• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar mide bulantılarım başladı neler yapıyorsunuz mide bulantısı için ? Geceyi wc de geçirdim uyuyamadım hiç :(

• Beğen
Reactions: iiz
Doktoruma da sordum tabi ki anormal birşey yok dedi zaten kitapları da okuyorum gerekli önlemleri de alıyorum ama ilk hamileligim ve dolayısıyla heyecanlıyım burada da tecrübeli bayanlar var eğer böyle bir durumla karşılaşan varsa diye soruyorum fikir almak tecrübelerinden yararlanmak için sadece buradaki insanlara sormuyorum yani teşekkür ederim bu arada önerilerin için
Bende seninle aynı durumdayım. Sadece gebelikte değil her konuda çok pimpirikli,araştırmacı ve ayrıntıcıyım.Konunun ehli olmayan kişilerin söylemlerine takmamayı tecrübe ederek öğrendim.seninde canın sıkılmasın diye dedim.İzmirdesin sanırım hangi hast düşünüyorsun doğum olarak ?

Bende seninle aynı durumdayım. Sadece gebelikte değil her konuda çok pimpirikli,araştırmacı ve ayrıntıcıyım.Konunun ehli olmayan kişilerin söylemlerine takmamayı tecrübe ederek öğrendim.seninde canın sıkılmasın diye dedim.İzmirdesin sanırım hangi hast düşünüyorsun doğum olarak ?
Haklısın aslında canım bir sürü olumsuz şey okudum deminden beri zaten moralim bozuldu evet izmirdeyim Tınaztepe Hastanesi'nde doğuma yapmayı düşünüyorum sen hangi sehirdesin

Merhaba kızlar bnmde ilk gebeliğim şuan 6.haftanın içindeyim gecen hafta salı göremedi doktor 4+3günlüktü önümüzdeki salı yani 31inde kontrole çagırdı kalp atışı ve keseyi ikisini bir görmek için. Bnm şuan arada nadir gelen kasık ağrısı ve göğüs dolgunluğu dışında bir sorunum yok bademi bi anormallik var anlamadm :anneadayı::KK46::KK45:

Haklısın aslında canım bir sürü olumsuz şey okudum deminden beri zaten moralim bozuldu evet izmirdeyim Tınaztepe Hastanesi'nde doğuma yapmayı düşünüyorum sen hangi sehirdesin
Moralimizi yüksek tutalım bebişimiz için. ben manisadayım.Bundan sonraki kontroller ve doğum için kenti düşünüyorum.Bakalım hayırlısı.

Ya ikiz olduğu nasıl anlaşılıyor ki.. değerden dolayı mı. :) hayırlısı olsun hakkımızda. Peki sizin kilolarınız nasıl hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz.
Değer çok yüksek oluyir ikizlerde.68 kilo ile hamile kaldım nasip olursa bakalım kaçma dogurcam.

Moralimizi yüksek tutalım bebişimiz için. ben manisadayım.Bundan sonraki kontroller ve doğum için kenti düşünüyorum.Bakalım hayırlısı.
Aynen hayırlısı canım stres yapmamak lazım aslında doktor herşey normal dediyse normaldir diye düşünüyorum 2 hafta sonra gorcez artık :) izmiri düşünüyorsan buca tıp ta Aylin hanım var onu tavsiye edebilirim

Merhaba kızlar bnmde ilk gebeliğim şuan 6.haftanın içindeyim gecen hafta salı göremedi doktor 4+3günlüktü önümüzdeki salı yani 31inde kontrole çagırdı kalp atışı ve keseyi ikisini bir görmek için. Bnm şuan arada nadir gelen kasık ağrısı ve göğüs dolgunluğu dışında bir sorunum yok bademi bi anormallik var anlamadm :anneadayı::KK46::KK45:
Yok yok sende gariplik yoktur:) günden güne belirtiler değişir artar azalabilir. Hamilelik parmak izi kadar özel:) benimde kasık ağrılarım var. Goguslerim hala dolgunlasmadi ama fena halde aciyor. Bende bulantilar oluyor ama kusma yok. Tiksinme seklinde. Umarım seninkide bulantisiz devam eder . Çünkü hiç bulantisiz geciren arkadaşlar var. Ve acaip rahatlar . Bizim günümüz aynı galiba.:) ben bugün 6+1 im. Sat 15 aralık. Seninki ne zaman

Kızlar benim satım 21 aralikti.ayin 18 ocakta yani 524.3 sonucla hamile oldugumu öğrendim.yarın icin randevu almıştım ama dun gece wc gittigimde kahverengi leke gördüm ic camasirimda.uyuyamadım.biraz once dr gozuktum ilk defa.kese gözükmedi.hemsireye not aldirirken sagda kist den bahsetti.kan verdim.yarın ogleden sonra gel dedi.dua edin bana ne olur.insallah beta hcg degerim yükselmiştir.kasiklarimda agri vardi benim.daha cok solda ama sagda da oluyordu.kesede gozukmeyince icim daraldı.lekem suan yok.insallah baska da gelmez.dua edin insallah bir sorun cikmax

Kızlar benim satım 21 aralikti.ayin 18 ocakta yani 524.3 sonucla hamile oldugumu öğrendim.yarın icin randevu almıştım ama dun gece wc gittigimde kahverengi leke gördüm ic camasirimda.uyuyamadım.biraz once dr gozuktum ilk defa.kese gözükmedi.hemsireye not aldirirken sagda kist den bahsetti.kan verdim.yarın ogleden sonra gel dedi.dua edin bana ne olur.insallah beta hcg degerim yükselmiştir.kasiklarimda agri vardi benim.daha cok solda ama sagda da oluyordu.kesede gozukmeyince icim daraldı.lekem suan yok.insallah baska da gelmez.dua edin insallah bir sorun cikmax
Allah yardimcn olsn canm icine ferah tut bisey yoktur ins o kistten dolayidr lekelenmen kan sonucunu int ogrenemiymsn belki icin rahatlar

Canım lekelenme bir çok gebeligin başında olabiliyor. İnşallah devamı gelmez. İçini ferah tutmaya çalış. Kendini stres yapıp uzulursen bebeğine zarar. Alacak nefesi varsa nasibi varsa her türlü bebeğin seninledir inslalah. Vesveselere yer verme. Ayaklarını uzatıp dinlen.İnşallah kan sonucun. Ve yarın muayenen iyi geçer. Allah yardimcin olsun. Ve unutma her ne olursa olsun bu Allah in takdiri. Ama kalbini ferah tür. Her şey güzel olacak:) insallah

Canım lekelenme bir çok gebeligin başında olabiliyor. İnşallah devamı gelmez. İçini ferah tutmaya çalış. Kendini stres yapıp uzulursen bebeğine zarar. Alacak nefesi varsa nasibi varsa her türlü bebeğin seninledir inslalah. Vesveselere yer verme. Ayaklarını uzatıp dinlen.İnşallah kan sonucun. Ve yarın muayenen iyi geçer. Allah yardimcin olsun. Ve unutma her ne olursa olsun bu Allah in takdiri. Ama kalbini ferah tür. Her şey güzel olacak:) insallah
Hiç basima gelmemisti lekeyi gorunce korktum.ara ara oluyor hala.degerim 524.cikmisti 18 ocakta.kese gözükmüyor daha.kan sonucum insallah iyi cikar.degerim yukselmistir insallah

Kızlar mide bulantılarım başladı neler yapıyorsunuz mide bulantısı için ? Geceyi wc de geçirdim uyuyamadım hiç :KK43:
Benim haftalardır devam ediyor henüz bi çözüm bulamadım. Ama bünye belli bir süreden sonra alışıyor sanırsam. Bayağı da kilo verdim pek bir şey yiyemiyorum :( ama tuzlu patates haşlaması falan rahatlatabilir. Biliyorum yemek yemek zor ama aç kalmamaya çalış ekmek içi dahi olsun ye biraz olsun rahatlatıyor. İnşaallah en kısa zamanda atlatırsın

Benim haftalardır devam ediyor henüz bi çözüm bulamadım. Ama bünye belli bir süreden sonra alışıyor sanırsam. Bayağı da kilo verdim pek bir şey yiyemiyorum :KK43: ama tuzlu patates haşlaması falan rahatlatabilir. Biliyorum yemek yemek zor ama aç kalmamaya çalış ekmek içi dahi olsun ye biraz olsun rahatlatıyor. İnşaallah en kısa zamanda atlatırsın
Canim ne zaman basladi bulantilsrin

Back
X