2017 Eylül Anneleri

Kızlar ben hala doktora gıtmedım. Beni 22 subata verdi. Yarın 6 haftalık oluyorum. Cagırdıgı gune 9 haftalık. Artık hayırlısı olsun. Bu arada bende cok usuyorum hemde oyle boyle degıl ayaklarım hep buz gıbı.

8403BHC manisa küçük yer karşılaşmışızdır mutlaka. yazın birlikte yürüyüş yaparız belki
ay inş cnm bugün işyerime bildirim yaptım hamile olduğuma dair.
dedim ayda bir gün doktor iznim var, günde 7,5 saat çalışmam lazım dedim.
tabiki gidemilirsin dedi ve biz 10 saat çalışıyoruz bişi yapamam dedi

Maalesef Türkiye'de düzen böyle ancak resmî kurumlarda memurlar bu haklardan yararlanabilir özel sektörde işine gelmiyorsa çalışma oluyor

Masallah kızlar. Cogunuz keseyi görmussunuz.benim sat 21 aralık.gecen persembe degerim 16211.3 cikti.ama karindan kese gozukmedi.altttan da baktirmak istemedim.haftaya gel dedi.insalah bir aksilik yoktur ya icin icimi yiyor valla

Maalesef Türkiye'de düzen böyle ancak resmî kurumlarda memurlar bu haklardan yararlanabilir özel sektörde işine gelmiyorsa çalışma oluyor
evet cnm aynen öyle doğumdan sonra çalışmayı düşünmediğim için, 40 güne kadar raporu kullanıp bol bol dinlenicem nasipse.hiçbir hakkı kullanamıyoruz.

Merhabaa :)
Aranıza yeni katıldım 5+4 üm bugün . Keseyi de henüz 2 gün önce gördük :)
Herkese keyifli ve sağlıklı bi süreç diliyorum :)
merabalar benımde bebegımın tahmını gelısı 28.09.2017 cok uzun bır süreç bıtmez gıbı geliyor bırde bebegının kalp atısınıda duydunmu keseyı gordüğünde

merabalar benımde bebegımın tahmını gelısı 28.09.2017 cok uzun bır süreç bıtmez gıbı geliyor bırde bebegının kalp atısınıda duydunmu keseyı gordüğünde

Süreç uzun geliyor ama ailelere söyleyene kadar 1ay geçti bitti bile. İlk 3ay biraz stresli olacak benim için ama inşallah sağlıkla atlatırız.28inde 5+5 keseyi gördük 11indede inş kalp atışı için gideceğiz.

Bence hamile old anlaşılır anlaşılmaz kadınlar izne çıkmalı. zaten en önemli aylar ilk aylar.Bende oturarak çalışıyorum karnım ağrıyo artık arada yürüyüş yapıyorum.Kendimi çok yorgun ve uykulu hissediyorum.
Akşama kadar duramam işimi bitirir çıkarım.

Bende tam aksı ailelere söylemek ıcın erken davrandık dıye düşünüyorum her gören bulantın varmı canın bırsey ıstıyormu dıye soruyor:) aslında bu durum sımdılık çokta can sıkıcı degıl ama keşke en az üç aylıkken ailelere duyursaydım dıyorum benım ılk randevum cuma gunu ılk gebelıgım fakat tanıdığım sağlıkçı arkadaşlar 7. haftanın ıcındeyken gıt en azından bebegın kalp atışını da garantı duyarsın dedıler bende heyecanla bekliyorum:)

Kızlar selamlar uzun süre girmedim bende yogun dönem gçeiriyorum iş yerinde kalp atışlarını bugün duyduk çok şükür allahıma 6+4teyim 0,68mm crl si haftasıyla uyumlu dedi allah ilerisinide göstersin inş hepimize 9.haftada bidaha görüşelim dedi kalp atışı için kontrol amaçlı imiş

nekadar rahat bir işin varmış nerde çalışıyosun?ben bir müteahhit yanında muhasebe yapıorum saat konusunda çok katı

Biz söylemek için keseyi görelim dedik.Zaten sadece anne-babalara.Akrabalara-arkadaşlara daha 4ay sonra.İlk Randevuna gideceksin bebeğini ilk kez göreceksin atlatma bence 2 hafta sonra tekrar gidersin dr a ne olcakki.

Canim bende soyledim simdi haftada 1 gun ise gitmiyorum cuma günlerini tercih ettim

Kizlar mrb bende kismet olursa eylül annesi olmayı çok istiyorum 2 ocakta tesadüfen hamile olduğumu öğrendim tesadüfen ve bu gebelik tam 9 yıl sonra doğal yoldan hic beklemedigim anda başka bir sebepten dr gittiğimde dr bhcg istemesiyle öğrendim sok oldum dondum kaldım neyse değer 168 çıkmıştı 3 gün sonra dr bakalım tekrar dedi 413 çıktı iki kat artmamıştı üç gün içinde neyse iki gün sonra bidaha bakalım dedi dr 781 çıktı ve bu dış gebelik dedi ordada bir sok yaşadım hemen bir gün sonra başka dr gittim ve 4mm keseyi gördü dış gebelik değil kesinlikle dedi çok sevindim tabi değer ordada bakıldı değer 1477 çıkmıştı bir gün sonra yine bakıldı değer 1713 olmuştu neyse dr bu dış gebelik deyil ama sağlıklı da deyil dedi bir hf sonra gel dedi gittim değer 6500 olmuş vajinal usg baktı 10mm keseyi gördü ve yolk saçı da gördü yanlız değer yine güzel artmadığı için sağlıksız dedi 15 gün sonra gel dedi ben dayanamadım başka dr bir hafta sonra yine gittim dr usten baktı ve 16mm kese var bebek yok girmemiz lazım dedi boş gebelik dedi çok üzüldüm simdi 15 gün sonra gel diyen dr yarin gideceğim mucize olurda yarin bebeği görsem kalp atışını duysam ama umudum bitti resmen daha hic sevinemedim hamilemiyim diyorum eğer boş gebelikse perşembe kürtaj olacağım hamile olan arkadaşlardan dua istiyorum yarin mucize olsun lutfen

Kızlar doktor 5 gun kucuk dedi kese sağlıklı görünüyorMuş deneyimli hamileler bu nedemek sizce bi sıkıntı olur mu birde kasiklarimda arada hafif hafif ağrılar oluyo sanki adet olacak gibi sizlerinde var mi
öncelikle hayırlı olsun bebişin,geç döllenme olabilir seninki o yuzden küçüktür.bi sorun olmuyo arkadaşımda da öyleydi,kafana takma sağlıklı olsunda

8403BHC patron tanıdık ondan sıkıntı olmuyor.Bende muhasebeye bakıyorum.izin haklarımı sonlara doğru kullanmak istiyorum.hasta oldum ama öksürüyorum.bigün dinlenmem şart.Hafta sonu koşturmaktan kendime vakit ayıramıyorum ki.

öncelikle hayırlı olsun bebişin,geç döllenme olabilir seninki o yuzden küçüktür.bi sorun olmuyo arkadaşımda da öyleydi,kafana takma sağlıklı olsunda
Teşekkür ederim cvp için inşallah sağlıkla kalp atışlarında duyarız sağlıkla kucağıma alırız. Senin kaç haftalik kasiklarinda ağrı var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…