2017 Eylül Anneleri

Arkadaşlar biri bana yardımcı olsunn sat ım 16 aralık evde test yaptım pozitif çıktı bugün doktora gittim ultrasonla baktı keseyi gördü kalp atışını duyamadık 5haftalık 8 gün sonra gel dedi kan tahlili yaptılar bide değerlerim 1889,74 çıktı doktor bişey demedi ama 5 haftaya göre bana az gibi geldi biraz bi sıkıntı yoktur umarım siizn nasıldı 5.hafta değerleriniz :KK43:
benim yeni 5 haftaya girerken 3422 di 1 gün sonra kese karından görüldü belki gec dollenmedir aklına kotu getirme canım yükselmiş sonucda

Arkadaşlar kasıklarda ağrısı olan var mı. Normal mı. Aslında ikinci gebeliğin yine de terettütluyum

Kizlar aramizda sigara kullanip simdi birakmak konusunda zorlanan var mi? Ayrica ben de asiri sisim 49.8 kilodan 50.9 a ciktim ve daha 5 haftanin basindayim.
Canımm bende nerdeyse bi pakete yakın içiyodum kendımı zorlayarak günde üç taneye indirdim su an :KK43:( insallah bırakıcam ha deyince olmuyomus bide kanamalı gebelik geciryorm stres üzüntü gercekten cok zorluyor

Menis o halde benim de 5+3 oluyo 19 aralik sat. Ben de yarin gidicem tekrar.sende istah acikligi siskinlik var mi? Bir de aserme hemen oluyo mu? Canim surekli tursu yemek istiyo.
ah o turşu benm de tek istediğim o tatlı istemiyorum hiç ama çok da sirkeli şeyler yememk lazımmış benm hesabımda 5+2ydi bugün ama ultrason değiştrdi kuzum başka hiç bi belirti yok mide bulantısı vs hiçbiri

Kızlarr inanılmaz gaz sancılarım var :KK43: hamilelik öncesi zaten tedavi görüyordum bu konuyla alakalı şimdi hem şişkinliğim cok fazla hemde sancılarım önerebileceğiniz birşey var mıdır?

Kizlar aramizda sigara kullanip simdi birakmak konusunda zorlanan var mi? Ayrica ben de asiri sisim 49.8 kilodan 50.9 a ciktim ve daha 5 haftanin basindayim.
bende içiyordum hatta çocuk olmaz düşüncesiyle nedense çok fazla içtim yumurtlama dönemlerinde idrar testi yaptğm gece tam aldım yakacaktım napıyosun dedm kendme attım o atış cnm da hiç istemiyor bebeğim bana yardım ediyo sanki

Merhaba kizlar. Bugun doktor kontrolum vardi kalp atisi daha olusmamis dedi 5+4 gunluk gebelik gozukuyor. Bir onceki gebeligim eylulde bos gebelikten dolayi kurtaj olmustum 4 ay sonra rabbim yine nasip etti ama. Korkularim var. Sizler kalp atisini en erken ne zaman olusmustu ;(
Canım merhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun ınşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
Boş gebelik geçirmişsin dikkatimi çekti Nasıl ve ne zaman anlaşılmıştı boş gebelik olduğu? Benim beta hcg değerim düzgün artmıyor. Cmrtsi 956 olan değer bugün 1087 olmuş. perşembe birdaha kan verecem şuan net bir şey söylemek için erken diyor doktor çünkü vajinal ultrasonda da net bir şey göremedi. ama ben umudumu yitirdim. Önümüzdeki günler beni ne bekliyor merak içerisindeyim..

Ben biraktim cok sukur ama hicde kolay olmadi. Ilk basta baya dusurdum sonra baktimki birtane yakinca ikincisinide istiyor insan, bende o birtaneyi yakmama karari verdim. Umarim sende basarirsin

X