• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar bana göre biraz tuhaf birşey söyleyeceğim belki aranızda daha önce başına gelen vardır.Benim şu an 7+2 olması gerekiyordu.Bu hafta keseyi gördük. Döllenmen geç gerçekleşmiş bu yüzden tarihini değişterecez 6 hafta sayıcaz dedi. Şu anda 6+2 sayılıyorum yani. Sonra riskin var ama yüksek değil dikkat et dedi. 13 eylüldü ilk tarih 20 eylül dedi şimdi. Değişik geldi bana

Kızlar ev isleri peki yapıyor musunuz ev süpürme silme gibi benim hep esim yapıyordu o gidince ben bugün yavaş yavaş korka korka süpürdüm sildim evi ağzımı burnumu eşarpla kapatıp eldivenlerle çamaşır suyuyla lavabo falan ovdum ne yapayım olmayınca da olmuyo dinleniyorum simdi

Kızlar ev isleri peki yapıyor musunuz ev süpürme silme gibi benim hep esim yapıyordu o gidince ben bugün yavaş yavaş korka korka süpürdüm sildim evi ağzımı burnumu eşarpla kapatıp eldivenlerle çamaşır suyuyla lavabo falan ovdum ne yapayım olmayınca da olmuyo dinleniyorum simdi

Valla ben de yaptım. Ama şöyle bir tane işimi yaptım yarım saat yattım. Yarım saatlik dinlenmeler iyi geldi. Şu da bir gerçekki bişeyler yaparken sol kasığım gümbür gümbürdü. Canım acıdı. Hep böyle mi olcek ;)

Valla ben de yaptım. Ama şöyle bir tane işimi yaptım yarım saat yattım. Yarım saatlik dinlenmeler iyi geldi. Şu da bir gerçekki bişeyler yaparken sol kasığım gümbür gümbürdü. Canım acıdı. Hep böyle mi olcek :KK66:
ben de korka korka oturup oturup aralarda yaptım dediğin gibi kaşık ağrısı eğilip kalkınca oluyo istemiyo sanırım fazla eğilip kalkmayı inşallah hep boyle olmaz insan korkuyo ama yapmasak da olmuyo ilk zamanlar hic yapmadım uzandım hep esim yaptı temizliğimi simdi mecbur :(

ben de korka korka oturup oturup aralarda yaptım dediğin gibi kaşık ağrısı eğilip kalkınca oluyo istemiyo sanırım fazla eğilip kalkmayı inşallah hep boyle olmaz insan korkuyo ama yapmasak da olmuyo ilk zamanlar hic yapmadım uzandım hep esim yaptı temizliğimi simdi mecbur :KK43:
Dikkat etmek lazım. İş kalsa da olur. Bebişten daha önemli değil ya. Siz kalp atışı duydunuz mu

Kızlar bana göre biraz tuhaf birşey söyleyeceğim belki aranızda daha önce başına gelen vardır.Benim şu an 7+2 olması gerekiyordu.Bu hafta keseyi gördük. Döllenmen geç gerçekleşmiş bu yüzden tarihini değişterecez 6 hafta sayıcaz dedi. Şu anda 6+2 sayılıyorum yani. Sonra riskin var ama yüksek değil dikkat et dedi. 13 eylüldü ilk tarih 20 eylül dedi şimdi. Değişik geldi bana
Valla ben sadece suprp toz oliyorum canm cnku ye silerke. Illa koltuk falan cekiyrm onuda esim yapiyo wc ve banyoyada camasr suyu dokup cikiyrm hemen o ovaliyo napiym bende hemen yapiym sol tarafmda sanci oluyo sanki

Dikkat etmek lazım. İş kalsa da olur. Bebişten daha önemli değil ya. Siz kalp atışı duydunuz mu
öyle tabi ama olmuyo yapmayınca da içim rahat etmiyo 6 haftalıktim bebiş i gördüm kalp atışını da duydum çok şükür siz gördünüz mu çok güzel bi duygu ağladım hüngür hüngür

Valla ben sadece suprp toz oliyorum canm cnku ye silerke. Illa koltuk falan cekiyrm onuda esim yapiyo wc ve banyoyada camasr suyu dokup cikiyrm hemen o ovaliyo napiym bende hemen yapiym sol tarafmda sanci oluyo sanki
ben de ilk zamanlar hic yapmadım esim yaptı hep o göreve gidince mecbur bana kaldı bugün yaptım sonra uzandım dinleniyorum baya ellemem artik yanlız da olunca

Kizlar bsi sorucamhamilelikte vuct isisi ykselir diyolr ya ben usuyorum byle bsi yasayan varmi ya

Kizlar bsi sorucamhamilelikte vuct isisi ykselir diyolr ya ben usuyorum byle bsi yasayan varmi ya
ben de ayni canım o yanma suratimda oluyo ellerim ayaklarım buz gibi o yüzden ben de sıcak su torbası yapıp ayağımın altına koyup yatıyorum uzanırken falan da

ben de ayni canım o yanma suratimda oluyo ellerim ayaklarım buz gibi o yüzden ben de sıcak su torbası yapıp ayağımın altına koyup yatıyorum uzanırken falan da
Ayni canm eller ayaklar buz anlamadm bide hapsurup duruyrm smdi portakal yedm acaba gripmi olcm anlamadmk9 korktm nye byle dye iyi bari ayni seyi yasayan var acaba vucut degisiyo onsan mi byle

Ayni canm eller ayaklar buz anlamadm bide hapsurup duruyrm smdi portakal yedm acaba gripmi olcm anlamadmk9 korktm nye byle dye iyi bari ayni seyi yasayan var acaba vucut degisiyo onsan mi byle
olabilir canım kansızlık falan yoksa endişelenme sürekli battaniye altında sıcak su torbasıyla duruyorum :)

Hamile kalmadan ben de iğne vuruldum kan iğnesi değerim normale döndü siyah kuru uzum de ye b12 takviyesi alabilirsin doktora gittiğin de söyle yine bakarlar değerlerine
Ay kansizlk var iste bende pekmex yemeye basliym bari yne dustu degerm sanirim

Ben yurt disindayim. Adetin. En azindna 3-5 gün geçince bakıyor doktor. Sonrada en az iki hafta sonraya randevu veriyor. Ben daha hiç gitmedim bu yuzden. Birde vajinal ultrason yaptığı için hep hemen gitmek istemedim bebek hemen yerlessin diye 13 şubatta randevum var.di zaten. (Tedaviye baslayacaktik ama Rabbim gönderdi baslamadan) o zaman gideceğim.8+4 olmuş olacagiz insakakh. Ama pazartesi doktorumu bir arayıp soracağım. Gel derse daha erken giderim. Ama büyük ihtimal o da 13 şubat gel diyecek
Haklısın bnmde doktorm adetten snra baktı bir gün geçti erkendi diye görünmedi 15gn sonra gel dedi salı gidicem işte. Bnce sende git tarihlerimiz aynı görünür yada salıyı bekle bn sana haber veriyim ona göre git :KK48: bnde merak ediyorm okadar uzun tutamam salıyı iple çekiyorum :anneadayı:

Kızlar selam benim TSH yüksek çıktı doktor bu ay ilaç kullanma, diğer ay bakarız dedi.progesterin hormonu çok düşük çıktı.ona progestan vardi.folik asitimizi değiştirdi ama TSH dan birde progesterondan korkuyorum bisi olmaz dimi kizlar

Haklısın bnmde doktorm adetten snra baktı bir gün geçti erkendi diye görünmedi 15gn sonra gel dedi salı gidicem işte. Bnce sende git tarihlerimiz aynı görünür yada salıyı bekle bn sana haber veriyim ona göre git :KK48: bnde merak ediyorm okadar uzun tutamam salıyı iple çekiyorum :anneadayı:
Ay canm gt bakalm sali gunu duylcakmi kalp atislari bende cuma gdicem sabirsizlanoyrm bde duylmazsa beklemek var yne

Back