• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Birdeeee kızlar bu saç işini ne yapacağız? Benim beyazlarım var maalesef ve boyayamıyorum korkudan. Bu saç spreyleri var beyaz kapatan kullanan var mı ve zararlı mı?
ayni seyi düşünüyorum canim ilk 3 ay boya yapmayin diyorlar benim de yasim 26 ama erken boyamanin verdigini ve babamdan genetik beyazlar im vqr yanlardan ve rahatsiz ediyo zor duruyorum ben de

ayni seyi düşünüyorum canim ilk 3 ay boya yapmayin diyorlar benim de yasim 26 ama erken boyamanin verdigini ve babamdan genetik beyazlar im vqr yanlardan ve rahatsiz ediyo zor duruyorum ben de
Bende 30 yaşındayım ama anneden yadigar banada maalesef. Şu rimel yada spreyleri araştırıyorum bende kullananlar yorum yaparsa sevinirim

Bir oglum var.allah kalbimdekini biliyor bir kızım olsun isterim.ama su an tek istedigim hayirlisi ile keseyi bebegi kalp atisini duymak.hattagece rüyamda bir kiz bebek gördüm hayırdır insallah.saçları siyah beyaz tenli gözleri iri kirpikleri uzun uzun gözleri de pırıl pırıl dı.gorenlet ne guzel bebek filan diyorlardi.cok etkilendim.hayır olur insallah

Bir oglum var.allah kalbimdekini biliyor bir kızım olsun isterim.ama su an tek istedigim hayirlisi ile keseyi bebegi kalp atisini duymak.hattagece rüyamda bir kiz bebek gördüm hayırdır insallah.saçları siyah beyaz tenli gözleri iri kirpikleri uzun uzun gözleri de pırıl pırıl dı.gorenlet ne guzel bebek filan diyorlardi.cok etkilendim.hayır olur insallah
Hayır olsun rüyan cnm Allah'ın izniyle dualarımız kabul olur inşallah :dua:
Benim de bir oğlum var sağlıkla bir kız kardeşi olsun isterim tabi hayırlısı :anneadayı:

Hayır olsun rüyan cnm Allah'ın izniyle dualarımız kabul olur inşallah :dua:
Benim de bir oğlum var sağlıkla bir kız kardeşi olsun isterim tabi hayırlısı :anneadayı:
Amin canım insallah.sen ne zaman gidiyorsun canım doktora.ben gittim ama keseyi goremedi dr.sonucum 16211.3 cikti.ama kese yok.endise icinde haftayı bekliyorum.persembe veya cuma dr gidicem insallah keseyi görürüm.dua istiyorum sizden

Amin canım insallah.sen ne zaman gidiyorsun canım doktora.ben gittim ama keseyi goremedi dr.sonucum 16211.3 cikti.ama kese yok.endise icinde haftayı bekliyorum.persembe veya cuma dr gidicem insallah keseyi görürüm.dua istiyorum sizden
İnşallah güzel haberler alırsın canım..ben de çarşamba günü gideceğim ilk defa..umarım herşey yolundadır :anne:

8403BHC 8403BHC merhaba nasılsın? keseyi gördün mutlusun sanırım :anneadayı: ben deli gibi ne yesem durumundayım, bulantılarımdan zorlanıyorum o yüzden acaba yediklerim yetiyormu diye düşünüyorum.

Kızlar bir sorum olacak size 2 hafta önce doktora gittiğimde kese sata göre 1 gün önden gidiyordu bu hafta gittim tekrar 1 hafta önden gidiyor yani 6 haftalık olması gerek 7 hafta çıkıyor ultrasonda bu neden olabilir

Back