2017 Eylül Anneleri

arkadaşlarım çay ya da kahve içiyor musunuz peki. ben günde iki kupa kahve ve 6 7 bardak çay içiyordum. o kadar zararlı mı doktorunuz bişey dedi mi
Canım doktor en fazla 3-4 bardak öneriyo o da açık olması gerekiyor.kahve çaydan daha tehlikeli ben çay tiryakisiydim hamile olmadan önce 10-15 bardak içerdim öğrendikten sonra günde 3 bardağa düşürdüm.kafein ilk dönemlerde bebeğin beyin gelişimini etkiliyomuş.9 ay ara vercem artık.Sağlıklı doğsun da bişey istemem

Çok haklısın bende öyle yapayım. Oğlumda miğdem bulanıyordu tiksinmiştim içmedim zaten. o yüzden hiç hatırlamıyordum öyle bişey tesadüfen gördüm. Teşekkürler

gözün aydın canım. atsana testını bıze

Gunaydin kizlar benim bugun bat 1 gun gecti bat oncesi testlerde cok cok silik ikinci cizgi gordum prediktor aldim onda daha rahat gorebildim ama cizginin koyulugu her gun yapmama ragmen cok fazla degismiyor normal hcg testinde neden acaba gerci 4 gundur yapiyorum ama buyuk bir fark goremiyorum

Eklentiler

• IMG_1330.JPG
    21,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_1321.JPG
    17,1 KB · Görüntüleme: 55
aslında gün gün koyulasıyo benim de 2 gün geçti cumartesi sılıktı öğrendiğimde 5 gün vardı pazartesi daha belirgindi bugün 2 gün geçti kırmızı 2 cızgıde aynı ben de sızın günü 2 güne koyulaşıyo mu dıye bakıyorum şuan hastanedeyım ınşallah güzel haber alırım hcg baktırcam

Kan testi yaptır cnm.Ben de adetime iki gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı.Gittim kan verdim betam 63.5 di. İki gün sonra yani tam bat tarihinde tekrar kan verdim betam 161 çıktı.İçinde kalmasın hemen kan testi yaptır..adet öncesi yapılan testlerde beta hcg düşük olduğu için silik çıkıyo adet geçtikçe koyulaşıyo.Güzel haberlerin olur inşallah:)

bugun yaptirmam saglikli olur mu bat gunumdeyim

Bende ondan suphelendim pek bir ilerleme yok esim sehir disinda en son yilbasinda gorustuk yani eger hamileysem henuz 13 gun gecmis oluyor yine de evhamlaniyorum

bugun yaptirmam saglikli olur mu bat gunumdeyim
Ben kan testi yaptırdığımda batıma 2 gün vardı betam 63.5 di .eğer hamilelik varsa beta hcg 5 in üzerinde çıkması gerekir ki bugün de belli olur.bugün kan verdikten sonra iki gün sonra tekrar vermen gerekiyo iki katı artması lazım.Canım ben sabırsız bi insan olduğum için yaptırdım Batın da bugünmüş istiyosan bekle bir gün daha geçsin.Ama içim rahat olsun dersen de git yaptır testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…