- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.021
Günaydın canım bende de yeni yeni başladı sabah bulantıları şimdilik çok ağır değil ama umarım artmaz
Ben duydum iki gün önce herkeste aynı zamanda olmazbenim
7. haftada kesem anca görüldü hayır normal kalp atısı 8 ve 10. haftalar arasında duyulabiliyor
Bende bulantı neden olmuyor bende diye diye çağırdım resmenumarım canım.. bazısında hiç olmuyormuş ama :s genelde herkeste sabah oluyormuş ben de tam tersi gece.. gündüz hiçbişeyim yok ama gece erkenden yatıyorum bulantı geçmediği için; konuşamıyorum bile.. inşallah geçici olur bulantılarımız
Bende bulantı neden olmuyor bende diye diye çağırdım resmensabah kalkınca oda kokusu beni mahvediyor bir de kahvaltıdan sonra 10 dakika oluyor geçiyor canım inşallah hafif geçiririz senin de geçer biran önce bulantıların :)
Akşamları rahat oluyorum canım kayınvalidem sağolsun ben rahatsız olmayayım kokudan falan diye yemeklerimi yapıyor akşamları hatta mutfağa bile sokmuyor havalandırmadan belki de ondan rahatsız olmuyoruminşallah canım hepimizin hafif geçer :s akşam herhangi bişeyin yok mu peki? Ben yemek yapmak bile istemiyor 3 gündür; soğan çok ağır geliyo
Bana 12. Haftaya kadar kullan dedi canımKızlar ben Dr. Banu Çiftçinin gebe takip telefon uygulamasını kullanıyorum. Burda folic asit kullanımının son tarihini 9. Haftanın sonu olarak gösteriyor. Doktorlarınıza sordunuz mu, ne kadara kadar kullanılacak acaba.
bulantı ben de de başladı acıkınca çok bulanıyor.günaydın eylül anne adayları : ) 3 gecedir bulantılı günlere merhaba dediksiz de durumlar nasıl?
Akşamları rahat oluyorum canım kayınvalidem sağolsun ben rahatsız olmayayım kokudan falan diye yemeklerimi yapıyor akşamları hatta mutfağa bile sokmuyor havalandırmadan belki de ondan rahatsız olmuyorum[/QUO
olabilir canım, ne güzel şanslısın : )
bulantı ben de de başladı acıkınca çok bulanıyor.
Arkadaşlar yine beeen. Çok mutşuyum. Bebeğimi kalbini gördük çok şükür. 6+1 de kalbinin minnoş atışını duydum. Rabbim istryrn herkese nasip etsin mükemmel bir şey. Sizlerde durum nedir
Valla ben bu konuyu en az 10 doktorla gorusmusumdr 5 inci haftann ortasiydi gormedik sonra kesenin geri oldugu fark edildi gec dollenme de olamayacagi icin sagliksiz dendi 7 bucuga kadar bekledm .duyulmasada ekranda attigi goruluyor.kese boyutu haftasina gore uyumlumu bunlar cok onemli bana da dr ayni seyi yapti 5nci haftada smdi gt 15 gun sonra gel dedi bn kendim arastrmasam 15 gun saf saf beklicetmCanim benim de adetim çok düzenli geç döllenme falan da değil ama 6+2 de kalp atışını duyamadık doktor 8. Haftada çağırdı 6. Hafta erken olabilir kalp atışı için normal dedi
Gecmisolsn canim kanaman cok mu.oluyorduMerhaba kızlar.. 7+1 de gum gum kalp atıslarını duydugum bebegımın kalbi durmus dun kurtaj olmak zorunda kaldım.. Rabbım sızınkılerı korusun. Herşeyi kendinize stres etmeyın bişey olacagı varsa zaten engellenemıyormus ben onu anladım. Yataktan hıc kalkmadım haplarımı ıgnelerımı hıc aksatmadım ama alacak nefesı yokmus yavrumun kanamam oldugu ıcın hep stresle uzuntuyle yasadım en sonunda onu benden aldılar.
Allah tamamına erdirsin çok güzel haberArkadaşlar yine beeen. Çok mutşuyum. Bebeğimi kalbini gördük çok şükür. 6+1 de kalbinin minnoş atışını duydum. Rabbim istryrn herkese nasip etsin mükemmel bir şey. Sizlerde durum nedir
herzaman bulanmaya hazır cnm gece gündüz farketmiyor.sürekli yemek için bişeyler bulundurmak gerek herhalde.. gündüz gece farkediyor mu peki canım?
Çok geçmiş olsun, Rabbim en kısa zamanda yeni bir bebekle unuttursun.Merhaba kızlar.. 7+1 de gum gum kalp atıslarını duydugum bebegımın kalbi durmus dun kurtaj olmak zorunda kaldım.. Rabbım sızınkılerı korusun. Herşeyi kendinize stres etmeyın bişey olacagı varsa zaten engellenemıyormus ben onu anladım. Yataktan hıc kalkmadım haplarımı ıgnelerımı hıc aksatmadım ama alacak nefesı yokmus yavrumun kanamam oldugu ıcın hep stresle uzuntuyle yasadım en sonunda onu benden aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?