- 5 Aralık 2016
- 29
- 37
- 35
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Canım doktor en fazla 3-4 bardak öneriyo o da açık olması gerekiyor.kahve çaydan daha tehlikeli ben çay tiryakisiydim hamile olmadan önce 10-15 bardak içerdim öğrendikten sonra günde 3 bardağa düşürdüm.kafein ilk dönemlerde bebeğin beyin gelişimini etkiliyomuş.9 ay ara vercem artık.Sağlıklı doğsun da bişey istememarkadaşlarım çay ya da kahve içiyor musunuz peki. ben günde iki kupa kahve ve 6 7 bardak çay içiyordum. o kadar zararlı mı doktorunuz bişey dedi mi
bendede bazen beyaz akıntı oluyor. sarıyı bilmiyorum ama doktorum bana açık kırmızı kanama olursa acil gel dedi.Benim bugün ara ara sarı akıntım oldu acil doktora gitmeli miyim ? Normal mi sizce sorun mu?
Canım doktor en fazla 3-4 bardak öneriyo o da açık olması gerekiyor.kahve çaydan daha tehlikeli ben çay tiryakisiydim hamile olmadan önce 10-15 bardak içerdim öğrendikten sonra günde 3 bardağa düşürdüm.kafein ilk dönemlerde bebeğin beyin gelişimini etkiliyomuş.9 ay ara vercem artık.Sağlıklı doğsun da bişey istemem
Benim daha çok yeni canım 4 hafta 2 günlüğüz biz de Allah nasip ederse :)6 hafta 5 günlük inşaAllah :) sen ?
Bir iki defa sarı geldi genelde beyaz. Sarı olunca acaba iltihap mı dedimbendede bazen beyaz akıntı oluyor. sarıyı bilmiyorum ama doktorum bana açık kırmızı kanama olursa acil gel dedi.
Merhabalar. O tür akıntılar normal karşılanıyor malum rahimde bazı olaylar döndüğü için :) yeter ki pembe renk kana benzer bir durum olmasın inşallah gerisi normal belirtiler içinizi ferah tutunBir iki defa sarı geldi genelde beyaz. Sarı olunca acaba iltihap mı dedim
Evet benim agriyor.Arkadaşlarım ben karnım çok ağrıyor sizde de var mı böyle bir durum tam adet tarihimde ağrıması uygun dedim ama hala devam ediyor
Evet canim endokrin doktoru soyledi.doktor mu dedi 1 gun 100 mg kullan diye ben hep 50 mg aliyorum yeterli gelir mi acaba diye düşünüyor um doktor daha iyibilir ama korkuyorum
Merhaba kızlar..bat 18 ocak ben 10 ocakta silik çizgiyi gördüm..inşALLAH test beni yanıltmıyodur..daha doktora gitmedim ama internetdeki hesaplamarla eylüle geliyo bebek..inşALLAH hepimizin bebekleri sağlıkla sıhhatle gelsin..
benı ekler misn canımarkadaşlar ilk sayfaya tahmini doğum tarihlerimizi girdim. zamanı gelince cinsiyetlerini de eklicem bebişlerimizin.bilgisi olmayan yada eksik olan arkadaşları ekleyebilirim
gözün aydın canım. kalp atısını mı dn duydun ? kalp atışı ne zaman duyuluyor?B
. Merhabalar hayirli olsun bebisiniz Benim 4+2 de kese gorunmustuDunde minik bebegi gorduk.umarim sizde biran once gorursunuz
Çok teşekkür ederim içim rahatladı geçti zaten çok şükürMerhabalar. O tür akıntılar normal karşılanıyor malum rahimde bazı olaylar döndüğü için :) yeter ki pembe renk kana benzer bir durum olmasın inşallah gerisi normal belirtiler içinizi ferah tutun
Dün tekrarladım baya belirginleşmiş :)) hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşALLAHgözün aydın canım. atsana testını bıze
hayırlı olsun canımDün tekrarladım baya belirginleşmiş :)) hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşALLAH
aslında gün gün koyulasıyo benim de 2 gün geçti cumartesi sılıktı öğrendiğimde 5 gün vardı pazartesi daha belirgindi bugün 2 gün geçti kırmızı 2 cızgıde aynı ben de sızın günü 2 güne koyulaşıyo mu dıye bakıyorum şuan hastanedeyım ınşallah güzel haber alırım hcg baktırcamGunaydin kizlar benim bugun bat 1 gun gecti bat oncesi testlerde cok cok silik ikinci cizgi gordum prediktor aldim onda daha rahat gorebildim ama cizginin koyulugu her gun yapmama ragmen cok fazla degismiyor normal hcg testinde neden acaba gerci 4 gundur yapiyorum ama buyuk bir fark goremiyorum
Kan testi yaptır cnm.Ben de adetime iki gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı.Gittim kan verdim betam 63.5 di. İki gün sonra yani tam bat tarihinde tekrar kan verdim betam 161 çıktı.İçinde kalmasın hemen kan testi yaptır..adet öncesi yapılan testlerde beta hcg düşük olduğu için silik çıkıyo adet geçtikçe koyulaşıyo.Güzel haberlerin olur inşallah:)Gunaydin kizlar benim bugun bat 1 gun gecti bat oncesi testlerde cok cok silik ikinci cizgi gordum prediktor aldim onda daha rahat gorebildim ama cizginin koyulugu her gun yapmama ragmen cok fazla degismiyor normal hcg testinde neden acaba gerci 4 gundur yapiyorum ama buyuk bir fark goremiyorum
bugun yaptirmam saglikli olur mu bat gunumdeyimKan testi yaptır cnm.Ben de adetime iki gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı.Gittim kan verdim betam 63.5 di. İki gün sonra yani tam bat tarihinde tekrar kan verdim betam 161 çıktı.İçinde kalmasın hemen kan testi yaptır..adet öncesi yapılan testlerde beta hcg düşük olduğu için silik çıkıyo adet geçtikçe koyulaşıyo.Güzel haberlerin olur inşallah:)[/QUOT
Bende ondan suphelendim pek bir ilerleme yok esim sehir disinda en son yilbasinda gorustuk yani eger hamileysem henuz 13 gun gecmis oluyor yine de evhamlaniyorumaslında gün gün koyulasıyo benim de 2 gün geçti cumartesi sılıktı öğrendiğimde 5 gün vardı pazartesi daha belirgindi bugün 2 gün geçti kırmızı 2 cızgıde aynı ben de sızın günü 2 güne koyulaşıyo mu dıye bakıyorum şuan hastanedeyım ınşallah güzel haber alırım hcg baktırcam
Ben kan testi yaptırdığımda batıma 2 gün vardı betam 63.5 di .eğer hamilelik varsa beta hcg 5 in üzerinde çıkması gerekir ki bugün de belli olur.bugün kan verdikten sonra iki gün sonra tekrar vermen gerekiyo iki katı artması lazım.Canım ben sabırsız bi insan olduğum için yaptırdım Batın da bugünmüş istiyosan bekle bir gün daha geçsin.Ama içim rahat olsun dersen de git yaptır testi.bugun yaptirmam saglikli olur mu bat gunumdeyim