2017 Eylül Anneleri

Herkese iyi akşamlar.Benimde ilk hamileliğim. Sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah:) kasık ağrısı dışında herhangi bişey yok bende mide bulantısı yaşamıyorum.ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum..
Merhaba hayırlı olsun saglikla alalım kucağımıza bebislerimizi

Merhaba. Benimde 6 hafta 5 günlük. Tahmini Tarih 2 Eylül. Bende mide bulantısı felan yoktur. Olması mı gerekiyor . Hatta benim çok fazla bir sıkıntım yok çok şükür. Normal aynı durumdayım. İnşaAllah bir sıkıntı yoktur. Hiç birşey olmayınca yanlış giden bişey mi var diye insan tereddüt ediyor. Yarın doktora gideceğiz inşaAllah.

Merhaba. Benimde 6 hafta 5 günlük. Tahmini Tarih 2 Eylül. Bende mide bulantısı felan yoktur. Olması mı gerekiyor . Hatta benim çok fazla bir sıkıntım yok çok şükür. Normal aynı durumdayım. İnşaAllah bir sıkıntı yoktur. Hiç birşey olmayınca yanlış giden bişey mi var diye insan tereddüt ediyor. Yarın doktora gideceğiz inşaAllah.
Aynıyız seninle. Benim de uyku haricinde bir sıkıntım yok sadece halsiz uykusuz hissediyorum kendimi o kadar. Dua et biz şanslı olanlardanız galiba :)

Canım mesajını okudum içimi rahatlattın benim de hiç bulantim falan yok goguslerimde öyle abartılı ağrı yok sık idrara çıkma bile yok dedim acaba bende mi sıkıntı var :))

Aynıyız seninle. Benim de uyku haricinde bir sıkıntım yok sadece halsiz uykusuz hissediyorum kendimi o kadar. Dua et biz şanslı olanlardanız galiba :)

MaşaAllah diyelim o zaman nazara gelmeyelim :) Çok sevindim aynı durumda olmamıza, bir sıkıntı mı var dedim inşaAllah hep böyle olur bir sıkıntı çıkmaz hayırlısı ile geçiririz :)

arkadaşlarım çay ya da kahve içiyor musunuz peki. ben günde iki kupa kahve ve 6 7 bardak çay içiyordum. o kadar zararlı mı doktorunuz bişey dedi mi

arkadaşlarım çay ya da kahve içiyor musunuz peki. ben günde iki kupa kahve ve 6 7 bardak çay içiyordum. o kadar zararlı mı doktorunuz bişey dedi mi

benim kahveyle çok aram yoktu ama,çay çok içerim.hamileliği öğrendiğimden beri hiç kahve içmedim, çok açık ve şekersiz olmak kaydıyla 2 bardak çay içiyorum günde. doktor kafein alma mümkün olduğunca dedi.çay kansızlık yaptığı için çok içilmemesi gerekiyomuş.

X