• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar hepinize selamlar progestan ilac ve iğne kullanyorum kanamam kesildi ama kahverengi leke kesilmedi 10 gün oldu var mı boyle durumu olan :KK43:
Canım bn hapını kullanıyorum ama ne lekelenme ne düşük problemim var doktorum tedbir amaçlı ilk ay kullanalım dedi hiç bir sakıncası yok dedi iğnesini bir kez oldum sadece

Kızlar hamileliğinizi öğrendiğinizden beri cinsel ilişkileriniz ne durumda. Korkuyorum birşey olur mu . 5+1 oldum bebeğin yerleşmesine engel olur mu ilişki

Kızlar hamileliğinizi öğrendiğinizden beri cinsel ilişkileriniz ne durumda. Korkuyorum birşey olur mu . 5+1 oldum bebeğin yerleşmesine engel olur mu ilişki

bende adete 3-4 gün kala isteksizlik olmstu brakmistik benim kasik agrilarim vardi zaten..adet günüm gelip olmayincada birakmistik ben 3 gün gecince test yaptim. sonra bir hafta daha ara verdik. acikcasi korktuk biraz. esasen doktorlar birsey olmaz diyorlar ama eskiler tutunsun diye biraz ara verin diyorlar.biz 10 gün kadar ara vermis olduk. simdi 6 /1 oldum.yeni yeni basladik.

bende adete 3-4 gün kala isteksizlik olmstu brakmistik benim kasik agrilarim vardi zaten..adet günüm gelip olmayincada birakmistik ben 3 gün gecince test yaptim. sonra bir hafta daha ara verdik. acikcasi korktuk biraz. esasen doktorlar birsey olmaz diyorlar ama eskiler tutunsun diye biraz ara verin diyorlar.biz 10 gün kadar ara vermis olduk. simdi 6 /1 oldum.yeni yeni basladik.

Teşekkür ederim. Benim de midem bulanıyor hem de aşırı isteksiz oluyorum. Hem korkuyorum hem midem kaldırmıyor. Azıcık daralsam mide bulantısı yaşıyorum

bende korkuyorum açıkçası aralıkta bebiş olsun diye yumurtlama zamanları 1 gün arayla aktiftik yumurtlama zamanı geçince bir daha hic olmadı esim de korktu zaten olmuşsa birşey olmasın diye hic yaklasmadi hic olmadı bizim 6+3 um esim de göreve gitti geldiğinde 8 hafta bitmiş 9 a girmiş olacağım ama yinede korkuyoruz ikimizde

Kızlar benim satım 21 aralikti.ayin 18 ocakta yani 524.3 sonucla hamile oldugumu öğrendim.yarın icin randevu almıştım ama dun gece wc gittigimde kahverengi leke gördüm ic camasirimda.uyuyamadım.biraz once dr gozuktum ilk defa.kese gözükmedi.hemsireye not aldirirken sagda kist den bahsetti.kan verdim.yarın ogleden sonra gel dedi.dua edin bana ne olur.insallah beta hcg degerim yükselmiştir.kasiklarimda agri vardi benim.daha cok solda ama sagda da oluyordu.kesede gozukmeyince icim daraldı.lekem suan yok.insallah baska da gelmez.dua edin insallah bir sorun cikmax
Canım içini ferah tut kese 2000 lerdeyken görünür zaten o da vajinal ultrasonla

bende korkuyorum açıkçası aralıkta bebiş olsun diye yumurtlama zamanları 1 gün arayla aktiftik yumurtlama zamanı geçince bir daha hic olmadı esim de korktu zaten olmuşsa birşey olmasın diye hic yaklasmadi hic olmadı bizim 6+3 um esim de göreve gitti geldiğinde 8 hafta bitmiş 9 a girmiş olacağım ama yinede korkuyoruz ikimizde

İnsan bazen ne yapacağını bilemiyor. Ama su an tutunma evresi. Umarım sağlıkla tutunurlar.

Biz de o konuda çok tereddütte kaldık doktoruma sordum ağrı ya da kanama yoksa korunmalı olmak şartıyla serbest dedi ama en ufak bir ağrın olursa hemen bırakın dedi

Yok yok sende gariplik yoktur:) günden güne belirtiler değişir artar azalabilir. Hamilelik parmak izi kadar özel:) benimde kasık ağrılarım var. Goguslerim hala dolgunlasmadi ama fena halde aciyor. Bende bulantilar oluyor ama kusma yok. Tiksinme seklinde. Umarım seninkide bulantisiz devam eder . Çünkü hiç bulantisiz geciren arkadaşlar var. Ve acaip rahatlar . Bizim günümüz aynı galiba.:) ben bugün 6+1 im. Sat 15 aralık. Seninki ne zaman
Umarım öle olur canım ya çalışıyorum çünkü sorunsuz geçirmeyi diliyorum :dua: evet tatlm sat 15aralık aynı gidiyoruz sen kese ve kalp atışı için gitrinmi :KK16:

Umarım öle olur canım ya çalışıyorum çünkü sorunsuz geçirmeyi diliyorum :dua: evet tatlm sat 15aralık aynı gidiyoruz sen kese ve kalp atışı için gitrinmi :KK16:
Ben yurt disindayim. Adetin. En azindna 3-5 gün geçince bakıyor doktor. Sonrada en az iki hafta sonraya randevu veriyor. Ben daha hiç gitmedim bu yuzden. Birde vajinal ultrason yaptığı için hep hemen gitmek istemedim bebek hemen yerlessin diye 13 şubatta randevum var.di zaten. (Tedaviye baslayacaktik ama Rabbim gönderdi baslamadan) o zaman gideceğim.8+4 olmuş olacagiz insakakh. Ama pazartesi doktorumu bir arayıp soracağım. Gel derse daha erken giderim. Ama büyük ihtimal o da 13 şubat gel diyecek

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir sorum olacak, ilk üç ayda folik asitin önemini hepimiz biliyoruz. sadece elevit kullanmak yeterli mi yoksa ekstra folik de almak gereklimi doktora da soracağım ama sizin görüşlerinizi almak istiyorum.

Canım ilkten durumlar bıraz sıkıntılı olabılıyor tutunma evresi herseyden zarar görme ihtimali var doktor bana yasakladı mesela durumumdan dolayı ama kımılerine hıc bı kısıtlanma koyulmuyor

Aynen nasıl gidiyor senin ?
Iyi cok sukur canim 2 kere doktora gittim ilk gittigimde 1153tü kandaki hcg degerim dr karindan bakti goremedi. Tam 1 hafta sonra tekrar gittim 7000 lerdeydi degerim o zaman karindan keseyi gorduk cok şükür 2 hafta sonra tekrar gel kalp atisini duyariz dedi dr 2 hafta sonra gidecegim insaallah
Senin nasil gidiyor? Keseyi gördün mü?
kızlarr doğumdan korkuyormusunuz :/

Benim 2. doğumum olacak canim ama üzerinden 8 yil gecti. Biraz korkmuyor degilim her şeyin hayırlısını versin Rabbim

Back