• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar selam benim TSH yüksek çıktı doktor bu ay ilaç kullanma, diğer ay bakarız dedi.progesterin hormonu çok düşük çıktı.ona progestan vardi.folik asitimizi değiştirdi ama TSH dan birde progesterondan korkuyorum bisi olmaz dimi kizlar
Olmaz canm smdi verdigi o ilac duzelticek degerini

Çok sağol cnmmmm nasıl morel verdin bir bilsen.cok korkuyorum TSH için daha ilaç vermedi :KK43:
Canım merhaba geçtiğimiz Salı günü bende kontrole gitriğimde doktorum tsh ın yüksek olduğu ama endişelenecek bişey olmadığını söyledi. İlaç verebilirim önümüzdeki aylarda değer düşmezse dedi.Korkulacak bişey yok yani gönlünü ferah tut

Canım merhaba geçtiğimiz Salı günü bende kontrole gitriğimde doktorum tsh ın yüksek olduğu ama endişelenecek bişey olmadığını söyledi. İlaç verebilirim önümüzdeki aylarda değer düşmezse dedi.Korkulacak bişey yok yani gönlünü ferah tut
Çok sağol cnm bu ay niye ilaç vermedi diye içim içimi yedi hastaneden eve gelince.çok sağol Allah razı olsun.

Çok sağol cnm bu ay niye ilaç vermedi diye içim içimi yedi hastaneden eve gelince.çok sağol Allah razı olsun.
Ne demek canım benim. Benim doktorum ilaç yanlısı bi doktor değil o sebepten vermediğine eminim. Herhangi bir risk görseydi erkenden müdahale ederdi bundan şüphem yok. Kendimizi strese sokup bebişlerimizi üzmeyelim ki mutlu bebekler getirelim dünyaya :KK46:Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:anne:

Canım bn hapını kullanıyorum ama ne lekelenme ne düşük problemim var doktorum tedbir amaçlı ilk ay kullanalım dedi hiç bir sakıncası yok dedi iğnesini bir kez oldum sadece
Hiç sıkıntı olmadan kullanmanı istemesi cok enteresan bence..doktorum bana kalp atisini duyana kadar müdahale edilmemeli eğer sıkıntı varsa vücudun atmasına izin vermeli demişti ..:KK64:

Ne demek canım benim. Benim doktorum ilaç yanlısı bi doktor değil o sebepten vermediğine eminim. Herhangi bir risk görseydi erkenden müdahale ederdi bundan şüphem yok. Kendimizi strese sokup bebişlerimizi üzmeyelim ki mutlu bebekler getirelim dünyaya :KK46:Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:anne:
Amin cnmmmmm

Kızlar merhaba.18 ocakta kan testi sonucum 524.3tu.bugun ogrendigim sonucum da 16211.sizce deger artisin iyi mi?henüz kese gozukmedi.endiselendim biraz.dr.alttan bakalim mi dedi.bende yok dedim.o zaman haftaya gel dedi.

Kızlar selam benim TSH yüksek çıktı doktor bu ay ilaç kullanma, diğer ay bakarız dedi.progesterin hormonu çok düşük çıktı.ona progestan vardi.folik asitimizi değiştirdi ama TSH dan birde progesterondan korkuyorum bisi olmaz dimi kizlar
Rabbim endişelerini gidersin, sağlıcakla bebeğini kucaklamanı nasip etsin canım
Folik asitini neden değiştirdi acaba. Ben de 3h4g' lük gebeyim. Henüz doktora gitmedim ama 1 aydır folic trio kullanıyorum. Öncesinde de folic 1 kullanıyordum. Folic trio da D vitamini ve kalsiyum da var diye aldım. Günlük 3 adet yazıyor ama ben 1 tane alıyorum. Seninki hangisi acaba?

Haklısın bnmde doktorm adetten snra baktı bir gün geçti erkendi diye görünmedi 15gn sonra gel dedi salı gidicem işte. Bnce sende git tarihlerimiz aynı görünür yada salıyı bekle bn sana haber veriyim ona göre git :KK48: bnde merak ediyorm okadar uzun tutamam salıyı iple çekiyorum :anneadayı:

Aslinda direk aramadan filanda gidebilirim. Gitmekde istiyorum:) ama az daha bekleyecem. iyice her seyi otursun. olussun bebegimin:):) böyle günler daha hizli geciyor. Adetten hemen sonra gitseydimm su iki hafta bana azap olurdu. gecmezdi günler. simdi cabucak gecti. Ilk hafta pek inanamadik o hafta inanmaya calismakla gecti:) sonra bulantilar kasik agrisi akinti uyku yorgunluk filan gelip yerlestikce vücuduma sevincten dört köse oldum:) insallah sali her bir seyini görürsün :):) biran önce gelsin sana sali :)

• Beğen
Reactions: mik
Merhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..

Merhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..

periyodunuzun kacinci gününde nasil ögrendin canim kanda mi idrar testinde mi? sat yaniltici olabiliyor. gec yumurtlamis olabilirsin. ya da gec döllenmede olabilir. hic telas etme. eger nasibi varsa her türlü bebegin seninle olur. telas etme sürkli dua et. yani böyle olabiliyor. bir rkadas sat a göre 7. haftada ama gec yumurtladigi icin biliyoruz ki daha 5.haftasinin icinde.
ne zaman yumurtladigini filan biliyor musun?

Çok teşekkür ederim ya çok sağol allah razı olsun... yumurtladigim tarihı bilemem ovulasyontesti de kullandım ama bilemiyorum yani..ben adetime 1 gun vardı kanda hcg testi 152 çıktı 5 gun sonra yeniledim 1900 çıktı onun arkasında 5 gun sonra muayneye gittim işte kese küçük gözüktü ama 4 hafta 1 dedi o şaşkınlıkla sormadım da uyumlu değil niyedir diye öyle aklıma takıldı işte zaten ohal bolgesindeyiz ulgilenmiuorlarda.

Çok teşekkür ederim ya çok sağol allah razı olsun... yumurtladigim tarihı bilemem ovulasyontesti de kullandım ama bilemiyorum yani..ben adetime 1 gun vardı kanda hcg testi 152 çıktı 5 gun sonra yeniledim 1900 çıktı onun arkasında 5 gun sonra muayneye gittim işte kese küçük gözüktü ama 4 hafta 1 dedi o şaşkınlıkla sormadım da uyumlu değil niyedir diye öyle aklıma takıldı işte zaten ohal bolgesindeyiz ulgilenmiuorlarda.

estagfrullah.
periyodun kac gün sürüyor?. ovulasyon testinde pozitifi kacinci gün yakaladin?. katlamasida iyi sürüyor. büyük ihtimalle gec döllenme olmustur. henüz cok yeni. kanaman fialn yoksa bir problem var gibi durmuyor, insallah her yey yolundadir

Yaa hep pozitif cikti inan hiç hatiralmıyorum kimi zaman 30 günde bir kimi zaman 28 günde bir yanı ne çok düzensiz nede günü gününe bilmiyorum işte öyle oldu dayanamayıp 6 gün sonra birdaha gidecem insallah sıkıntı çıkmaz herkezin cumlemizin allh yardımcısı olsun şu cuma hürmetine.

Rabbim endişelerini gidersin, sağlıcakla bebeğini kucaklamanı nasip etsin canım
Folik asitini neden değiştirdi acaba. Ben de 3h4g' lük gebeyim. Henüz doktora gitmedim ama 1 aydır folic trio kullanıyorum. Öncesinde de folic 1 kullanıyordum. Folic trio da D vitamini ve kalsiyum da var diye aldım. Günlük 3 adet yazıyor ama ben 1 tane alıyorum. Seninki hangisi acaba?
B12 olanindan kullan diye değiştirdi cnm.folbiol kullaniyirdum önce şimdi folidoce kullanıyorum.bende günde bir tane alıyorum.saglikla hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize.

Selam Eylül anneleri umarim bu guzel sureci herkez istedigi gibi saglikli ve huzurlu gecirsin foruma Kanadadan katildigim icin siz gundüzken ben uyuyor olucam muhtemelen umarım herkez hayırlısıyla bu güzel süreci atlatır bebişlerini kucagına alır bu arada listede bende varım işallah 9 hafta yaşım 38 kısmet olursa 3. Bebegim 11 yaş kızım 1 yaş oglum var.

B12 olanindan kullan diye değiştirdi cnm.folbiol kullaniyirdum önce şimdi folidoce kullanıyorum.bende günde bir tane alıyorum.saglikla hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize.
Merhaba arkadasım bende troid yetmezligi oluyor ogluma hamileligimde 25 mg ikinci aydan sonra basladık testler normal denmişti ama aslında basından beri almam gerekirmis sorunsuz birsekilde şükür sezeryanla bebegimi kucagıma aldım bu bebegimde dogum kilolarımı veremedigim için doktorum 50 mg başlattı biliyorsunuzdur ilk üç ay bu hormonu bebek anneden alıyor ve özelliklede zeka gelişimi için önemliymiş dogumdan sonra zaten degerlerin normale düser sakın korkupta almamazlık yapma bu haplar çok önemli genelde bu konuyo endokronoloji bakıyor onada görünebilirsin bence haplarını al ve düzenli olsun ben sabah kahvaltısından yarım saat önce alıyorum hiç korkma

Back