- 14 Eylül 2015
- 307
- 221
- 23
- 36
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
8403BHC manisa küçük yer karşılaşmışızdır mutlaka. yazın birlikte yürüyüş yaparız belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay inş cnm bugün işyerime bildirim yaptım hamile olduğuma dair.8403BHC manisa küçük yer karşılaşmışızdır mutlaka. yazın birlikte yürüyüş yaparız belki
Maalesef Türkiye'de düzen böyle ancak resmî kurumlarda memurlar bu haklardan yararlanabilir özel sektörde işine gelmiyorsa çalışma oluyoray inş cnm bugün işyerime bildirim yaptım hamile olduğuma dair.
dedim ayda bir gün doktor iznim var, günde 7,5 saat çalışmam lazım dedim.
tabiki gidemilirsin dedi ve biz 10 saat çalışıyoruz bişi yapamam dedi
evet cnm aynen öyle doğumdan sonra çalışmayı düşünmediğim için, 40 güne kadar raporu kullanıp bol bol dinlenicem nasipse.hiçbir hakkı kullanamıyoruz.Maalesef Türkiye'de düzen böyle ancak resmî kurumlarda memurlar bu haklardan yararlanabilir özel sektörde işine gelmiyorsa çalışma oluyor
merabalar benımde bebegımın tahmını gelısı 28.09.2017 cok uzun bır süreç bıtmez gıbı geliyor bırde bebegının kalp atısınıda duydunmu keseyı gordüğündeMerhabaa :)
Aranıza yeni katıldım 5+4 üm bugün . Keseyi de henüz 2 gün önce gördük :)
Herkese keyifli ve sağlıklı bi süreç diliyorum :)
merabalar benımde bebegımın tahmını gelısı 28.09.2017 cok uzun bır süreç bıtmez gıbı geliyor bırde bebegının kalp atısınıda duydunmu keseyı gordüğünde
ay inş cnm bugün işyerime bildirim yaptım hamile olduğuma dair.
Bende tam aksı ailelere söylemek ıcın erken davrandık dıye düşünüyorum her gören bulantın varmı canın bırsey ıstıyormu dıye soruyor:) aslında bu durum sımdılık çokta can sıkıcı degıl ama keşke en az üç aylıkken ailelere duyursaydım dıyorum benım ılk randevum cuma gunu ılk gebelıgım fakat tanıdığım sağlıkçı arkadaşlar 7. haftanın ıcındeyken gıt en azından bebegın kalp atışını da garantı duyarsın dedıler bende heyecanla bekliyorum:)Süreç uzun geliyor ama ailelere söyleyene kadar 1ay geçti bitti bile. İlk 3ay biraz stresli olacak benim için ama inşallah sağlıkla atlatırız.28inde 5+5 keseyi gördük 11indede inş kalp atışı için gideceğiz.
Bence hamile old anlaşılır anlaşılmaz kadınlar izne çıkmalı. zaten en önemli aylar ilk aylar.Bende oturarak çalışıyorum karnım ağrıyo artık arada yürüyüş yapıyorum.Kendimi çok yorgun ve uykulu hissediyorum.
Akşama kadar duramam işimi bitirir çıkarım.
Biz söylemek için keseyi görelim dedik.Zaten sadece anne-babalara.Akrabalara-arkadaşlara daha 4ay sonra.İlk Randevuna gideceksin bebeğini ilk kez göreceksin atlatma bence 2 hafta sonra tekrar gidersin dr a ne olcakki.Bende tam aksı ailelere söylemek ıcın erken davrandık dıye düşünüyorum her gören bulantın varmı canın bırsey ıstıyormu dıye soruyor:) aslında bu durum sımdılık çokta can sıkıcı degıl ama keşke en az üç aylıkken ailelere duyursaydım dıyorum benım ılk randevum cuma gunu ılk gebelıgım fakat tanıdığım sağlıkçı arkadaşlar 7. haftanın ıcındeyken gıt en azından bebegın kalp atışını da garantı duyarsın dedıler bende heyecanla bekliyorum:)
Canim bende soyledim simdi haftada 1 gun ise gitmiyorum cuma günlerini tercih ettimay inş cnm bugün işyerime bildirim yaptım hamile olduğuma dair.
senin adına çok sevindim cnm.Canim bende soyledim simdi haftada 1 gun ise gitmiyorum cuma günlerini tercih ettim
öncelikle hayırlı olsun bebişin,geç döllenme olabilir seninki o yuzden küçüktür.bi sorun olmuyo arkadaşımda da öyleydi,kafana takma sağlıklı olsundaKızlar doktor 5 gun kucuk dedi kese sağlıklı görünüyorMuş deneyimli hamileler bu nedemek sizce bi sıkıntı olur mu birde kasiklarimda arada hafif hafif ağrılar oluyo sanki adet olacak gibi sizlerinde var mi
anladım cnm, hakkımızda hayırlısı diyelim.8403BHC patron tanıdık ondan sıkıntı olmuyor.Bende muhasebeye bakıyorum.izin haklarımı sonlara doğru kullanmak istiyorum.hasta oldum ama öksürüyorum.bigün dinlenmem şart.Hafta sonu koşturmaktan kendime vakit ayıramıyorum ki.
Teşekkür ederim cvp için inşallah sağlıkla kalp atışlarında duyarız sağlıkla kucağıma alırız. Senin kaç haftalik kasiklarinda ağrı var miöncelikle hayırlı olsun bebişin,geç döllenme olabilir seninki o yuzden küçüktür.bi sorun olmuyo arkadaşımda da öyleydi,kafana takma sağlıklı olsunda