2017 Eylül Anneleri

Ah canım ne güzel az kalmış ikiz olursa ne güzel bnm tarafıma var abimler ikiz ama Bnde tek haberlerini bekliorum canm haber vee mutlaka kusmak mide bulantısı varmı bnde bişe yok
Ya canım bende kusma yok ama midem bulanıyor. Yesemde bulanıyor yemesemde. Kahvaltı yapasim gelmiyor gündüz 1-2 ye kadar bişey yemiyorum . Sonrada ne yesem tiksinti geliyor . İyi ki kusmak yok. kusmaktan çok korkuyorum . Benim fobim var. Kusma aman sende de olmasin bazısı 4 aya kadar ne yese kusuyor. Bebis için olunca katlaniyor insan. Bazisininda hiç belirtisi olmuyor. İnşallah belirtiriz devam eder.

Benim bel ve kasık ağrılarım yoğun. Sende nasıl?

kızlar benimde 7.haftada başladı bulantı.Şimdi 9. haftadayız bitmedi daha. Allahtan kusma çok yok ama buzdolabının yanına yaklaşamıyorum acayip koku alıyorum..sizde de var mı çok fazla koku hassasiyeti ve bulantı?

ay keşke olsa diyeceğim ama... bende daha çok yemeklerin kokusu var, onu mu yesem bunu mu yesem diye :)

Merhaba kizlar,

Kismetse ben de eylul annesi olacagim.. Beklenen dogum tarihim 15 eylul.. bu ikinci cocugum olacak insallah :)) beni de listeye eklermisiniz? ELMA YANAKLI HATUN

Bende son 3-4 gundur bulantilar fena sekilde basladi. Zaten ilk hamilelgimde ilk 4 ay cok kotu gecmisti, 3 kilo vermistim. Bu sefer de oyle olursa diye korkarken korktugum basima geldi. Ama doktorum bulanti onlemek icin bilege takilan bantlardan onerdi ve de B6 vitamin (25 mg gunde 3 kez) destegi almami soyledi.

Valla inanmasam da bi deneyim diye aldım ikisini de... Bant çok işe yaradı, şaka gibi.. İçinde kimyasal fln yok, sanki bir saç tokasının içine bilye koymuşsun da bileğine takmışsın gibi bi mekanizma. Akupunktur gibi bulantı noktasına baskı yapıp azaltıyomuş.

Neyse bende işe yaradı, bulantısı fena olanlara belki bir faydam olur diye paylaşmak istedim..
Bu arada ben yurtdışında olduğum için daha bebeğimi göremedim sizler gibi, burda 12.haftadan önce ultrason yapmıyorlar..

Uzun bir ilk mesaj oldu,
Selamlar )

Bnde gögüs ağrısı dışında bişey yok olmasnda çalışıyorm rahatsız olursam zorlanırm. Şansamı yoksa bebişimde benimi düşünüyor hiç kusma tiksinme mide bulantısı agrı sızı yok hamile deilim gbi doktor kalp atışını dinletmese gayet iyi olduğunu söylemese çok tedirgin olurdm şansa bişe yok bakalm umarm hep böyle gider

benim

7. haftada kesem anca görüldü hayır normal kalp atısı 8 ve 10. haftalar arasında duyulabiliyor
Adet duzenszligi olanlarda veya gec dollenrnlrrdr evt ama adeti duzenli olanlarda gec dollenmr ihtimali olmayanlarda hayir.ornegin 20.inci gunden snra esinle beraber olmadyssn anlattn sey mumkun degl gebelik saglikszdr kadin kendini tanir bilir onu zaten bn bu konuyu cok arastrdm cnk gebelik kaybi yasadm

Ben oda bakmıyorum veya kıyafet ama deli gibi bebek arabası bakıyorum. Otomobil fıyatına bebek arabaları var :)
Bende de sabahları oluyor canım uyanınca odanın kokusundan rahatsız oluyorum o zaman bulantı başlıyor. Bir de kahvaltıdan sonra oluyor ama Allah'tan çok aşırı ağır olmuyor 10 dakika falan olup geçiyor. Kokulara karşı da öyle çok bi hassasiyet yok bende

Canim benim de adetim çok düzenli geç döllenme falan da değil ama 6+2 de kalp atışını duyamadık doktor 8. Haftada çağırdı 6. Hafta erken olabilir kalp atışı için normal dedi

Ben de de bulantı kusma yok zaten annem ve anlamlarda da olmamış, genetik herhalde. Olmasın da. Bende de kusma fobisi var. Ölürmüşüm gibi geliyor.
Bel ve bacak ağrısı çok bende. Ayakta 20 dakikadan sonra bacağımda derman kalmıyor. Sağ kaşığıma arada ağrı giriyor yatınca geçiyor.
Bir de yere bakınca başım dönüyor, namazlarda çok zorlanır oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…