- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
Hemen hemen aynı dönemlerde çağırıyorlar o zaman beni de 12 nisan da çağırdı :)Pardon cnm ya 5. Ay yazacaktım 11 nisanda
Baya aynı gün gibi şuan yani :)merabalar benımde bebegımın tahmını gelısı 28.09.2017 cok uzun bır süreç bıtmez gıbı geliyor bırde bebegının kalp atısınıda duydunmu keseyı gordüğünde
Merhaba.. Stresini anlıyorum umarım güzel haberler alırsın doktora gittiğinde bize de yazarsın güzel haberini ...Kizlar mrb bende kismet olursa eylül annesi olmayı çok istiyorum 2 ocakta tesadüfen hamile olduğumu öğrendim tesadüfen ve bu gebelik tam 9 yıl sonra doğal yoldan hic beklemedigim anda başka bir sebepten dr gittiğimde dr bhcg istemesiyle öğrendim sok oldum dondum kaldım neyse değer 168 çıkmıştı 3 gün sonra dr bakalım tekrar dedi 413 çıktı iki kat artmamıştı üç gün içinde neyse iki gün sonra bidaha bakalım dedi dr 781 çıktı ve bu dış gebelik dedi ordada bir sok yaşadım hemen bir gün sonra başka dr gittim ve 4mm keseyi gördü dış gebelik değil kesinlikle dedi çok sevindim tabi değer ordada bakıldı değer 1477 çıkmıştı bir gün sonra yine bakıldı değer 1713 olmuştu neyse dr bu dış gebelik deyil ama sağlıklı da deyil dedi bir hf sonra gel dedi gittim değer 6500 olmuş vajinal usg baktı 10mm keseyi gördü ve yolk saçı da gördü yanlız değer yine güzel artmadığı için sağlıksız dedi 15 gün sonra gel dedi ben dayanamadım başka dr bir hafta sonra yine gittim dr usten baktı ve 16mm kese var bebek yok girmemiz lazım dedi boş gebelik dedi çok üzüldüm simdi 15 gün sonra gel diyen dr yarin gideceğim mucize olurda yarin bebeği görsem kalp atışını duysam ama umudum bitti resmen daha hic sevinemedim hamilemiyim diyorum eğer boş gebelikse perşembe kürtaj olacağım hamile olan arkadaşlardan dua istiyorum yarin mucize olsun lutfen
Merhaba sanirim normal dogum tarihlerimiz ayni. allah tamamina erdirsin.vucudunda herhangi bir belirti varmi? Ben biraz yorgunum gibi bir de karnimin gerildigini hissediyorum.Baya aynı gün gibi şuan yani :)
Hayır kalp atımını görmek için 15 gün sonra gel demişti ortalama şubat 13 gibi gideceğim sanırım bunun için.
Sen de görmedin sanırım henüz
evet aynı gün:) yok daha gıtmedım cuma gunu randevum var ıns bebegı görür kalp atıslarınıda duyarım sımdıye kadar rahattımda cumaya azıcık bı gün kaldı heyecan yapmaya başladım bırde sende belırtı olarak neler var bende sırt ağrısı kasıklarda agrı, yorgunluk bırde sımdı kokuya karsı duyarlılık var sankı burnuma olmadık kokular geliyor :)))))Baya aynı gün gibi şuan yani :)
Hayır kalp atımını görmek için 15 gün sonra gel demişti ortalama şubat 13 gibi gideceğim sanırım bunun için.
Sen de görmedin sanırım henüz
doğru bebeğimi görecem kulağa çok hoş geliyor:) şuan henüz o moda gıremedım hanı bebegım olacak hamıleyım moduna aceba gördükten sonra ruh halim değişirmi:)Biz söylemek için keseyi görelim dedik.Zaten sadece anne-babalara.Akrabalara-arkadaşlara daha 4ay sonra.İlk Randevuna gideceksin bebeğini ilk kez göreceksin atlatma bence 2 hafta sonra tekrar gidersin dr a ne olcakki.
Benim de çok ağrıyor canım hatta geçen sabah uykumdan uyandırdı 5 dakika kıvrandim sonra geçti oluyor yani normal yerleşme asamasiymis oluyor yani sıkma canını zaman geçtikçe hafifler. ..... ultrason kagidi verdiyse sana orda yazıyordur ultrason kagidi varsa at fotosunu bakiyim
Ayy çok az kalmış o zaman , hayırlısıyla duyarsın inşallah çok heyecanlıı :)evet aynı gün:) yok daha gıtmedım cuma gunu randevum var ıns bebegı görür kalp atıslarınıda duyarım sımdıye kadar rahattımda cumaya azıcık bı gün kaldı heyecan yapmaya başladım bırde sende belırtı olarak neler var bende sırt ağrısı kasıklarda agrı, yorgunluk bırde sımdı kokuya karsı duyarlılık var sankı burnuma olmadık kokular geliyor :)))))
Eveet neredeyse aynı :) Amin hepimizin inşallah.Merhaba sanirim normal dogum tarihlerimiz ayni. allah tamamina erdirsin.vucudunda herhangi bir belirti varmi? Ben biraz yorgunum gibi bir de karnimin gerildigini hissediyorum.
Tesekkur ederim.ilk cocugunuz mu? Bende de gaz ve siskinlik var. Bir de yorgun hissediyorum.keseyi bu ctesi gunu yani 28 ocakta gorduk.11 subatta kalp atisi icin gidicem. Ilk cocugumda cahildim herhalde hic bu kadar takmiyordum.simdi bir an once kalp atisini duymak istiyorum.tahlilleri yaptirdik.telefonla ogrenebilirsin demisti.hepsi cikmis normalmis biri yarin cikacakmis niye anlamadim.normalde o da cikacakti.belki cihazda ariza vardi bilmiyorum.Eveet neredeyse aynı :) Amin hepimizin inşallah.
İşte yukaruda da bahsettiğim gibi belirtiler var bende. Sürekli uyku hali, gaz problemi (sabah normal uyanıp sonra şiş karınla geziyorum ) mide yanması . Bir de göğüs hassasiyeti var çok fazla. Hem sertleşti hem de hassaslaştı baya :)
Bu arada sen ne aşamadasın keseyi ne zaman gördün ya da sonrasında gittin mi :)
Merhaba hayirli olsun sizle ayni gibi tarihlerimizevet aynı gün:) yok daha gıtmedım cuma gunu randevum var ıns bebegı görür kalp atıslarınıda duyarım sımdıye kadar rahattımda cumaya azıcık bı gün kaldı heyecan yapmaya başladım bırde sende belırtı olarak neler var bende sırt ağrısı kasıklarda agrı, yorgunluk bırde sımdı kokuya karsı duyarlılık var sankı burnuma olmadık kokular geliyor :)))))
Kalp atisi icin gittiginizde 8den gun almis olacakmisiniz benim tam 7 bitmis olacak da.duyulur insllh.2 hafta gel dedigi icin hesaplayinca o tarihe aldim randevuyu.Eveet neredeyse aynı :) Amin hepimizin inşallah.
İşte yukaruda da bahsettiğim gibi belirtiler var bende. Sürekli uyku hali, gaz problemi (sabah normal uyanıp sonra şiş karınla geziyorum ) mide yanması . Bir de göğüs hassasiyeti var çok fazla. Hem sertleşti hem de hassaslaştı baya :)
Bu arada sen ne aşamadasın keseyi ne zaman gördün ya da sonrasında gittin mi :)
Korkma canım vak kime sorsan vardır bu acı inşaallah kötü bir şey degildırSimdi okudum msjni kagit kagit evde aksama bakar yazarim.. Ama belim kopuyo ne yapicam boyle bilmiyorum bi yandan da cok korkuyorum
Evett bizim ilk :) Keseyi aynı tarihte görmüşüz demek ki ikinci aşama da hemen hemen aynı tarihlerde olacak.Tesekkur ederim.ilk cocugunuz mu? Bende de gaz ve siskinlik var. Bir de yorgun hissediyorum.keseyi bu ctesi gunu yani 28 ocakta gorduk.11 subatta kalp atisi icin gidicem. Ilk cocugumda cahildim herhalde hic bu kadar takmiyordum.simdi bir an once kalp atisini duymak istiyorum.tahlilleri yaptirdik.telefonla ogrenebilirsin demisti.hepsi cikmis normalmis biri yarin cikacakmis niye anlamadim.normalde o da cikacakti.belki cihazda ariza vardi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?