• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Canım seni cok iyi anlıyorum.bende dün kurtaj oldumbenden kirmizi kan geldi.ve kalp atisi da olmadigi icin bebegimi aldılar.insallah persembe kalp atisini gorursun insallah.Allaha siginiyorum.rabbim hakkimizda hayirlisini versin .saglikli hamilelikler nasip etsin.bugünlerde gececek biliyorum.
Canim Rabbim en hayırlı bir şekilde tekrar hamile kalmanı ve saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah.

G gerenmo ELMA YANAKLI HATUN ELMA YANAKLI HATUN ben ilk sağlık ocağına gitmiştim hcg 25 çıkmıştı dr saçma şeyler söyledi moralimi çok bozdu gitmedim bidaha. geçen onlar beni aradı noldu gebelik oldu mu diye.Hastanede hormona baktırınca direk görebiliyormuş ebeler.Bildirim yapmak zorundayız uğrayın dediler.Şu eğitimlere katılmak istiyorum bütün sağlık ocakları veriyor mudur acaba.

Kizlar doktora gittim geldim. 7+ 4 um sata gore doktor kendi odasinda karindan bakti goremedi vajinal bakti goremedi ultrason odasina gönderdi bir de radyolog da baktı 6+ 3 fetus izlendi ama kalp atisi yok diye rapor yazdi. Kadin dogum doktoru da persembeye kadar bekleyelim tekrar ultrasonla bakalim kalp atışı duyamazsak yatis yapip ilac vercrm sonra da kurtaj la temuzlemek gerek dedi. :KK61:
Canım acele etme . Daha küçük demek ki geç döllenme olmuş olabilir.
Persembeyi bekle. O gün sadece kendi doktoruna değil başka do
Canim insaallah. doktor da cok ümit vermek istemiyorum dedi sabahtan beri aglamaktan gozlerim sisti.
Rabbim hakkimizda hayirli olani versin insaallah.
Canım hemen ümitsizliğe kapılma. Kendini de yıpratma. Belki geç döllenme olmuştur ondan dolayı geri en geliyordur. Bir hafta bekle. Hem sadece bir doktorun teşhisiyle yetinmez.bazen makina bile farkdebiliyor. İnşallah bebeğin seninledir

G gerenmo ELMA YANAKLI HATUN ELMA YANAKLI HATUN ben ilk sağlık ocağına gitmiştim hcg 25 çıkmıştı dr saçma şeyler söyledi moralimi çok bozdu gitmedim bidaha. geçen onlar beni aradı noldu gebelik oldu mu diye.Hastanede hormona baktırınca direk görebiliyormuş ebeler.Bildirim yapmak zorundayız uğrayın dediler.Şu eğitimlere katılmak istiyorum bütün sağlık ocakları veriyor mudur acaba.
sanırım devletin sağlık ocaklarına zorunlu kıldığı eğitimler bunlar o yüzden heryerde vardır diye tahmin ediyorum. ihmal etme tekrar biraz önce git ,dr.unu sevmediysende değiştir.önemli aşılar varmış ihmale gelmez. arkadaşlarımdan biliyorum zaten kayıt yaptırıp zamanında gitmesen hemen arıyorlar seni bulana kadar.

Kizlar doktora gittim geldim. 7+ 4 um sata gore doktor kendi odasinda karindan bakti goremedi vajinal bakti goremedi ultrason odasina gönderdi bir de radyolog da baktı 6+ 3 fetus izlendi ama kalp atisi yok diye rapor yazdi. Kadin dogum doktoru da persembeye kadar bekleyelim tekrar ultrasonla bakalim kalp atışı duyamazsak yatis yapip ilac vercrm sonra da kurtaj la temuzlemek gerek dedi. :KK61:
inşallah geç döllenmedir tatlım.hemen öyle bi doktorun dediğine bakma.başka doktora git. Allah'tan ümit kesilmez.inşallah güzel haberlerini alırız

kızlar şimdiden hastanemi seçmek ve doğuma kadar artık kendi sabit doktorumla devam etmek istiyorum. Ankara da önerebileceğiniz özel hastane var mı ?

Canım acele etme . Daha küçük demek ki geç döllenme olmuş olabilir.
Persembeyi bekle. O gün sadece kendi doktoruna değil başka do

Canım hemen ümitsizliğe kapılma. Kendini de yıpratma. Belki geç döllenme olmuştur ondan dolayı geri en geliyordur. Bir hafta bekle. Hem sadece bir doktorun teşhisiyle yetinmez.bazen makina bile farkdebiliyor. İnşallah bebeğin seninledir
sen nasılsın ?

Kızlar beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz ?
folik asid içeren besinler yemeğe dikkat ediyorum.laktozsuz süt bile içemiyorum çok gaz yapıyor,kendi yaptığım yoğurt yada ayran içiyorum.yumurta sabah zorla 1tane yiyorum.Balık çok severdim ama yiyemiyorum.Dr tavukta ancak organik olursa ye dedi oda yok yemiyorum. kırmızı et yiyorum.meyve günde 2 mutlaka yiyorum.ceviz baden fındık yiyorum midemi tutuyor iyi oluyo. Süt içemediğimden kendimi çok kötü hissediyorum.
kendini kötü hissetme. ben hiçççç bir şey yiyemıyoum ağır bulantılardan su içemiyorum bir de öyle düşün

Ben gebelik öncesinden beri folic trio kullanıyorum. O an eczanede o vardı da onu almıştım. İçimde D vitamini ve kalsiyum da var. Üstünde hergün 3 adet yazıyor ama ben 1tane alıyorum. 400mcg yeterli zaten.
Benimde bulantılar başladı,hiçbirşey canım istemiyor . Ne berbat bişeymiş. Daha erken değil mi yaa:KK43:
değil herkesin bu hafta başlıyor ve 12 haftaya kadar malesef sürüyor . ben 9+4 teyım ve bulantıdan 3 gun hastanede yattım

Hepinize cok teşekkür ederim.dün kırmızı kanamam oldu.hemen devlet has.gittik.kendi drtoktu.acilden giris yaptık.icapçı dr varmis.o karından baktı.once kalbi atıyor filan dedi sevindim biran.sonra tekrar sesi alamadım dedi.alttan bakti.malesef kalbi atmiyor dedi.detaylı ultrason istedi.onu da bu sabah yaptirdik.sonucu dr götürdüm.deddigim gibiymis kürtaj olmanız lazım dedi.aglayarak çıktım odadan.sonra kendi dr gösterdik sonucu o da acilen kurtaj dedi.devlet has.uyutmadan yapıyorlarmış kurtafi.ben dayanamam dedim.sonra ozel has.geldik bir bayan dr.onada durumu anlattık.bir bakayım dedi.iki kese var gibi dedi.yine heyecanlandim.sonra alttan baktı o da.malesef dedi kalbi atmıyor dedi.6 haftalık birkac gunluk dedi.sonra ututuldum ve kurtaj oldumsuan karnim cok agriyor kanamamvar.bir hafta sonra gel kontrole dedi.parca marca kalmis mi kontrol edelim dedi.gecen hafta devlet has.dr bir aylik filan dedi.ultrasonda 8 kafta 3 gunluk yaziyor.ozel hastanedeki bayan dr 6 hafta birkac günlük dedi.bilmiyorum anlam veremiyorum tek bildigim su an cok üzgünüm.ogluma keske erken demeseydik o da coj bekliyordu.demek ku hayirlisi buymus.rabbim sizlere sağlıklı hamililikler nasip etsin.kucaginiza alin sağlıcakla
çok üzüldüm geçmiş olsun. Kendinizi toparladıktan sonra sağlıklı hamilelik yaşarsınız umarım...

kızlar şimdiden hastanemi seçmek ve doğuma kadar artık kendi sabit doktorumla devam etmek istiyorum. Ankara da önerebileceğiniz özel hastane var mı ?
Ben bayındır hastanesinde yaptım ilk doğumumu Allah izin verirse bu bebeğimi de orada doğuracağım:anneadayı:çok memnun kaldım doktorum da süper tavsiye ederim :KK54:

Biz de dun gittik. Kalp atislarini duyduk.
15 gun sonra tekrar çağırdı.
Merhaba canım kalp atış hızı dakikada kaçtı acaba birde kaç haftalıksın ben 7+1 olmam lazımdı 6+4 çıktı ve kalp atış hızı 143 çıktı acaba normal mi bilen varmı birde kalp atış hızına göre cinsiyet tahmini ediliyomuş doğruluk payı var mıydı

Merhaba canım kalp atış hızı dakikada kaçtı acaba birde kaç haftalıksın ben 7+1 olmam lazımdı 6+4 çıktı ve kalp atış hızı 143 çıktı acaba normal mi bilen varmı birde kalp atış hızına göre cinsiyet tahmini ediliyomuş doğruluk payı var mıydı
Varmıdır kadınların kalp atış hızı erkeklere göre daha hızlıymı yani ilk 150 altındaysa erkek değilse kız olabiliyormuş cinsiyet öğrenen ve kalp atış hızını bilen varmı acaba

Hanımlar ikili testini yaptıran var mı? Aklım karıştı biraz kaçıncı haftada yaptırmak ideal olur. 13.haftamda dr. randevum var. Geç kalır mıyım diye tedirginim.

Hanımlar ikili testini yaptıran var mı? Aklım karıştı biraz kaçıncı haftada yaptırmak ideal olur. 13.haftamda dr. randevum var. Geç kalır mıyım diye tedirginim.
Canım ben 12.haftanın başı ile 14.haftanın sonu arasında yapılıyor diye biliyorum. Geç olucağını sanmam ama yine de araştır istersen

Canım daha yaptırmadım ama benim doktorum 11 12. Haftada yaparız dedi bugün gittim doktora hatta 11 demişti numarası varsa bir sor bence çünkü zaten o arada 3lü testte yaptırcaksın :nazar:

Back