2017 Eylül Anneleri

Canim Rabbim en hayırlı bir şekilde tekrar hamile kalmanı ve saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah.

G gerenmo ELMA YANAKLI HATUN ben ilk sağlık ocağına gitmiştim hcg 25 çıkmıştı dr saçma şeyler söyledi moralimi çok bozdu gitmedim bidaha. geçen onlar beni aradı noldu gebelik oldu mu diye.Hastanede hormona baktırınca direk görebiliyormuş ebeler.Bildirim yapmak zorundayız uğrayın dediler.Şu eğitimlere katılmak istiyorum bütün sağlık ocakları veriyor mudur acaba.

Canım acele etme . Daha küçük demek ki geç döllenme olmuş olabilir.
Persembeyi bekle. O gün sadece kendi doktoruna değil başka do
Canim insaallah. doktor da cok ümit vermek istemiyorum dedi sabahtan beri aglamaktan gozlerim sisti.
Rabbim hakkimizda hayirli olani versin insaallah.
Canım hemen ümitsizliğe kapılma. Kendini de yıpratma. Belki geç döllenme olmuştur ondan dolayı geri en geliyordur. Bir hafta bekle. Hem sadece bir doktorun teşhisiyle yetinmez.bazen makina bile farkdebiliyor. İnşallah bebeğin seninledir

sanırım devletin sağlık ocaklarına zorunlu kıldığı eğitimler bunlar o yüzden heryerde vardır diye tahmin ediyorum. ihmal etme tekrar biraz önce git ,dr.unu sevmediysende değiştir.önemli aşılar varmış ihmale gelmez. arkadaşlarımdan biliyorum zaten kayıt yaptırıp zamanında gitmesen hemen arıyorlar seni bulana kadar.

inşallah geç döllenmedir tatlım.hemen öyle bi doktorun dediğine bakma.başka doktora git. Allah'tan ümit kesilmez.inşallah güzel haberlerini alırız

kızlar şimdiden hastanemi seçmek ve doğuma kadar artık kendi sabit doktorumla devam etmek istiyorum. Ankara da önerebileceğiniz özel hastane var mı ?

sen nasılsın ?

kendini kötü hissetme. ben hiçççç bir şey yiyemıyoum ağır bulantılardan su içemiyorum bir de öyle düşün

değil herkesin bu hafta başlıyor ve 12 haftaya kadar malesef sürüyor . ben 9+4 teyım ve bulantıdan 3 gun hastanede yattım

çok üzüldüm geçmiş olsun. Kendinizi toparladıktan sonra sağlıklı hamilelik yaşarsınız umarım...

kızlar şimdiden hastanemi seçmek ve doğuma kadar artık kendi sabit doktorumla devam etmek istiyorum. Ankara da önerebileceğiniz özel hastane var mı ?
Ben bayındır hastanesinde yaptım ilk doğumumu Allah izin verirse bu bebeğimi de orada doğuracağımçok memnun kaldım doktorum da süper tavsiye ederim

Biz de dun gittik. Kalp atislarini duyduk.
15 gun sonra tekrar çağırdı.
Merhaba canım kalp atış hızı dakikada kaçtı acaba birde kaç haftalıksın ben 7+1 olmam lazımdı 6+4 çıktı ve kalp atış hızı 143 çıktı acaba normal mi bilen varmı birde kalp atış hızına göre cinsiyet tahmini ediliyomuş doğruluk payı var mıydı

Varmıdır kadınların kalp atış hızı erkeklere göre daha hızlıymı yani ilk 150 altındaysa erkek değilse kız olabiliyormuş cinsiyet öğrenen ve kalp atış hızını bilen varmı acaba

Hanımlar ikili testini yaptıran var mı? Aklım karıştı biraz kaçıncı haftada yaptırmak ideal olur. 13.haftamda dr. randevum var. Geç kalır mıyım diye tedirginim.

Hanımlar ikili testini yaptıran var mı? Aklım karıştı biraz kaçıncı haftada yaptırmak ideal olur. 13.haftamda dr. randevum var. Geç kalır mıyım diye tedirginim.
Canım ben 12.haftanın başı ile 14.haftanın sonu arasında yapılıyor diye biliyorum. Geç olucağını sanmam ama yine de araştır istersen

Canım daha yaptırmadım ama benim doktorum 11 12. Haftada yaparız dedi bugün gittim doktora hatta 11 demişti numarası varsa bir sor bence çünkü zaten o arada 3lü testte yaptırcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…