2017 Eylül Anneleri

Kusmaktan ben de cok korkuyorum. O yuzden sinirlerim bozuk. Gunlerdir agliyorum. Ilk hamileligimde hic yasamadigim için cok hazirliksiz yakalandim. Umarim kimseye olmaz.. berbat bisi..

Benim gecen hafta basladi. 1 haftadir perisanim. Evde yemek pisiremiyorum. Yani dayanamiyorum ama bir adet daha cocuk oldugundan da yapmak zorundayım tabi. Nasil gececek bu gunler hic bilemiyorum.

Geçmiş olsun... tez zamanda saglikli bir bebegin olsun gönlüne göre.

Allah sabır versin tatlım. her şerden bi hayır var derler. inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın hayırlısıyla

Çok geçmiş olsun, Rabbim en kısa zamanda yeni bir bebekle unuttursun.
Sebebi neymiş peki. Sorabildin mi?
Herhangi bi sebep yok canım ilk oldugu ıcın hic bir sekılde anormal bı durum oldugunu kabul etmıyor doktorlar. %25 ilk gebeliklerde bu problemler oldugunu soyledi. Bebegin sağlıksız oldugu için vucudun kabul etmedigini kanamayla ittiğini soyledı. Saglıklı bebek oldugunda zaten ne olursa olsun hıc bır sekılde sorun olmuyormus.

çok geçmiş olsun canım Allahım sabır versin, en kısa sürede sağlıkla, sıhhatle yeniden hamile olmayı nasip etsin inşallah..

Bmcanim bebeğini kaybeden bir anneyi ancak bebeğini kaybeden başka bir anne anlar.... Ve ben seni anlıyorum üzülme demeyeceğim uzuleceksin.. ama inşallah Rabbimin yardımıyla kolay atlatirsin.. bende 13 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj oldum.. hiç kolay değildi.alindiginda cinsiyeti bile belliydi... İçimize dusutugunu öğrendiğimiz an anneyiz.. gerisi faso fiso .. aMa ben hamdediyprum kucağıma alipda kaybedebilirdim...
İnşallah sende eşinle birbirinize destek olarak atlatirsiniz. Bir bebeğin olacağını hiç unutmayacaksin ama zamanla daha iyi olacaksın.. giden gitti ama Rabbim seni başka bir bebekle mujdelendirsin inşallah.

Bazen ne yaparsan yap olacağa engel olunamiyor.. 2016 nisanda kaybettim.bebeğimi ve Rabbim tekrardan bu ay nasip etti.. İnşallah sende toparlaninca güzel günler seninle ve ailenle olsun ins

bana doktorum bişey demedi

Okuyunca gözlerim doldu aglamaya basladm senin yasadiklarinin aynisini 4 ay önce bende yasadim şimdi tekrar hamileyim 7 haftalik ve cok korkuyorum ayni seyleri tekrar yasamaktan kendini uzme allahin dediği olur ol derse olur hersey bizim için kendine iyi bak tekrar hamile kalicaksin ve saglikli bir bebek olucak inan buna

Canim benim de adetim çok düzenli geç döllenme falan da değil ama 6+2 de kalp atışını duyamadık doktor 8. Haftada çağırdı 6. Hafta erken olabilir kalp atışı için normal dedi
Benim doktorumunda söylediğine göre kalp atışı en erken 6. Haftada en geç 10. Haftada duyulması gerekirmiş. Ben 6+0 dım duyduğumda..

Allah sabır versin. En kısa zamanda tekrarını nasip etsin

Tesekkur ederım canım. Kahverengi lekelerle basladı sonra arttı sonra azaldı bi kahverengi bi kırmızı oluyodu. Son gun ınanılmaz cok oldu zaten kocaman pıhtılar dusuyodu
anladım canım pekı kalp atışını ilk 7+ 4 temı duymustunuz? Bu arada hıc cannı skma ılk gebelıklerde bu cok cok normal en fazla 5 6 aya tekrar kalırsn gebe sen ıyı beslen bu arada aglıgına dıkkat et tahlıllerını ve kontrollerını he ay ıhmal etme ve en onemlısı moral doğal yolla gebe kalman cok uyuk bır nımet buna bıle sevın bı kere alan yıne kalır unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…