- 9 Mart 2014
- 147
- 45
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Az yedigim icin acikiyorum tabiki bide folikkasit cok aciktiriyo ozellikle ilk basladiginiz aylarda. Ben 4 aydir iciyorum istah acilmasi kismjni gectim. Aserme fln yok fakat caya attigim 1 cay kasigi seker bile fazla geliyo bayiyo eksililer mide bulantimi azaltiyoYa kızlar ben yemek yiyorum 5 dakika sonra acıkıyorum resmen ya sizler de böyle misiniz? tok hissetmiyorum kendimi hiç. daha 5 haftalık hamileyim. Siz aşermeye başladınız mı bide
Benimde ilk böyle yavaştan başladı sonra şiddetlendi ama 2 haftadır bugün iyiyim ama :) vücut alışıyor herhaldeKızlar benim midem bulanıyor ama öyle kusacak kadar değil afedersiniz ama beni rahatsız ediyor içten içe bulanıyor böyle sanki yediğim ağzıma gelicek gibi of özellikle dün gece başladı napicam ya nasıl geçer geceleri uyutmuyo
Hiç kustun mu canımBenimde ilk böyle yavaştan başladı sonra şiddetlendi ama 2 haftadır bugün iyiyim ama :) vücut alışıyor herhalde
38.haftada aliyorlar genelde canim 40 a kadar beklenmiyor.valla ben cok korkuyorum ya sezeryandan.Canımm benimde sezeryan kac hafta önce alıyolar acaba benimde 12 eylül belkide agustosun tam son günleri 28/29 olur alırlar
O konuya hiç girmeyeyim ben de bi anda her şeyden tiksinti oldu evdeki mobilya kokusundan bile kusuyorumHiç kustun mu canım
27 Kasım diycektin galiba canımHer umutlu, sevinçli anne adayı gibi ben de buradayım :) geçen hafta keseyi gördük. Sat 27 aralık ona göre 5.7 mm kese göründü iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Beta 1651 idi. Çalışıyorum öğretmenim, akşamları uyuyorum sürekli ama mide bulantım yok hiç. Benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı?
Ahah evet 27 kasım diyecektim :) yorgunluk ve uyku var şuan ama iştahımın maşallahı var benim de :)27 Kasım diycektin galiba canımben de 5. haftadayım şimdilik hiç bulantım yok aksine hep açımm.ben de öğretmenim bu arada
Bende 6. haftamdayım ve hiç bulantım yok. sanırım şanslı olanlardanız ve umarım böyle devam eder.Her umutlu, sevinçli anne adayı gibi ben de buradayım :) geçen hafta keseyi gördük. Sat 27 aralık ona göre 5.7 mm kese göründü iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Beta 1651 idi. Çalışıyorum öğretmenim, akşamları uyuyorum sürekli ama mide bulantım yok hiç. Benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı?
İnşallah ya nazar değmesin İştahım gaaayet iyi tutuyorum kendimi çok yememek için :) siz ultrasona gittiniz mi?Bende 6. haftamdayım ve hiç bulantım yok. sanırım şanslı olanlardanız ve umarım böyle devam eder.uyku bende de var .iştahınız ne durumda
Ben ilkinde anlamadım sabah 6 da cok apar topar oldu öyle cok sancım vardıki anlamadım bile cıktıgımda ki dikis acısı doguma girmeden ki dogum sancımdan hafif oldugu icin vız gibi gelmişti acıkcası ama bunda nasıl olur bilemem Allah kolaylıgını verir insallah38.haftada aliyorlar genelde canim 40 a kadar beklenmiyor.valla ben cok korkuyorum ya sezeryandan.
Cok minik canım duyamasan bile endiselenme bence 1 hafta daha bekle tam netlik icinCumartesi Allah'ın izniyle 6+1 oluyoruz inşallah kalp atışını duyarız :)
Canım isim listemizi sayfa basındaki ilk mesajına yazarmısın eylül anneleri olarak hepimiz seni etiketleyerek bilgilemizi yazalım nick yas sehir kacıncı cocuk tahmini dogum tarihimiz cinsiyet ileride tabi sende sayfa basına yaz olur mu yaparmısm acabamerhaba arkadaşlar. yeni hamişler olarak bu başlıkta heyecanlarımızı paylaşabiliriz diye düşündüm. ilk hamileliğim, umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. benim bebişin tahmini doğum tarihi 5 eylül. sizinkiler ne zaman?
Sabirsizlikkk canım ilk ondan :) inşallah duyariz ya 4+3 de keseyi görmüştükCok minik canım duyamasan bile endiselenme bence 1 hafta daha bekle tam netlik icin
evet şükür kesemi gördüm. 04.09 tarihi verdi doktorum bana da doğum için. sizde gitmişsinizdir.İnşallah ya nazar değmesin İştahım gaaayet iyi tutuyorum kendimi çok yememek için :) siz ultrasona gittiniz mi?
tiroid in kac cikiyo canim kac mg ilac kullaniyorsun bende pazartesi gittim 25 mg kullaniyordum 50 mg cikardi yeterli gelir mi ki 1 ay sonra bi daha baktir dedi tsh 5 kusur cikti 4 haftalik hamileyim suanmerhabalar benim 2. bebeğim olucak nasipse bende her zaman aç olarak dolaşıyorum ama dizginlemem gerek kendimi çünkü kilolu hamile kaldım. En fazla 6 kilo alma rahatlığım var. Muhtemel doğum tarihim 10,09,2017ilk bebeğimi 2014 yılında sezeryanla doğum yaptım bu da muhtemelen sezeryan olucak. Beni sıkıntılı bir dönem bekliyor tansiyon sorunum olmuştu ilk hamileliğimde. Şimdi de tiroid sıkıntım var. Allah yardımcım olsun bakalım nasıl atlatacağız. Ama onun için her şeye değer