• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Ya canım bende kusma yok ama midem bulanıyor. Yesemde bulanıyor yemesemde. Kahvaltı yapasim gelmiyor gündüz 1-2 ye kadar bişey yemiyorum . Sonrada ne yesem tiksinti geliyor . İyi ki kusmak yok. kusmaktan çok korkuyorum . Benim fobim var. Kusma aman sende de olmasin bazısı 4 aya kadar ne yese kusuyor. Bebis için olunca katlaniyor insan. Bazisininda hiç belirtisi olmuyor. İnşallah belirtiriz devam eder.

Benim bel ve kasık ağrılarım yoğun. Sende nasıl?

Kusmaktan ben de cok korkuyorum. O yuzden sinirlerim bozuk. Gunlerdir agliyorum. Ilk hamileligimde hic yasamadigim için cok hazirliksiz yakalandim. Umarim kimseye olmaz.. berbat bisi..

kızlar benimde 7.haftada başladı bulantı.Şimdi 9. haftadayız bitmedi daha. Allahtan kusma çok yok ama buzdolabının yanına yaklaşamıyorum acayip koku alıyorum..sizde de var mı çok fazla koku hassasiyeti ve bulantı?

Benim gecen hafta basladi. 1 haftadir perisanim. Evde yemek pisiremiyorum. Yani dayanamiyorum ama bir adet daha cocuk oldugundan da yapmak zorundayım tabi. Nasil gececek bu gunler hic bilemiyorum.

Merhaba kızlar.. 7+1 de gum gum kalp atıslarını duydugum bebegımın kalbi durmus dun kurtaj olmak zorunda kaldım.. Rabbım sızınkılerı korusun. Herşeyi kendinize stres etmeyın bişey olacagı varsa zaten engellenemıyormus ben onu anladım. Yataktan hıc kalkmadım haplarımı ıgnelerımı hıc aksatmadım ama alacak nefesı yokmus yavrumun kanamam oldugu ıcın hep stresle uzuntuyle yasadım en sonunda onu benden aldılar.

Geçmiş olsun... tez zamanda saglikli bir bebegin olsun gönlüne göre.

Merhaba kızlar.. 7+1 de gum gum kalp atıslarını duydugum bebegımın kalbi durmus dun kurtaj olmak zorunda kaldım.. Rabbım sızınkılerı korusun. Herşeyi kendinize stres etmeyın bişey olacagı varsa zaten engellenemıyormus ben onu anladım. Yataktan hıc kalkmadım haplarımı ıgnelerımı hıc aksatmadım ama alacak nefesı yokmus yavrumun kanamam oldugu ıcın hep stresle uzuntuyle yasadım en sonunda onu benden aldılar.

Allah sabır versin tatlım. her şerden bi hayır var derler. inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın hayırlısıyla :dua:

Çok geçmiş olsun, Rabbim en kısa zamanda yeni bir bebekle unuttursun.
Sebebi neymiş peki. Sorabildin mi?
Herhangi bi sebep yok canım ilk oldugu ıcın hic bir sekılde anormal bı durum oldugunu kabul etmıyor doktorlar. %25 ilk gebeliklerde bu problemler oldugunu soyledi. Bebegin sağlıksız oldugu için vucudun kabul etmedigini kanamayla ittiğini soyledı. Saglıklı bebek oldugunda zaten ne olursa olsun hıc bır sekılde sorun olmuyormus.

Valla ben bu konuyu en az 10 doktorla gorusmusumdr 5 inci haftann ortasiydi gormedik sonra kesenin geri oldugu fark edildi gec dollenme de olamayacagi icin sagliksiz dendi 7 bucuga kadar bekledm .duyulmasada ekranda attigi goruluyor.kese boyutu haftasina gore uyumlumu bunlar cok onemli bana da dr ayni seyi yapti 5nci haftada smdi gt 15 gun sonra gel dedi bn kendim arastrmasam 15 gun saf saf beklicetm

çok geçmiş olsun canım :KK43: Allahım sabır versin, en kısa sürede sağlıkla, sıhhatle yeniden hamile olmayı nasip etsin inşallah..

Bmcanim bebeğini kaybeden bir anneyi ancak bebeğini kaybeden başka bir anne anlar.... Ve ben seni anlıyorum:KK43: üzülme demeyeceğim uzuleceksin.. ama inşallah Rabbimin yardımıyla kolay atlatirsin.. bende 13 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj oldum.. hiç kolay değildi.alindiginda cinsiyeti bile belliydi... İçimize dusutugunu öğrendiğimiz an anneyiz.. gerisi faso fiso .. aMa ben hamdediyprum kucağıma alipda kaybedebilirdim...
İnşallah sende eşinle birbirinize destek olarak atlatirsiniz. Bir bebeğin olacağını hiç unutmayacaksin ama zamanla daha iyi olacaksın.. giden gitti ama Rabbim seni başka bir bebekle mujdelendirsin inşallah.

Bazen ne yaparsan yap olacağa engel olunamiyor.. 2016 nisanda kaybettim.bebeğimi ve Rabbim tekrardan bu ay nasip etti.. İnşallah sende toparlaninca güzel günler seninle ve ailenle olsun ins

Adet duzenszligi olanlarda veya gec dollenrnlrrdr evt ama adeti duzenli olanlarda gec dollenmr ihtimali olmayanlarda hayir.ornegin 20.inci gunden snra esinle beraber olmadyssn anlattn sey mumkun degl gebelik saglikszdr kadin kendini tanir bilir onu zaten bn bu konuyu cok arastrdm cnk gebelik kaybi yasadm
bana doktorum bişey demedi

Okuyunca gözlerim doldu aglamaya basladm senin yasadiklarinin aynisini 4 ay önce bende yasadim şimdi tekrar hamileyim 7 haftalik ve cok korkuyorum ayni seyleri tekrar yasamaktan kendini uzme allahin dediği olur ol derse olur hersey bizim için kendine iyi bak tekrar hamile kalicaksin ve saglikli bir bebek olucak inan buna

Canim benim de adetim çok düzenli geç döllenme falan da değil ama 6+2 de kalp atışını duyamadık doktor 8. Haftada çağırdı 6. Hafta erken olabilir kalp atışı için normal dedi
Benim doktorumunda söylediğine göre kalp atışı en erken 6. Haftada en geç 10. Haftada duyulması gerekirmiş. Ben 6+0 dım duyduğumda..

Allah sabır versin. En kısa zamanda tekrarını nasip etsin

Tesekkur ederım canım. Kahverengi lekelerle basladı sonra arttı sonra azaldı bi kahverengi bi kırmızı oluyodu. Son gun ınanılmaz cok oldu zaten kocaman pıhtılar dusuyodu
anladım canım pekı kalp atışını ilk 7+ 4 temı duymustunuz? Bu arada hıc cannı skma ılk gebelıklerde bu cok cok normal en fazla 5 6 aya tekrar kalırsn gebe sen ıyı beslen bu arada aglıgına dıkkat et tahlıllerını ve kontrollerını he ay ıhmal etme ve en onemlısı moral doğal yolla gebe kalman cok uyuk bır nımet buna bıle sevın bı kere alan yıne kalır unutma

Back