2017 Eylül Anneleri

Kızlar sizde de oluyor mu? Gündüz karnım dümdüz hiç göbek vs yok akşam olunca şişiyor sanki çok çok yemek yemişim gibi oysa çok az yiyorum kabızlıktan dolayı desem o gündüz de var bilemedim :/

Mrb annişler bnde eylül annesi olucam inşanlah hayırlısı ile 21 eylül tahmini Doğum tarihim listeye eklersen sevinirim cnm inşanlah bebişlerimize sağsalim kavuşuruz

Kizlar cok fena midem bulaniyo sabah ise gelirken servisde yol bana bitmedi resmen soguk soguk terledim cok midem bulaniyo ne zama biticek bu yoksa ben bu halde boyle calisamam

Merhaba arkadaslar benimde nor.al.dogum tarihim 29eylul ama ilk dogumumu sezaryan yaptigimiz icin 13 eyluldn sonra aliriz dedi. Suan 5+4 teyim.1 oglum var.beni de araniza alirmisiniz.

merabalar benımde bebegımın tahmını gelısı 28.09.2017 cok uzun bır süreç bıtmez gıbı geliyor bırde bebegının kalp atısınıda duydunmu keseyı gordüğünde
Baya aynı gün gibi şuan yani :)
Hayır kalp atımını görmek için 15 gün sonra gel demişti ortalama şubat 13 gibi gideceğim sanırım bunun için.
Sen de görmedin sanırım henüz

Merhaba.. Stresini anlıyorum umarım güzel haberler alırsın doktora gittiğinde bize de yazarsın güzel haberini ...
Benim ilk hamileliğim ilk öğrendiğimde çok sevinmiştim sonra 1 hafta kadar doktorlar yüzünden stres içinde kıvrandım.
Değerlerim düzenli artıyor olmasına rağmen dış gebelik ihtimali üzerinde baya sıkı duran 2 doktorla karşılaştım. Bir hafta boyunca da takip edildim. Sonunda gittiğim doktorda hem bu düşüncenin çok yersiz olduğunu , durumumun bununla alakası olmayacağını öğrendim hem de keseyi gördüm. O vakte kadar baya umudumu yitirmiştim de tabi. Umarım senin için de aynı olur umudunu kestiğin yerde tekrar başlar herşey ..

Hayır kalp atımını görmek için 15 gün sonra gel demişti ortalama şubat 13 gibi gideceğim sanırım bunun için.
Merhaba sanirim normal dogum tarihlerimiz ayni. allah tamamina erdirsin.vucudunda herhangi bir belirti varmi? Ben biraz yorgunum gibi bir de karnimin gerildigini hissediyorum.

evet aynı gün:) yok daha gıtmedım cuma gunu randevum var ıns bebegı görür kalp atıslarınıda duyarım sımdıye kadar rahattımda cumaya azıcık bı gün kaldı heyecan yapmaya başladım bırde sende belırtı olarak neler var bende sırt ağrısı kasıklarda agrı, yorgunluk bırde sımdı kokuya karsı duyarlılık var sankı burnuma olmadık kokular geliyor :)))))

Biz söylemek için keseyi görelim dedik.Zaten sadece anne-babalara.Akrabalara-arkadaşlara daha 4ay sonra.İlk Randevuna gideceksin bebeğini ilk kez göreceksin atlatma bence 2 hafta sonra tekrar gidersin dr a ne olcakki.
doğru bebeğimi görecem kulağa çok hoş geliyor:) şuan henüz o moda gıremedım hanı bebegım olacak hamıleyım moduna aceba gördükten sonra ruh halim değişirmi:)

Simdi okudum msjni kagit kagit evde aksama bakar yazarim.. Ama belim kopuyo ne yapicam boyle bilmiyorum bi yandan da cok korkuyorum

Ayy çok az kalmış o zaman , hayırlısıyla duyarsın inşallah çok heyecanlıı :)
Ya bende de evet kasık ağrısı var ama öyle devamlı değil tabi ara ara sızlama şeklinde :) Onun dışında zaten çok uyuyorum. Evde 5 dk yalnız kalmayayım gözler gidiyo hemen :) Bir de gaz sıkıntısı var D: Sabah uyanınca iyi de akşama kadar baya gaz dolanıyo içerde şiş şiş geziyorum sonra Mide yanması vs ama şuan öyle aman aman şikayet edilecek durumda değil şükür :)

Merhaba sanirim normal dogum tarihlerimiz ayni. allah tamamina erdirsin.vucudunda herhangi bir belirti varmi? Ben biraz yorgunum gibi bir de karnimin gerildigini hissediyorum.
Eveet neredeyse aynı :) Amin hepimizin inşallah.
İşte yukaruda da bahsettiğim gibi belirtiler var bende. Sürekli uyku hali, gaz problemi (sabah normal uyanıp sonra şiş karınla geziyorum ) mide yanması . Bir de göğüs hassasiyeti var çok fazla. Hem sertleşti hem de hassaslaştı baya :)
Bu arada sen ne aşamadasın keseyi ne zaman gördün ya da sonrasında gittin mi :)

Tesekkur ederim.ilk cocugunuz mu? Bende de gaz ve siskinlik var. Bir de yorgun hissediyorum.keseyi bu ctesi gunu yani 28 ocakta gorduk.11 subatta kalp atisi icin gidicem. Ilk cocugumda cahildim herhalde hic bu kadar takmiyordum.simdi bir an once kalp atisini duymak istiyorum.tahlilleri yaptirdik.telefonla ogrenebilirsin demisti.hepsi cikmis normalmis biri yarin cikacakmis niye anlamadim.normalde o da cikacakti.belki cihazda ariza vardi bilmiyorum.

Merhaba hayirli olsun sizle ayni gibi tarihlerimiz

Kalp atisi icin gittiginizde 8den gun almis olacakmisiniz benim tam 7 bitmis olacak da.duyulur insllh.2 hafta gel dedigi icin hesaplayinca o tarihe aldim randevuyu.

Evett bizim ilk :) Keseyi aynı tarihte görmüşüz demek ki ikinci aşama da hemen hemen aynı tarihlerde olacak.
İnşallah sağlıkla ilerler , çok heyecanlı ve meraklıyım neler olacak diye :)
Yaptırdığın ne tahlili. Ben bişey yaptırmadım da. Gerçi asıl doktoruma geçmeden önce bu takip sürecinde normal kan testi yapılmıştı bir tek ama ne içindi bilmiyorum.
Diğer sonuç da sorunsuz gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…