- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.001
Ya canım bende kusma yok ama midem bulanıyor. Yesemde bulanıyor yemesemde. Kahvaltı yapasim gelmiyor gündüz 1-2 ye kadar bişey yemiyorum . Sonrada ne yesem tiksinti geliyor . İyi ki kusmak yok. kusmaktan çok korkuyorum . Benim fobim var. Kusma aman sende de olmasin bazısı 4 aya kadar ne yese kusuyor. Bebis için olunca katlaniyor insan. Bazisininda hiç belirtisi olmuyor. İnşallah belirtiriz devam eder.Ah canım ne güzel az kalmış ikiz olursa ne güzel bnm tarafıma var abimler ikiz ama Bnde tek haberlerini bekliorum canm haber vee mutlaka kusmak mide bulantısı varmı bnde bişe yok
Kizlar kalp atislari 5. Haftada gorulur.6 da duyulur bnm bildigim 10. Hafta biraz gec deglmicanım kalp atışları için daha var senin bende 7. haftadayım 10. haftada gidicem doktor o zaman gel dedi.
benim bulantılarım başlamadı acaba ne zaman başlar :)
ay keşke olsa diyeceğim ama... bende daha çok yemeklerin kokusu var, onu mu yesem bunu mu yesem diye :)kızlar benimde 7.haftada başladı bulantı.Şimdi 9. haftadayız bitmedi daha. Allahtan kusma çok yok ama buzdolabının yanına yaklaşamıyorum acayip koku alıyorum..sizde de var mı çok fazla koku hassasiyeti ve bulantı?
Kac haftaliksn canimay keşke olsa diyeceğim ama... bende daha çok yemeklerin kokusu var, onu mu yesem bunu mu yesem diye :)
Mide bulantisi olmamasi acaba sorun mu var dedirtiyor insana ama yuzde 45 de oluyormus gebelerde bulantigeri kalan yuzde 55 de olmuyrmus yaniKac haftaliksn canim
10 bitiyor canım bu hafta... Belim ve sırtım çok ağrıyor. Sanırsın ki 8 aylık gebeyim taşıyamıyorum:)Kac haftaliksn canim
10 bitiyor canım bu hafta... Belim ve sırtım çok ağrıyor. Sanırsın ki 8 aylık gebeyim taşıyamıyorum:)
Amin inşallah. Sende...Merhaba hanımlar ben de inşallah eylül annesi olacağım. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin.
7. haftada kesem anca görüldü hayır normal kalp atısı 8 ve 10. haftalar arasında duyulabiliyorKizlar kalp atislari 5. Haftada gorulur.6 da duyulur bnm bildigim 10. Hafta biraz gec deglmi
Bnde gögüs ağrısı dışında bişey yok olmasnda çalışıyorm rahatsız olursam zorlanırm. Şansamı yoksa bebişimde benimi düşünüyor hiç kusma tiksinme mide bulantısı agrı sızı yok hamile deilim gbi doktor kalp atışını dinletmese gayet iyi olduğunu söylemese çok tedirgin olurdm şansa bişe yok bakalm umarm hep böyle giderYa canım bende kusma yok ama midem bulanıyor. Yesemde bulanıyor yemesemde. Kahvaltı yapasim gelmiyor gündüz 1-2 ye kadar bişey yemiyorum . Sonrada ne yesem tiksinti geliyor . İyi ki kusmak yok. kusmaktan çok korkuyorum . Benim fobim var. Kusma aman sende de olmasin bazısı 4 aya kadar ne yese kusuyor. Bebis için olunca katlaniyor insan. Bazisininda hiç belirtisi olmuyor. İnşallah belirtiriz devam eder.
Benim bel ve kasık ağrılarım yoğun. Sende nasıl?
Adet duzenszligi olanlarda veya gec dollenrnlrrdr evt ama adeti duzenli olanlarda gec dollenmr ihtimali olmayanlarda hayir.ornegin 20.inci gunden snra esinle beraber olmadyssn anlattn sey mumkun degl gebelik saglikszdr kadin kendini tanir bilir onu zaten bn bu konuyu cok arastrdm cnk gebelik kaybi yasadmbenim
7. haftada kesem anca görüldü hayır normal kalp atısı 8 ve 10. haftalar arasında duyulabiliyor
Ben oda bakmıyorum veya kıyafet ama deli gibi bebek arabası bakıyorum. Otomobil fıyatına bebek arabaları var :)
Bende de sabahları oluyor canım uyanınca odanın kokusundan rahatsız oluyorum o zaman bulantı başlıyor. Bir de kahvaltıdan sonra oluyor ama Allah'tan çok aşırı ağır olmuyor 10 dakika falan olup geçiyor. Kokulara karşı da öyle çok bi hassasiyet yok bendekızlar benimde 7.haftada başladı bulantı.Şimdi 9. haftadayız bitmedi daha. Allahtan kusma çok yok ama buzdolabının yanına yaklaşamıyorum acayip koku alıyorum..sizde de var mı çok fazla koku hassasiyeti ve bulantı?
Canim benim de adetim çok düzenli geç döllenme falan da değil ama 6+2 de kalp atışını duyamadık doktor 8. Haftada çağırdı 6. Hafta erken olabilir kalp atışı için normal dediAdet duzenszligi olanlarda veya gec dollenrnlrrdr evt ama adeti duzenli olanlarda gec dollenmr ihtimali olmayanlarda hayir.ornegin 20.inci gunden snra esinle beraber olmadyssn anlattn sey mumkun degl gebelik saglikszdr kadin kendini tanir bilir onu zaten bn bu konuyu cok arastrdm cnk gebelik kaybi yasadm
Günaydın canım bende de yeni yeni başladı sabah bulantıları şimdilik çok ağır değil ama umarım artmazgünaydın eylül anne adayları : ) 3 gecedir bulantılı günlere merhaba dediksiz de durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?