• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kizlar cok usuyen var mi hamile olup geceleri dislerim birbirine vuruyo ve sabaha karsi da ayni sekil de evim sicak sukurler olsun ama ben hep Üşüyorum gece hala idrara cok sık cikiyorum sicak su torbasiyla geziyor um yine ayni bir de kabizlik problemim var benim gibi olanlar var mi neler yaptiniz

Kizlar cok usuyen var mi hamile olup geceleri dislerim birbirine vuruyo ve sabaha karsi da ayni sekil de evim sicak sukurler olsun ama ben hep Üşüyorum gece hala idrara cok sık cikiyorum sicak su torbasiyla geziyor um yine ayni bir de kabizlik problemim var benim gibi olanlar var mi neler yaptiniz
Üşüme bende de var canım kabızlıkta 2 gün oluyo hemen sonra ishale çeviriyor çok uzun süre kabızlık çekmiyorum yani

Üşüme bende de var canım kabızlıkta 2 gün oluyo hemen sonra ishale çeviriyor çok uzun süre kabızlık çekmiyorum yani
o bakimdan sanslisin o zaman ac karnina kayisi yiyorum su iciyorum yine ayni cok zorlanıyorum afedersin korkudan ikinamiyorum 12 haftaya kadar ilac veremem dedi doktor daha zaman var ne yapcam bilmiyorum :(

o bakimdan sanslisin o zaman ac karnina kayisi yiyorum su iciyorum yine ayni cok zorlanıyorum afedersin korkudan ikinamiyorum 12 haftaya kadar ilac veremem dedi doktor daha zaman var ne yapcam bilmiyorum :KK43:
Bence de ikinma canım ilk aylarda düşük tehlikesi yaratabiliyormus biraz daha sabret kayisidan sonra ılık su iç o işe yarıyor

8403BHC 8403BHC merhaba nasılsın? keseyi gördün mutlusun sanırım :anneadayı: ben deli gibi ne yesem durumundayım, bulantılarımdan zorlanıyorum o yüzden acaba yediklerim yetiyormu diye düşünüyorum.
Allaha şükür gördük cnm sende gördün dimi ? yazmadın sanırım ya da ben kaçırdım.bende şimdilik çok bulantı yok cnm.bugün işe başladım zorlanmıyorum işte rahatım sanki :) tsh yüksek progesteronda düşük çıktı inş düzelirler, çok korkuyorum.doktora karar verdin mi nereye gitceksin?

Kızlar doktor 5 gun kucuk dedi kese sağlıklı görünüyorMuş deneyimli hamileler bu nedemek sizce bi sıkıntı olur mu birde kasiklarimda arada hafif hafif ağrılar oluyo sanki adet olacak gibi sizlerinde var mi

Allaha şükür gördük cnm sende gördün dimi ? yazmadın sanırım ya da ben kaçırdım.bende şimdilik çok bulantı yok cnm.bugün işe başladım zorlanmıyorum işte rahatım sanki :) tsh yüksek progesteronda düşük çıktı inş düzelirler, çok korkuyorum.doktora karar verdin mi nereye gitceksin?

Ctesi gördük bizde.bende çalışıyorum ama işim rahat kendimi kötü hissedersem eve giderim.yarın yaptırıcam tahlillerimi inşallah düzgün çıkarlar.Dr umuzla konuştuk şuan ondan memnunuz, hastane işinide ilerki zamanlarda duruma göre karar veririz dedik.

kac cikti canim progesteronun??doktorun basladi demi progestan

Ctesi gördük bizde.bende çalışıyorum ama işim rahat kendimi kötü hissedersem eve giderim.yarın yaptırıcam tahlillerimi inşallah düzgün çıkarlar.Dr umuzla konuştuk şuan ondan memnunuz, hastane işinide ilerki zamanlarda duruma göre karar veririz dedik.
anladım cnm inş hepsi düzgün çıkar ikimizde manisa merkezde belki de tanışıyoruz, belki de karşılaşıyoruz :P

Kac haftaliksn kalp atisi falam duydunuz demi.normalde progestan bakmio drlar iyi san abakms.kanaman falan yok demi
kanamam yok çok şükür hiç olmadı cnm bugün 5+2 deyiz.
keseyi gördük cuma günü kalp atışı için 9 şubatta gitcez nasipse.
benim doktorum hepsine baktı kan degeri, progesteron, tsh, kan pıhtılaşma, demir, şeker, ferritin ve aklıma gelmeyeneler

kanamam yok çok şükür hiç olmadı cnm bugün 5+2 deyiz.
keseyi gördük cuma günü kalp atışı için 9 şubatta gitcez nasipse.
benim doktorum hepsine baktı kan degeri, progesteron, tsh, kan pıhtılaşma, demir, şeker, ferritin ve aklıma gelmeyeneler
Iyi yapmis bakmakla .progestan kullanirsn saglikli gebelkse zaten hc bsey olmaz progestan ekskliginden hc takma

Merhaba güzel anneler :) ben de buradaydim ama epeydir yazamadim :) kesemiz güzel oluşmuş (4-6 da görmüştük) herşey yolunda cok şükür, suan 6-3 deyiz ve bir kaç gündür bulantılar başladı. Lekelenme vs yaşamadım. Bulantılardan dolayı iştahım azaldı sadece :) 3 gün sonra kalp atışı icin randevumuz var, Sevincimiz devam eder inşallah

Back