- 22 Aralık 2016
- 204
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.381
Canım test sonuçları kötü mü çıkmıştı ablanda korkma Allahın izniyle güzel çıkar iyi düşün iyi olsunTeşekkür ederim cevaplarınız için. Randevu tarihini erkene alıp 12. Haftamda gitmeye karar verdim. Ablamın hamileliğinde çıkan test sonuçları bizi boşu boşuna üzmüştü. Test yaptırmak beni bundan beni biraz geriyor.
Canim kendini kotu hissetmene gerek yok yinede II besleniyorsun bende önceden kizardim insan cani istemiosada bebeği için yer die ama sut sut ürünü canavari olsamda istemeye istemeye iciyorum icemedigimde ayran yoğurt peynirle kapatiyorum acigi illa sütü süt olarak icmesekte olur ve büyük ihtimalle bu durum ilk 3 ay sürecek gibi sonrasında bol bol iceriz inş tabi bu aylarda çok önemli ama yoğurt ayran peynirde acigi kapatirKızlar beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz ?
folik asid içeren besinler yemeğe dikkat ediyorum.laktozsuz süt bile içemiyorum çok gaz yapıyor,kendi yaptığım yoğurt yada ayran içiyorum.yumurta sabah zorla 1tane yiyorum.Balık çok severdim ama yiyemiyorum.Dr tavukta ancak organik olursa ye dedi oda yok yemiyorum. kırmızı et yiyorum.meyve günde 2 mutlaka yiyorum.ceviz baden fındık yiyorum midemi tutuyor iyi oluyo. Süt içemediğimden kendimi çok kötü hissediyorum.
Ablam ikili ve dörtlü test yaptırmıştı. Dörtlü testin sonucunda bir anormallikte yüksek risk çıkmıştı. Ayrıntılı ultrasona kadar çok üzülmüştük. Ama çok şükür sonuçlar normal geldi içimizi rahatlattı. Ama o süreçte yaşadıklarımız beni tedirgin ediyor. inşallah tüm anne adayları en ufak kuşku endişe yaşamadan bebeğini kucağına alır canımCanım test sonuçları kötü mü çıkmıştı ablanda korkma Allahın izniyle güzel çıkar iyi düşün iyi olsun
İnşallah canım, hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaAblam ikili ve dörtlü test yaptırmıştı. Dörtlü testin sonucunda bir anormallikte yüksek risk çıkmıştı. Ayrıntılı ultrasona kadar çok üzülmüştük. Ama çok şükür sonuçlar normal geldi içimizi rahatlattı. Ama o süreçte yaşadıklarımız beni tedirgin ediyor. inşallah tüm anne adayları en ufak kuşku endişe yaşamadan bebeğini kucağına alır canım
Stres yapma canım, o testlerde yanılma çok oluyor. Benim görünceminkine de beyninde kusur var dediler hamileliği kabus oldu kızın. Oğlu sapasağlam 2yaşında şimdi. Yaşına göre zekası da gayet iyi. Ama yaşadığı o stresten olduğunu düşünüyoruz çok çekingen bir çocuk.Ablam ikili ve dörtlü test yaptırmıştı. Dörtlü testin sonucunda bir anormallikte yüksek risk çıkmıştı. Ayrıntılı ultrasona kadar çok üzülmüştük. Ama çok şükür sonuçlar normal geldi içimizi rahatlattı. Ama o süreçte yaşadıklarımız beni tedirgin ediyor. inşallah tüm anne adayları en ufak kuşku endişe yaşamadan bebeğini kucağına alır canım
Bende 17. De yaptıracağım ikili test ve çok tedirginim. Allah hepimizin yardımcısı olsunAblam ikili ve dörtlü test yaptırmıştı. Dörtlü testin sonucunda bir anormallikte yüksek risk çıkmıştı. Ayrıntılı ultrasona kadar çok üzülmüştük. Ama çok şükür sonuçlar normal geldi içimizi rahatlattı. Ama o süreçte yaşadıklarımız beni tedirgin ediyor. inşallah tüm anne adayları en ufak kuşku endişe yaşamadan bebeğini kucağına alır canım
İnşallahh haklısın valla bıraktım testleri normal muayene olurken korkuyorum da ben bakma işde iyi düşünmek için zorluyorum kendimi Allahın izniyle gayet iyi geçicek bu süreç inşallahAblam ikili ve dörtlü test yaptırmıştı. Dörtlü testin sonucunda bir anormallikte yüksek risk çıkmıştı. Ayrıntılı ultrasona kadar çok üzülmüştük. Ama çok şükür sonuçlar normal geldi içimizi rahatlattı. Ama o süreçte yaşadıklarımız beni tedirgin ediyor. inşallah tüm anne adayları en ufak kuşku endişe yaşamadan bebeğini kucağına alır canım
İnşallah canımMerhaba bende inşallah 02.09.2017 tarihinde yavrumu kucağıma alacağım
Bu stres korku daha donrasında çocuğa yansıyor değilmi zaten bir yerde okumuş çocuğun ilk öğrendiği duydu endişe korku oluyormuş sürekli dorunları düşündüğümüz için acaba iyimi sorusunu çokta sormamak lazım aslında ama diye ne bak deseniz yeri bebekle yatıp bebekle kalkıyorum elimde değil ilk olduğu için herhalde böyle endişeli oluyoruz yada daha fazla endişeli oluyoruzStres yapma canım, o testlerde yanılma çok oluyor. Benim görünceminkine de beyninde kusur var dediler hamileliği kabus oldu kızın. Oğlu sapasağlam 2yaşında şimdi. Yaşına göre zekası da gayet iyi. Ama yaşadığı o stresten olduğunu düşünüyoruz çok çekingen bir çocuk.
Kolay değil tabi ama olumlu düşünelim Allah'a sığınalım. Herşey güzel olucak inşaAllah
Şuanda iyi Allaha şükürler olsun sadece hamileliğimi ilk öğrendiğimdede gaz olayı acayip vardı şuandada çok gazım oluyor birde ağzımda acı tat hiç geçmiyorİnşallah canımnasıl geçiyor şimdilik
Biraz ağrılı ama çok şükğr yolunda 11 haftadamı 1 kilo aldın sadece ben 4 kilo aldım doktor diet yaparak devam edelim dediŞuanda iyi Allaha şükürler olsun sadece hamileliğimi ilk öğrendiğimdede gaz olayı acayip vardı şuandada çok gazım oluyor birde ağzımda acı tat hiç geçmiyorhaftaya ikili testler için çağırdılar inşallah onlarıda atlatırız . Onun dışında hiç mide bulantım olmadı zaten şimdiden 1 kilo aldım Sizin nasıl geçiyor
Şuanda iyi Allaha şükürler olsun sadece hamileliğimi ilk öğrendiğimdede gaz olayı acayip vardı şuandada çok gazım oluyor birde ağzımda acı tat hiç geçmiyorhaftaya ikili testler için çağırdılar inşallah onlarıda atlatırız . Onun dışında hiç mide bulantım olmadı zaten şimdiden 1 kilo aldım Sizin nasıl geçiyor
Ya bence birazı şişkinlik oluyorBiraz ağrılı ama çok şükğr yolunda 11 haftadamı 1 kilo aldın sadece ben 4 kilo aldım doktor diet yaparak devam edelim dedi
Gazdır o şişkinlik benimde çok şişiyor ilk adet gecikmemden beri . Benim solda yatıyor ama daha cinsiyet öğrenmedim abimin eşininde solda yatıyordu erkek çıktıArkadaslar 7+1 de kalp atislarini duyduk sukur.0.95mm imis.her sey yolunda dedi.1 ay sonra 2 li tarama icin cagirdi. 3 aydan sonra kina da sac boyasi da serbestmis.gobegim cok sisiyordu.ama kilo almamisim hatta 700 gr vermisim.ustelik hic kusmadim sayilir.ilk basta adet olamamanin verdigi bi su tutulmasi mi vardi bilmiyorum.yada ictigim su miktari artti ara ogun yaptim.o yuzden belki vermisim gibi oldu.bilmiyorum.bu gece midem cok kotu.sanki dr.gitmeyi bekliyormus. Bu arada kesenin icindeki sag yada solda durmasina gore cinsiyet tahminleri var nette.iki cocuklu olanlarin ilk cocuklarinda tutuyormu? elinize alinca fotosunu kesenin sagindaysa kizmis hesapta.benim solda gozukuyor.sacmalik da olabilir.
Onlar saglikli olsun yeter.sizin de allah tamamina erdirsin..Gazdır o şişkinlik benimde çok şişiyor ilk adet gecikmemden beri . Benim solda yatıyor ama daha cinsiyet öğrenmedim abimin eşininde solda yatıyordu erkek çıktı
Teşekkür ederim amin sizinde hepimizin inşallah Allah isteyen herkesede nasip etsinOnlar saglikli olsun yeter.sizin de allah tamamina erdirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?