :))
Aynen maşallah canım :)) ne kadarlık hamilesin :):) Aynen bende korktum neden herkeste bişeyler var bende yok diye :) rahatladım. MaşaAllah bize o zaman :)
6 hafta 5 günlük inşaAllah :) sen ?Aynen maşallah canım :)) ne kadarlık hamilesin :)
Benimde 5.17 cikti 25 mg la basladim pazar gunleri 100 aliyorum.benimde 5 kusur çıktı endokrin e gitmistim ilaç dozunu arttırdı 50 mg kullanıyorum eutrhyrox hamile kalmadan levatiron 25 mg kullaniyodum sizin kaç tsh
doktor mu dedi 1 gun 100 mg kullan diye ben hep 50 mg aliyorum yeterli gelir mi acaba diye düşünüyor um doktor daha iyibilir ama korkuyorumBenimde 5.17 cikti 25 mg la basladim pazar gunleri 100 aliyorum.
arkadaşlarım çay ya da kahve içiyor musunuz peki. ben günde iki kupa kahve ve 6 7 bardak çay içiyordum. o kadar zararlı mı doktorunuz bişey dedi mi