• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

benim yeni 5 haftaya girerken 3422 di 1 gün sonra kese karından görüldü belki gec dollenmedir aklına kotu getirme canım yükselmiş sonucda

benim yeni 5 haftaya girerken 3422 di 1 gün sonra kese karından görüldü belki gec dollenmedir aklına kotu getirme canım yükselmiş sonucda
İnşallah canım teşekkür ederim yorumun içinde beklemedeyim şimdilik haftaya tekrar kontrole gidicem bakalım umarım yükselir :/

Kizlar aramizda sigara kullanip simdi birakmak konusunda zorlanan var mi? Ayrica ben de asiri sisim 49.8 kilodan 50.9 a ciktim ve daha 5 haftanin basindayim.

Bende kullanıyordum ama stresten yada keyifli zamanlarda içiyordum.gebeliği sonradan farkettik ilk on gün içmişim ama çok tiksindim midem bulandı.şimdi hiç aramıyorum.Bebeğim bıraktırdı yani bana sigarayı

Merhaba kızlar geceleri nasıl yatıyorsunuz? ben yüzüstü daha rahatım ama sakıncası varmı bilmiyorum. Birde hamilelikle birlikte kum dökme çıktı. önceden hiç böyle bir şikayetim yoktu.Kasıklarım geceleri çok ağrıyor evin içinde dolanıp duruyorum.mide bulantım çok fzla hergün balık yesem bıkmazdım ağzıma sokamadım nerden alcam bu vitamini ben ya :110:

Canım merhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun ınşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
Boş gebelik geçirmişsin dikkatimi çekti Nasıl ve ne zaman anlaşılmıştı boş gebelik olduğu? Benim beta hcg değerim düzgün artmıyor. Cmrtsi 956 olan değer bugün 1087 olmuş. perşembe birdaha kan verecem şuan net bir şey söylemek için erken diyor doktor çünkü vajinal ultrasonda da net bir şey göremedi. ama ben umudumu yitirdim. Önümüzdeki günler beni ne bekliyor merak içerisindeyim..
Tesekur ederim canim. Bos gebelik gecirdigi 6. Veya 7 Hafta icinde kahve rengi leke gelmisti. Biz dusuk tehditi ile hastaneye yattim. Bebek geriden geliyordu yani . ultrasyona girdiğim de kese 5 haftalik gozukuyordu. Ayrica hamilelik belirtilerinin hic birini yasamamistim... Kan degerlerimin artisi cok normaldi. Sadece 6. Haftadan sonra gerilemisti ole anladik. Umarim senin oyle deildir rabbim hayirlisini nasip eder insallah.. Rabbim gonlune gore versin canim

Insallah oyle olur bu secer hayirli ise canim. Cunku doktr cumartesi duymamiz lazim dedi.. Sanki duymazsak tekrardan kurtaja alcakmis gibi konuştu. :KK43:
Hemen üzülmeyin içinizi karartmayin. Oldu ki cumartesi duyulmadı. Bir hafta daha bekleyin. Başka doktora gidin. Bazı doktorların cihazı iyi olmayabiliyor. Ya da doktor iyi anlamıyor olabiliyor. Bazı bebeklerde kalp atinina geç baskayabiliyor. Kk da kadının birinin başına gelmişti az daha sekiz haftalık bebeğini aldiracakti. Son anda başka doktora gitmişti de o doktor vajinal ultrasonla görmüştü. Bebeği kurtuldu. Sakın acil ve hızlı karar vermeyin. Evde yayın. Dinlenin. Bir hafta daha bejleyin. İnşallah bebeginiz sizinledir

merhaba arkadaşlar. yeni hamişler olarak bu başlıkta heyecanlarımızı paylaşabiliriz diye düşündüm. ilk hamileliğim, umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. benim bebişin tahmini doğum tarihi 5 eylül. sizinkiler ne zaman?

Sıra Rumuz Tahmini Doğum Tarihi Kaçıncı Bebek

1. Nesene 1 eylül
2. yildirimerve 2 eylül
3. Diddyy 2 eylül
4. yeni_ay 2 eylül
5. pnrrnp 2 eylül
6. damlazula 3 eylül
6. minika annesi 4 eylül
7. ELMA YANAKLI HATUN 5 eylül ( 1)
8. ayseygt1453 5 eylül (3)
9. BERNAAAAA 7 eylül (1)
10. ElifMeyra 8 eylül (1)
11. inciela 8 eylül (2)
12. bugidili 9 eylül (1)
13. omurus 10 eylül (2)
14. merveibo2305 10 eylül
15. Cazgirella 10 eylül
16. AskBocugumsun 10 eylül (2)
17. Bade3535 11 eylül
18. Lionirossi 11 eylül
19. ceycey61 12 eylül ( 2)
20. destanhanim 12 eylül (1)
21. cardine 12 eylül (1)
22. balaka 12 eylül (2)
23. iiz 13 eylül
24. gunesmk 14 eylül
25. imena 15 eylül (1)
26. Tessacontessa 20 eylül
27. OKYANUS302 20 eylül
28. nehirçinar 20 eylül
29. gurugagine 24 eylül
30. dubeduzmantik81 ?
31. Peri perii ?
32. buyan87 ?

13 Eylüle beni de eklemen lazım.Bugün tam 7 haftalık olduk biz çünkü :dondurma:

Hemen üzülmeyin içinizi karartmayin. Oldu ki cumartesi duyulmadı. Bir hafta daha bekleyin. Başka doktora gidin. Bazı doktorların cihazı iyi olmayabiliyor. Ya da doktor iyi anlamıyor olabiliyor. Bazı bebeklerde kalp atinina geç baskayabiliyor. Kk da kadının birinin başına gelmişti az daha sekiz haftalık bebeğini aldiracakti. Son anda başka doktora gitmişti de o doktor vajinal ultrasonla görmüştü. Bebeği kurtuldu. Sakın acil ve hızlı karar vermeyin. Evde yayın. Dinlenin. Bir hafta daha bejleyin. İnşallah bebeginiz sizinledir
Insallah duyarizda hayirli bi sekilde rabbim. Herkese nasip etsin bebegini kucagina almayi.. Saglikli gebelik gecirmeyi nasip etsin hepimize.. Gercekten cok stresli bi donemmis. Annelik icgudusu simdiden basliyor...

İnş cnm ultrason da da aynı tarih çıkar mı bilmiyorum doktora gittiniz mı biz cuma gidicez nasipse.
17sinde gittiğimde çok yeniydi bi heyecanla gittim henüz kese oluşmamış ama gebe gibisin demişti.sonra hormonlar iyice çoştu tabi.28inde gidicez bu sefer görmeyi ve duymayı umut ediyoruz. sende manisadansın sanırım?

Bazı yerlerde 6.haftada duyulabilir yazıyor gidince görücez bakalım. Ömer Dündara (gedizin yanında) gidiyorum iyiyiz şimdilik daha çok yeniyiz zaten.Sen nereye gidiyorsun memnun musun ?

merhaba,
bende aranıza yeni katıldım 5 hafta 2 günlük hamileyim suan karnım agrıyor adet sancısı gibi baska sıkıntım yok cok sukur,
yoksa bulantılar için erkenmı ?

Back
X