- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
- 133
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Uzakmisiz canım :))kocaeli bende :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzakmisiz canım :))kocaeli bende :)
karındak duyduk evet ...karından mı duydunuz cnm :)
Keseyi gorenler ultrason fotonuzu koysanıza.
Aramızda birgün var ama belli olmaz belki aynı gün doğum yaparız. ben şimdiden beşik falan bakıyorum sen baktınmı hiç yatak odasına nasıl bişey alsam bilemedimUzakmisiz canım :))
Amin insallah cani canimCanım gözünaydın. Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin inşaallah.
Valla hiç bakmadım canım erkenden bakmayın belli olmaz ne olacağı sonra üzülmeyin diyorlar büyükler biz de onları dinliyoruz 7. Aydan sonra falan bakarız diye düşündük :)Aramızda birgün var ama belli olmaz belki aynı gün doğum yaparız. ben şimdiden beşik falan bakıyorum sen baktınmı hiç yatak odasına nasıl bişey alsam bilemedim
benimde oyle canım :/Benim kasık ağrılarım oluyor genelde regl olacak gibi başka olan var mı ağrıları ??
öylesine meraktan bakıyorum canım :)Valla hiç bakmadım canım erkenden bakmayın belli olmaz ne olacağı sonra üzülmeyin diyorlar büyükler biz de onları dinliyoruz 7. Aydan sonra falan bakarız diye düşündük :)
Gerçi bende hevesleniyorum canım ama diyorum ki önce bir kalp atışlarını duy ondan sonra bakarsın :)öylesine meraktan bakıyorum canım :)
heves işte :))
Benimde oluyor canim.ama daha cok sol tarafta oldu arada sag rarafimda da oluyor.sanki bicak saplaniyormus gibi oluyorBenim kasık ağrılarım oluyor genelde regl olacak gibi başka olan var mı ağrıları ??
Benim de oluyor canım regl ağrısı gibi ama normalmişBenim kasık ağrılarım oluyor genelde regl olacak gibi başka olan var mı ağrıları ??
Benimde oluyor canim.ama daha cok sol tarafta oldu arada sag rarafimda da oluyor.sanki bicak saplaniyormus gibi oluyor
bebeğin ne tarafta olduğunu söyledimi cnm? benim sağda ve sağ kasığımda batma oluyor ama çok nadir.bebeğin soldadır belki ondandır cnm :)Neden sol acaba, benimde genelde sol ? Evet bıçak saplanması şeklinde ama rahatsız oluyorum sürekli. Bazen tüm gün sürüyor, bazen vurup geçiyor
Dr kontrolümüzde ayrıntılı soracağım zaten
bebeğin ne tarafta olduğunu söyledimi cnm? benim sağda ve sağ kasığımda batma oluyor ama çok nadir.bebeğin soldadır belki ondandır cnm :)
öylesine meraktan bakıyorum canım :)
heves işte :))
Ahh canım maşallah. İnşallah dokuz ay sağlıcakla atsın. Kucağına alaşım inşallah. Ben ilk gebeligimde her ultrasona girdiğimde agliyordum .. AhhTatlım napıyosun nasıl gidiyor bn dün kalp atışını duydum sen gitrinmi çok farklı bi duyguydu duyar duymaz bi ağlama tuttu beni
Ah canım ne güzel az kalmış ikiz olursa ne güzel bnm tarafıma var abimler ikiz ama Bnde tek haberlerini bekliorum canm haber vee mutlaka kusmak mide bulantısı varmı bnde bişe yokAhh canım maşallah. İnşallah dokuz ay sağlıcakla atsın. Kucağına alaşım inşallah. Ben ilk gebeligimde her ultrasona girdiğimde agliyordum .. Ahh
Benim normalde 13 subatti ama başka bir resmi işten dolayı 7 sine aldık. Yani bu aksi gideceğim . Dün netleşti beni de acaip bir heyecan sardı. Salı nasıl gelecek bilmiyorum. İnşallah her şey yolundadır. Gidince sürprizle karşılaşmak istiyorum ama mesela ikiz gibi:) içimde öyle bir his var ama düşük ihtimal. Yani ne benim ailemde ne eşimin ailesinde hiç yok. Gidince göreceğiz bakalım.