Kizlar mrb bende kismet olursa eylül annesi olmayı çok istiyorum 2 ocakta tesadüfen hamile olduğumu öğrendim tesadüfen ve bu gebelik tam 9 yıl sonra doğal yoldan hic beklemedigim anda başka bir sebepten dr gittiğimde dr bhcg istemesiyle öğrendim sok oldum dondum kaldım neyse değer 168 çıkmıştı 3 gün sonra dr bakalım tekrar dedi 413 çıktı iki kat artmamıştı üç gün içinde neyse iki gün sonra bidaha bakalım dedi dr 781 çıktı ve bu dış gebelik dedi ordada bir sok yaşadım hemen bir gün sonra başka dr gittim ve 4mm keseyi gördü dış gebelik değil kesinlikle dedi çok sevindim tabi değer ordada bakıldı değer 1477 çıkmıştı bir gün sonra yine bakıldı değer 1713 olmuştu neyse dr bu dış gebelik deyil ama sağlıklı da deyil dedi bir hf sonra gel dedi gittim değer 6500 olmuş vajinal usg baktı 10mm keseyi gördü ve yolk saçı da gördü yanlız değer yine güzel artmadığı için sağlıksız dedi 15 gün sonra gel dedi ben dayanamadım başka dr bir hafta sonra yine gittim dr usten baktı ve 16mm kese var bebek yok girmemiz lazım dedi boş gebelik dedi çok üzüldüm simdi 15 gün sonra gel diyen dr yarin gideceğim mucize olurda yarin bebeği görsem kalp atışını duysam ama umudum bitti resmen daha hic sevinemedim hamilemiyim diyorum eğer boş gebelikse perşembe kürtaj olacağım hamile olan arkadaşlardan dua istiyorum yarin mucize olsun lutfen