• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kaninda pihtilasma sorunu ya da dolasim bozuklugu gibi durumlarin var mi? Coraspini kullanan cok arkadasim var hamile bir sikinti duymadim hic. Ben sadece elevit kullanıyorum suan.
Kabızlık için mi? Eğer devam ederse haftaya dr söylicem. Adet olmadık ya şişkinliğimi ve kabızlığımı ona yorumladım artık kendi içimde

Valla ben de anlamadım. Değerim cok yksek diye arkadaslarm korkutmustu ama doktor değerin cok iyi dedi. Demekki erken tuttu bebiş. Evet dr söyledi haftamı. Zaten sat 22 aralık
Cnm 28.09 demişsin ya doğuma benimde 27.09 ama degerlerimpazartesi 1360 lardaydi bu sabah 2700 olduysa şuan 3000 civarlarindadir.birimizde yanlışlık var ama tam anlayamadım :(

Cnm 28.09 demişsin ya doğuma benimde 27.09 ama degerlerimpazartesi 1360 lardaydi bu sabah 2700 olduysa şuan 3000 civarlarindadir.birimizde yanlışlık var ama tam anlayamadım :KK43:
Erken yumurtlamayla ilgili olabilir ben adete 4 gün kala kan verdim hatta değerlerimi yazayım. Sen de yaz karşılaştıralım.
15 ocak - 110
16ocak -156
18 ocak 393 adet günüm
21 ocak 2524
24 ocak 12.600

Erken yumurtlamayla ilgili olabilir ben adete 4 gün kala kan verdim hatta değerlerimi yazayım. Sen de yaz karşılaştıralım.
15 ocak - 110
16ocak -156
18 ocak 393 adet günüm
21 ocak 2524
24 ocak 12.600
İki kere baktirdim.
20 ocak 508.5 adet gününden bir gün sonra
23 ocak 1364
Senin şuan 12000 lerde ise kese içinde bebekte görülmeli yanlış hatirlamiyosam 21 ile 24 arasındaki artış çok fazla degilmi bilmedim için soruyorum cnm

İki kere baktirdim.
20 ocak 508.5 adet gününden bir gün sonra
23 ocak 1364
Senin şuan 12000 lerde ise kese içinde bebekte görülmeli yanlış hatirlamiyosam 21 ile 24 arasındaki artış çok fazla degilmi bilmedim için soruyorum cnm

Dr cihazı hiç bastırmadı karnıma. Dokundu gördü resmini çekip verdi. Acele etme haftaya net görürürz dedi. 5452521452 numaram. Arada msjlaşabiliriz. Doğumlarmz çok yakın. Hem senin adet günü değerin benimkinden yüksekmiş. Benim bi anda arttı. Kasık ağrılarım bundan olsa gerek.

15 ocak - 110
16ocak -156
18 ocak 393 adet günüm
21 ocak 2524
24 ocak 12.600

Canım doktor karından bakmış değere rağmen görünmemesi Çok normal. Ama birde gorunmemesinin sebebi ikiz gebelik olabilir:) bir arkadasinda değeri böyleydi su an ikiz gebe. 8403BHC 8403BHC canım senin değerin gayet normal. Telaşa gerek yok:) hatirliyorsan bizim topikten melisaninda değeri arkadasinki gibiyki ve melisa ikiz bekliyor.
Ben hiç değerimi bilmiyorum:) Randevum 13 Şubatta. Heyecanla bekliyorum:).8+4 olacağın inşallah.

Canım doktor karından bakmış değere rağmen görünmemesi Çok normal. Ama birde gorunmemesinin sebebi ikiz gebelik olabilir:) bir arkadasinda değeri böyleydi su an ikiz gebe. 8403BHC 8403BHC canım senin değerin gayet normal. Telaşa gerek yok:) hatirliyorsan bizim topikten melisaninda değeri arkadasinki gibiyki ve melisa ikiz bekliyor.
Ben hiç değerimi bilmiyorum:) Randevum 13 Şubatta. Heyecanla bekliyorum:).8+4 olacağın inşallah.
Ne gusel sen büyütüp gidiceksin ;-)benimde aklıma ikiz geldi ama diyemedim arkadaşa yanlış biliyirumdur diye.ebet cnm melisanin oleydi.ben yarın gitcem bakalım hayırlısıyla inş kesemizi görürüz.

Ne gusel sen büyütüp gidiceksin ;-)benimde aklıma ikiz geldi ama diyemedim arkadaşa yanlış biliyirumdur diye.ebet cnm melisanin oleydi.ben yarın gitcem bakalım hayırlısıyla inş kesemizi görürüz.

Ya ikiz olduğu nasıl anlaşılıyor ki.. değerden dolayı mı. :) hayırlısı olsun hakkımızda. Peki sizin kilolarınız nasıl hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz.

Kabızlık için mi? Eğer devam ederse haftaya dr söylicem. Adet olmadık ya şişkinliğimi ve kabızlığımı ona yorumladım artık kendi içimde
benımde bebegımın tahmını doğumu 28.09.2017 henüz doktora gıtmedım kalp atışını ve keseyı gorebılmek ıcın sız gıttınızmı gıttıysenız bebek ne durumda:)

S silakotann öncelikle hayırlı olsun. benimde adet haftam kasıklarım çok ağrıyordu özellikle geceleri.2haftadır çekiyorum ağrıyı. idrar testinde kum döktüğüm çıktı. sende bi tahlil iste istersen.dr um normal dedi tek yapabildiğim bol su içmek. bende 28inde muayeneye gidicem umarım görürüz bebişimi :)

Kızlar bişey sormak istiyorum 6. Haftada kese ne kadardı sizin 5+3 te 6.9 mm demişti doktor 6+2 de 18 mm dedi kafam karıştı benim de bir haftada bu kadar büyümesi normal mi acaba

Kızlar bişey sormak istiyorum 6. Haftada kese ne kadardı sizin 5+3 te 6.9 mm demişti doktor 6+2 de 18 mm dedi kafam karıştı benim de bir haftada bu kadar büyümesi normal mi acaba
Şimdi biri çıksa ''aaaa hiç normal değil, kötü bu'' dese nasıl moralin bozulur dimi.Neden dr una değilde burda ne iş yaptığı belli olmayan kişilerin söylemlerini merak ediyorsun. Dr ların yazdığı kitapları oku, kendi dr una sor, araştır. Mesela youtubede Op. Dr. Banu Çiftçi Web TV kanalında çok güzel videolar var.Hemde dr ağzından. izlemeni öneririm.

S silakotann öncelikle hayırlı olsun. benimde adet haftam kasıklarım çok ağrıyordu özellikle geceleri.2haftadır çekiyorum ağrıyı. idrar testinde kum döktüğüm çıktı. sende bi tahlil iste istersen.dr um normal dedi tek yapabildiğim bol su içmek. bende 28inde muayeneye gidicem umarım görürüz bebişimi :)
Dr bir sürü tahlil istedi. Hepsini verdim. Ama kontrole gittiğimde soncu öğrenebilicem. İnşallah bişey yoktur

Şimdi biri çıksa ''aaaa hiç normal değil, kötü bu'' dese nasıl moralin bozulur dimi.Neden dr una değilde burda ne iş yaptığı belli olmayan kişilerin söylemlerini merak ediyorsun. Dr ların yazdığı kitapları oku, kendi dr una sor, araştır. Mesela youtubede Op. Dr. Banu Çiftçi Web TV kanalında çok güzel videolar var.Hemde dr ağzından. izlemeni öneririm.
Doktoruma da sordum tabi ki anormal birşey yok dedi zaten kitapları da okuyorum gerekli önlemleri de alıyorum ama ilk hamileligim ve dolayısıyla heyecanlıyım burada da tecrübeli bayanlar var eğer böyle bir durumla karşılaşan varsa diye soruyorum fikir almak tecrübelerinden yararlanmak için sadece buradaki insanlara sormuyorum yani teşekkür ederim bu arada önerilerin için

Back
X