• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Ev isi mevzusuna gelirsek günlük isler muhakkak yapiliyor temizlikte haftada 2 yapmaya calisiyorum ama sürekli yorgun ve bitkinim 2 saatte yaptigim isi aksama kadar yapiyorum

Hepinize cok teşekkür ederim.dün kırmızı kanamam oldu.hemen devlet has.gittik.kendi drtoktu.acilden giris yaptık.icapçı dr varmis.o karından baktı.once kalbi atıyor filan dedi sevindim biran.sonra tekrar sesi alamadım dedi.alttan bakti.malesef kalbi atmiyor dedi.detaylı ultrason istedi.onu da bu sabah yaptirdik.sonucu dr götürdüm.deddigim gibiymis kürtaj olmanız lazım dedi.aglayarak çıktım odadan.sonra kendi dr gösterdik sonucu o da acilen kurtaj dedi.devlet has.uyutmadan yapıyorlarmış kurtafi.ben dayanamam dedim.sonra ozel has.geldik bir bayan dr.onada durumu anlattık.bir bakayım dedi.iki kese var gibi dedi.yine heyecanlandim.sonra alttan baktı o da.malesef dedi kalbi atmıyor dedi.6 haftalık birkac gunluk dedi.sonra ututuldum ve kurtaj oldumsuan karnim cok agriyor kanamamvar.bir hafta sonra gel kontrole dedi.parca marca kalmis mi kontrol edelim dedi.gecen hafta devlet has.dr bir aylik filan dedi.ultrasonda 8 kafta 3 gunluk yaziyor.ozel hastanedeki bayan dr 6 hafta birkac günlük dedi.bilmiyorum anlam veremiyorum tek bildigim su an cok üzgünüm.ogluma keske erken demeseydik o da coj bekliyordu.demek ku hayirlisi buymus.rabbim sizlere sağlıklı hamililikler nasip etsin.kucaginiza alin sağlıcakla

Kızlar cok üzgünümbugün saat 2 gibi kürtaj oldum.artık bebegim yok...
Canım çok üzüldüm ama hayırlısı diyelim. ben de 4 ay önce yaşadım düşük yaptım zor bir süreç biliyorum ama dediğim gibi Allah senin için hayırlısını verir her zaman onun için fazla yıpratma kendini inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın :dua:

Kızlar cok üzgünümbugün saat 2 gibi kürtaj oldum.artık bebegim yok...

Hepinize cok teşekkür ederim.dün kırmızı kanamam oldu.hemen devlet has.gittik.kendi drtoktu.acilden giris yaptık.icapçı dr varmis.o karından baktı.once kalbi atıyor filan dedi sevindim biran.sonra tekrar sesi alamadım dedi.alttan bakti.malesef kalbi atmiyor dedi.detaylı ultrason istedi.onu da bu sabah yaptirdik.sonucu dr götürdüm.deddigim gibiymis kürtaj olmanız lazım dedi.aglayarak çıktım odadan.sonra kendi dr gösterdik sonucu o da acilen kurtaj dedi.devlet has.uyutmadan yapıyorlarmış kurtafi.ben dayanamam dedim.sonra ozel has.geldik bir bayan dr.onada durumu anlattık.bir bakayım dedi.iki kese var gibi dedi.yine heyecanlandim.sonra alttan baktı o da.malesef dedi kalbi atmıyor dedi.6 haftalık birkac gunluk dedi.sonra ututuldum ve kurtaj oldumsuan karnim cok agriyor kanamamvar.bir hafta sonra gel kontrole dedi.parca marca kalmis mi kontrol edelim dedi.gecen hafta devlet has.dr bir aylik filan dedi.ultrasonda 8 kafta 3 gunluk yaziyor.ozel hastanedeki bayan dr 6 hafta birkac günlük dedi.bilmiyorum anlam veremiyorum tek bildigim su an cok üzgünüm.ogluma keske erken demeseydik o da coj bekliyordu.demek ku hayirlisi buymus.rabbim sizlere sağlıklı hamililikler nasip etsin.kucaginiza alin sağlıcakla

Canim Allah sabir versin.. Cok zor bir durum, biz ne desek bos.. Allah ogluna bir kardes daha nasip etsin insallah..

Çok şükür iyiymiş. Henüz sadece keseyi gördük, birde sağda 3cm kist var dedi. Çok üstünde durmadı kistin ama takip etmek lazım dedi . TSH 2,55 sınırda dedi o da takip edilecek. Devit 3 ve Dodex b12 vitamini yazdı. Kan ve idrar testi istedi. 10 gün sonra kalp atışını dinleriz dedi.
Progestanı sordum, düşüğü önlemede etkisinin olduğunu düşünmüyorum ama istiyorsan kullanabilirsin dedi. Zaten kullanıyorum diyemedim :halay:

Gozunaydin...

Allahım sabırlar versin canım :( en kısa sürede Allah tekrar saglıkla nasip eder inşallah :(

Günaydın herkese dün çok kötüydüm baş ağrısı mideme vurdu tuvaletten çıkamadım aynı oğlumda yaşadığım şeyleri yaşıyorum :anne: sizlerde ne var ne yok? İlk 3 ay sıkıntılı oluyor böyle geçer inşallah :anneadayı::KK200::nazar:

günaydınlar herkese, bulantılara istifra da eklendi biz de.. folik asit olarak ne kullanıyorsunuz bayanlar? ben hamilelik düşünmeye başladığımda sağlık ocağı folbiol 5mg vermişti her gün 1 tane.. hamile olduktan sonra doktora gittiğimizde ilacın adını anımsayamadım o da "tamam ne alıyosan devam et ona" dedi bana da garip geldi.. dün 5 aylık hamile bir arkadaşımla görüştük onun doktoru o da benim kullanırken yetersiz bulup değiştirmiş.. benim de kafam karıştı :s

Back