- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Bugun adet gunun mu canim yoksa gunune daha var mi beta 71 demissin
arkadaşlarım bende bugün kan sonucumu öğrendim 71 çıktı sanırım kese 2000 değerini geçince görünüyor. onun için pazartesi doktora gitmem gerekiyor. acaba bir hafta sonra gitsem sizce bir sıkıntı olur mu bir kere bebeğin kalp atışının durması sonucu kürtaj olmuştum. ve sürekli kanamam olduğu için ilaç kullanıyordum. acaba haftaya cumartesi gitsem bir sorun olur mu şubattatilinde memleketime gideceğim ordaki doktoruma görünürüm diye düşündüm. yoksa beklemekle hata etmiş olur muyum fikrinizi söylerseniz çok sevinirim
tam adet günüm canım. ovulasyon testiyle hamile kaldım yumurtlama tarihinden 12 13 gün geçti. hcg değerim 71
Benimde bugun adet gunum pazartesi batirdim bende 62.78 cikti yarin yine baktircam ayniymisiz senle degerim normal mi diye merak ettigimden sordum
Canım herhangi siddetli bir kasık agrın ve kahverengiyahut kanaman yoksa tabiki beklemelisin bencearkadaşlarım bende bugün kan sonucumu öğrendim 71 çıktı sanırım kese 2000 değerini geçince görünüyor. onun için pazartesi doktora gitmem gerekiyor. acaba bir hafta sonra gitsem sizce bir sıkıntı olur mu bir kere bebeğin kalp atışının durması sonucu kürtaj olmuştum. ve sürekli kanamam olduğu için ilaç kullanıyordum. acaba haftaya cumartesi gitsem bir sorun olur mu şubattatilinde memleketime gideceğim ordaki doktoruma görünürüm diye düşündüm. yoksa beklemekle hata etmiş olur muyum fikrinizi söylerseniz çok sevinirim
Duyulablme olasılıgı yüksek canımMerhaba arkadaslar, bende 6. Haftaya girdim bugun. Ilk hamileligimde maalesef 11. Haftada dusmustu, o yuzden fazla heveslenmek istemiyorum. Hamile takvimide yapmadim ve esim haric kimseye soylemedim.
Bende bulanti yok ama inanilmaz sislik var karnimda, sureklide bir gerilmemi desem, batma, cekme arasinda hissler. Bunu yasayan varmi? Boyle giderse fazla gizli tutamicam, ilk doktor terminim haftaya carsamba tam 6+7 oluyor. Kalp atislari duyulurmu acaba?
Hayırlı olsun canım allahnkucagna almayı nasip etsin insallahtam adet günüm canım. ovulasyon testiyle hamile kaldım yumurtlama tarihinden 12 13 gün geçti. hcg değerim 71
Hayırlı olsun canım allahnkucagna almayı nasip etsin insallah
Canım herhangi siddetli bir kasık agrın ve kahverengiyahut kanaman yoksa tabiki beklemelisin bence
Benimde 6. Haftam bulantim yok sadece sislik var.ptesi kalp atislarini duymaya gitcez insallah.insallah bu bebisini saglikla kucagina alirsin tatlim, icini ferah tutMerhaba arkadaslar, bende 6. Haftaya girdim bugun. Ilk hamileligimde maalesef 11. Haftada dusmustu, o yuzden fazla heveslenmek istemiyorum. Hamile takvimide yapmadim ve esim haric kimseye soylemedim.
Bende bulanti yok ama inanilmaz sislik var karnimda, sureklide bir gerilmemi desem, batma, cekme arasinda hissler. Bunu yasayan varmi? Boyle giderse fazla gizli tutamicam, ilk doktor terminim haftaya carsamba tam 6+7 oluyor. Kalp atislari duyulurmu acaba?
gittim pazartesi bugün için gel dedi 2 kati artıyo mu diye ama esim izin alamadığı için gitmedim yarinada alamamış cuma git demişler cuma baktircambenimde adet günüm dündü dün yaptırdım testi . önemli olan iki gün sonra iki kat artması benim ilk gebeliğimde doktor ona dikkat etmişti o yüzden yarın tekrar test yaptıracağım. peki doktora gittiniz mi ya da ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
Ben bugun gittim doktora pembe leke geldi bakti keseyi gordu sadece bi problem yok dedi ama yinede progestan verdi.ona biraz canim sıkıldı.on gun sonra tekrar gidicem.sen gittin miBen ilkinde anlamadım sabah 6 da cok apar topar oldu öyle cok sancım vardıki anlamadım bile cıktıgımda ki dikis acısı doguma girmeden ki dogum sancımdan hafif oldugu icin vız gibi gelmişti acıkcası ama bunda nasıl olur bilemem Allah kolaylıgını verir insallah
gittim pazartesi bugün için gel dedi 2 kati artıyo mu diye ama esim izin alamadığı için gitmedim yarinada alamamış cuma git demişler cuma baktircam
gittim pazartesi bugün için gel dedi 2 kati artıyo mu diye ama esim izin alamadığı için gitmedim yarinada alamamış cuma git demişler cuma baktircam
aynen canım mecbur uğraşıyoruz tek de gitmek istemedim 2iyle çarpınca çıkması gereken değer cikiyo zaten cuma ona gore bakarımbakalım bende okuldan izin
bakalım bende izin alabilirsem gideceğim keşke onuda evde belirleyebilsek çok zor oluyor kan vermeye gitmek :)
aynen canım mecbur uğraşıyoruz tek de gitmek istemedim 2iyle çarpınca çıkması gereken değer cikiyo zaten cuma ona gore bakarım
Merhaba ben de varım!
Henüz bugün yalnızca kanda öğrendim, 10 gün sonra ultrasounda çağırdı doktorum :))
356 cıktı canım. Yaptırdığım yerdeki doktor cumartesi tekrar bakalım dedi ama kendi doktorum gerek yok haftaya ultrasounda gel dedihoşgeldiiin :)) kaç çıktı değerin bende ona göre ne zaman gideceğimi hesaplayım :)