• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

merhaba,
bende aranıza yeni katıldım 5 hafta 2 günlük hamileyim suan karnım agrıyor adet sancısı gibi baska sıkıntım yok cok sukur,
yoksa bulantılar için erkenmı ?

Bazı yerlerde 6.haftada duyulabilir yazıyor gidince görücez bakalım. Ömer Dündara (gedizin yanında) gidiyorum iyiyiz şimdilik daha çok yeniyiz zaten.Sen nereye gidiyorsun memnun musun ?
Cnm ben 4 yıllık evliyim ve çok doktora gittim kimseden tam anlamıyla memnun kalmadım.sekiz eylül suleyman emreye gidicem bakalım.onda hsg çekildim ve hamile kaldım inş süreci de iyi takip eder.senin gittiğin doktoru hiç duymadim cnm.hayirlisiyla kucagimiza alırız ins

Kızlar merhaba.nasılsınız?bende cuma günü devlet hastanesinden randevu aldım.cok merak ediyorum.ilk randevum olucak.insallah hersey yolundadır.sol kasığımda agrim vardi.simdi biraz agrim yok gibi.bulantim da başlamadı belki erken oldugu icindir.devlet hastanesindeki dr hakkinda bilgin yok.bu gidecegim dr gecici imis galiba.diger erkek doktorda hep genel anestezi yapiyormus.su an kafam cok karışık.ozel hastanelerde fiyatlar nasıl onuda bilmiyorum.

Cnm ben 4 yıllık evliyim ve çok doktora gittim kimseden tam anlamıyla memnun kalmadım.sekiz eylül suleyman emreye gidicem bakalım.onda hsg çekildim ve hamile kaldım inş süreci de iyi takip eder.senin gittiğin doktoru hiç duymadim cnm.hayirlisiyla kucagimiza alırız ins
Doktorumdan çok memnunum ama doğum yapmak istediğim hastanede devam etmek daha iyi olacak gibi henüz araştırıyorum.Hayırlı olsun inşallah.

Merhaba kızlar, dün yazmıştım değerim 12.600 diye. Bu sabah dr gittim. Karnımdan baktı. 4+6 iken keseyi görmüş olduk çok şükür. Haftaya cuma gel bebeği görürüz belki dedi. Benim kasıklarım özelllikle geceleri çok ağrıyor. Yüz üstü delice bir pozisyon tutturup ancak uykuya dalabiliyorum. Siz de durumlar nasıl.
Bir de wc problemim var. Karnım şişti. Resmen 3 kilo birden aldım. Acizleniyrm daha en baştan.

S silakotann ben de bugun gittim doktora 19 aralik benim sat ve bugun hala keseyi goremedik.sadece mercimek kadar bir olusum var.ayrica 2 farkli doktora gittim ikisi de farkli ilaclar verdi.femix , elevit , coraspin.coraspin konusunda cok kararsizim.sizlere doktor verdi mi bu ilaci?

Merhaba kızlar, dün yazmıştım değerim 12.600 diye. Bu sabah dr gittim. Karnımdan baktı. 4+6 iken keseyi görmüş olduk çok şükür. Haftaya cuma gel bebeği görürüz belki dedi. Benim kasıklarım özelllikle geceleri çok ağrıyor. Yüz üstü delice bir pozisyon tutturup ancak uykuya dalabiliyorum. Siz de durumlar nasıl.
Bir de wc problemim var. Karnım şişti. Resmen 3 kilo birden aldım. Acizleniyrm daha en baştan.
4+6 için 12600 çok yüksek degilmi cnm.doktor mu söyledi 4+6 da olduğunu.yumurtan erken mı catladi acaba.

S silakotann ben de bugun gittim doktora 19 aralik benim sat ve bugun hala keseyi goremedik.sadece mercimek kadar bir olusum var.ayrica 2 farkli doktora gittim ikisi de farkli ilaclar verdi.femix , elevit , coraspin.coraspin konusunda cok kararsizim.sizlere doktor verdi mi bu ilaci?
Kaninda pihtilasma sorunu ya da dolasim bozuklugu gibi durumlarin var mi? Coraspini kullanan cok arkadasim var hamile bir sikinti duymadim hic. Ben sadece elevit kullanıyorum suan.

Ben sadece folik asit e devam ediyorum bir şey veemedi. Ama endişelenmeyin. Birkaç güne gözükür minnoş

Back
X