2017 Eylül Anneleri

Canim benim rabbim hayirlisini versin. eminim imtihanin cok zordur. Rabbim kolaylastirsin. insallah mucizen seninledr. Yaayacagin her ne olursa olsun Rabbim destekcin olsun.. Icini ferah tutmaya calis. ve unutma demek ki hamile kalabiliyorsun bu da büyük nimet.. Kolay gelsin. Yarin insallah güzel haberlerini bekliyouz

canim daha önce yazdim ama görmedin sanirimm. benimki 21 Eylül insallah. @ELMA YANAKLI HATUN

evet cnm aynen öyle doğumdan sonra çalışmayı düşünmediğim için, 40 güne kadar raporu kullanıp bol bol dinlenicem nasipse.hiçbir hakkı kullanamıyoruz.
Benimde Eylül'de sözleşmem bitiyor 15 gün sonra doğum yapacak olduğum için sözleşme yenilemez bende önceden izni kullanacağım rapor parası 2/3 ü alınıyor ya maaşın benim bankaya yatan asgari üstünü elden alıyorum bizimki vergi kaçırmak için öyle yapıyor yani rapor parası maaşımın değil asgarinin 2/3 ü olacak bu da çok sinir bozucu

insanlar bir gün ölecegini ve hesap verecegini nasilda unutuyor.. kul hakki resmen.. kacirdigi vergiye mi kizsan senden yapacagi kesinitiye mi... resmen ahlaksizlik

Benimde aynen cnm maaşım iyi ama raporda asgari üzerinden alicam aynı sorun bende de var

Herkese merhaba gecen cuma gittigimizde 4,5 haftalikti keseyi gorduk cok sukur bel agrim var cok fazla, arada da kasık agrisi.. Doktoruma gecen hafta soyledim normal dedi acaba kendim eczaneden ilac alip kullansam mi?

Herkese merhaba gecen cuma gittigimizde 4,5 haftalikti keseyi gorduk cok sukur bel agrim var cok fazla, arada da kasık agrisi.. Doktoruma gecen hafta soyledim normal dedi acaba kendim eczaneden ilac alip kullansam mi?
Canim doktor demesiyde hiç yapma boşver benimde var normaldir bunlar bide bişey soracam son adet tarihinlee ultrason da ki söylediği hafta uyuyor mu bide kese kac cm veya mm ciktı???

Canim doktor demesiyde hiç yapma boşver benimde var normaldir bunlar bide bişey soracam son adet tarihinlee ultrason da ki söylediği hafta uyuyor mu bide kese kac cm veya mm ciktı???
Cnm son adet tarihine göre sakin düşünme herkeste uymaz.ornegin ben 7 Aralık son adet tarihim.hsg çektirdiğim icinmi niye bilmiyorum yumurtam catlayamadi ve 4 ocakta yumurtam cqtladi.catladigi güne göre hesap yapınca doktorla uyuyor.catlamayi falan nerden biliyorsun dersen ateş ölçme ve fertility friend programı falan kullandim

insanlar bir gün ölecegini ve hesap verecegini nasilda unutuyor.. kul hakki resmen.. kacirdigi vergiye mi kizsan senden yapacagi kesinitiye mi... resmen ahlaksizlik
Aynen öyle çok kızıyorum lafa geldiği zaman Allah kitap vs ama çalışanın hakkını düşünmek yok Allah çok verip böyle vicdansız yapmasın

Benim hesabima gore uyuyor gibi canim. Doktor kese boyutu icin herhangi bisey soylemedi cay kahve bile icebilirsin diyo baska bi doktor bulmam lazim.. Benim bel agrim surekli senin de oyle mi?

Benim hesabima gore uyuyor gibi canim. Doktor kese boyutu icin herhangi bisey soylemedi cay kahve bile icebilirsin diyo baska bi doktor bulmam lazim.. Benim bel agrim surekli senin de oyle mi?
Benim de çok ağrıyor canım hatta geçen sabah uykumdan uyandırdı 5 dakika kıvrandim sonra geçti oluyor yani normal yerleşme asamasiymis oluyor yani sıkma canını zaman geçtikçe hafifler. ..... ultrason kagidi verdiyse sana orda yazıyordur ultrason kagidi varsa at fotosunu bakiyim

Bende cok ususyenlerdenim
bende üsüyorum sanırım kansızlıkla alakalı
ama bazende sıcak basıyor kabızlık bazen oluyor extra bişey yemiyorum herseyi dogal akısına bıraktım :)

Kızlar doktor 5 gun kucuk dedi kese sağlıklı görünüyorMuş deneyimli hamileler bu nedemek sizce bi sıkıntı olur mu birde kasiklarimda arada hafif hafif ağrılar oluyo sanki adet olacak gibi sizlerinde var mi
Geç döllenme kaynaklı oldugunu duymustum bence kafana takma zamanında gelir o annesi sonucta gunu gunu ne kimse ne zaman cocugu oldugunu bilemez ultrasonda boyutlarına göre tahmin veriyor benim en son gittigimde 8+1 gösterdi 8+ 5 olması gerekirken ama sorun degil kafana takma

Bende cok ususyenlerdenim
bende üsüyorum sanırım kansızlıkla alakalı
ama bazende sıcak basıyor kabızlık bazen oluyor extra bişey yemiyorum herseyi dogal akısına bıraktım :)
insani cok zorluyo kabizlik bu gun ustume ek battaniye atacağım üşüme icin de inşallah cabuk normal e döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…