- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.361
Merhaba canım kalp atış hızı dakikada kaçtı acaba birde kaç haftalıksın ben 7+1 olmam lazımdı 6+4 çıktı ve kalp atış hızı 143 çıktı acaba normal mi bilen varmı birde kalp atış hızına göre cinsiyet tahmini ediliyomuş doğruluk payı var mıydı
Merhaba canım kalp atış hızı dakikada kaçtı acaba birde kaç haftalıksın ben 7+1 olmam lazımdı 6+4 çıktı ve kalp atış hızı 143 çıktı acaba normal mi bilen varmı birde kalp atış hızına göre cinsiyet tahmini ediliyomuş doğruluk payı var mıydı
Yaa maşallah Allah bunuda sağlıkla aldırır inşallah kucağınıza benim ilk galba ondan bu telaşam Allah herkeze yaşatdın bu sevinci inşallahDakikada kac atiyor bilmiyorum. Sormak aklima gelmedi. Dr.um da bisi demedi. Cinsiyeti cogu seye gore tahmin ediyorlar. Kalp atimi, kemik olusumu, kesedeki yeri falan. Ama zaten 14. Haftada falan ogreniriz. Ben cok da merak etmiyorum bu sefer nedense ikinciler böyle oluyor galiba. Ya da ben ilkinde 20. Haftada ogrenmistim ondan da alışkın olabilirim.
İlki sezeryan olduğundanHayırlı olsun canım niçin sezeryan olucaksın daha çok erken gebeliğin şimdiden nie böyle karar verdin ki canım
Haaa tekrar hayırlı olsun o zaman canım inşallah bunuda sağlıkla kucağına alırsınİlki sezeryan olduğundan
Tskler cnm çok sağol inş sen de sağlıkla kucağına alirsinHaaa tekrar hayırlı olsun o zaman canım inşallah bunuda sağlıkla kucağına alırsın
Amin insallah canım.çok üzüldüm geçmiş olsun. Kendinizi toparladıktan sonra sağlıklı hamilelik yaşarsınız umarım...
Amin insallahCanim Rabbim en hayırlı bir şekilde tekrar hamile kalmanı ve saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah.
Evet canım varyeni doğan ünitesi var mı canım ?
Ben de şimdilik çok merak etmiyorum.ikinciler böyle oluyor demekki haklisinDakikada kac atiyor bilmiyorum. Sormak aklima gelmedi. Dr.um da bisi demedi. Cinsiyeti cogu seye gore tahmin ediyorlar. Kalp atimi, kemik olusumu, kesedeki yeri falan. Ama zaten 14. Haftada falan ogreniriz. Ben cok da merak etmiyorum bu sefer nedense ikinciler böyle oluyor galiba. Ya da ben ilkinde 20. Haftada ogrenmistim ondan da alışkın olabilirim.
Aminn inşallahTskler cnm çok sağol inş sen de sağlıkla kucağına alirsin
Canım ikiz mi senin ki7. Haftada olmam lazim ama usg de 6+5 cikti. Dr. Dedi ki cok kucukler o yuzden net soylemek dogru degil. 1 mm kaydirsam ölçümü 1 hafta farkedebilir. Daha olculebilir boyutlara geldigi zaman daha net soyleriz haftasini dedi.
peki sizin ki kaç mg'lık acaba? acaba yetersiz mi kullanıyorum diye endişe ettim de ben :s
Kızlar beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz ?
folik asid içeren besinler yemeğe dikkat ediyorum.laktozsuz süt bile içemiyorum çok gaz yapıyor,kendi yaptığım yoğurt yada ayran içiyorum.yumurta sabah zorla 1tane yiyorum.Balık çok severdim ama yiyemiyorum.Dr tavukta ancak organik olursa ye dedi oda yok yemiyorum. kırmızı et yiyorum.meyve günde 2 mutlaka yiyorum.ceviz baden fındık yiyorum midemi tutuyor iyi oluyo. Süt içemediğimden kendimi çok kötü hissediyorum.
Sagol canim icim rahatladi biraz.erken uyudum ana suan heyecandan uyandim.sabah olmasini dort gozle bekliyorum.hatirlattigin icin de tesekkurler.guzel fikir.Allah hepimizinkilere saglik versin❤ilk 7 hafta benimde karnım çok şişmişti seninki gibi, tartıldığımda da 3-4 kilo fazla gösteriyordu. şuan 1o haftalığım yavaş yavaş iniyor. doktora sormuştum adet olmadığın için onun şişkinliği, normal bunlar dedi.bu arada pıt pıt sesleri duymak çok güzel bi duygu,insan bi tuhaf oluyor duygulanıyor..bizde ilk kalp sesini dinlemeye giderken video çekelim demiştik ama heyecandan unutmuşuz.bence sen yada eşin çeksin güzel bi anı olur.
Canım ikiz mi senin kiölçümde gayet net dedi bana 7 mm kalp atışında sorun yoktu çok şükür onu dinledik ama küçük geldi bana dedi en iyi 10. Haftana gelmen ancak öyle net anlaşılır dedi çok var ama daha yaaa
Canım ben 12.haftanın başı ile 14.haftanın sonu arasında yapılıyor diye biliyorum. Geç olucağını sanmam ama yine de araştır istersen
Canım daha yaptırmadım ama benim doktorum 11 12. Haftada yaparız dedi bugün gittim doktora hatta 11 demişti numarası varsa bir sor bence çünkü zaten o arada 3lü testte yaptırcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?