2017 Eylül Anneleri

Soba olayı farklı tabi, sabaha karşı soğuk olur.

Merhaba arkadaşlar ben aslında Ekim annesiyim ama maalesef preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım. Bebegim Eylül 1 de dunyaya geldi. Sizlere sormak istiyorum acaba bebekleriniz donuyor mu? Benimki sadece saga sola dönüyor yuvarlanamiyor ayrıca elleriyle ayaklarını tutuyor . Acaba sizinkiler nasıl merak ediyorum. Sevgiler...

Merhabalar benim bebiş dönmek için uğraşıyor ama hiç dönmedi daha :) sadece kendi etrafında çember çizecek şekilde dönebiliyor anlatabildim mi bilmiyorum ama. Sağlıkla büyüsün kuzu, hem zaten hepsinin farklı farklı gelişimi olacak annesi. Hem de sen sanki bebeğin ekim doğumluymuş gibi değerlendir bence

Genelde oyle bakıyorum da arada merak ediyorum :) Her çocuk farklı gelişiyor hepsinin farkli karakteri var ama iste annelik :))

bizimki daha yeni sağa sola dönmeye basladı 3 Eylül doğumlu bızım kız dişte atak yasadı ikinciyi cıkardı dıs yerleri hep kabarık cok huysuz bazı seyler ilerlemiyor diş huzursuzlugundan dolayı sadece şimdilik taklit ediyor sesleri hareketleri bende üstüne düşmüyorum hepsinin gelişimi farklı

Bir kac arkadaş soyledi de merak ettim nasil bir sey ? En guzeli gediginiz aslinda. Blw icin ne dusunuyorsunuz?

Bir kac arkadaş soyledi de merak ettim nasil bir sey ? En guzeli gediginiz aslinda. Blw icin ne dusunuyorsunuz?
5. Ayı 13 şubatta dolduracağız canım doktorumuz mama sandalyesine 5 buçuk aylıkken oturtmaya başlayın dedi. Sandalyeyi kullanmaya başlayınca blw yöntemini uygulamayı düşünüyorum daha sağlıklı bir yöntem bence.

Canım bugün doktordaydik 6 aylik olmadan kesinlikle ek gida onermiyom dedi tabi sorun olmadikca blw yiboda onerdi fakat kasik reddini kabul etmiyor kasiklada yemeli diyor .

Ben veriyorum canım bızımkı biberondan ıcmıyor artık benımlede doymadıgı ıcın verıyorum herobabynın kasık mamasından ıcıne muz falan ezıyorum sebze falan ezıyorum yıyor oyle sevıyo
Canm ben kullanmak istedim doktor şu an gerek yok dedi.

Canım bugün doktordaydik 6 aylik olmadan kesinlikle ek gida onermiyom dedi tabi sorun olmadikca blw yiboda onerdi fakat kasik reddini kabul etmiyor kasiklada yemeli diyor .

bızım doktor bı ay once muayenede yogurt falan tattırmaya basla 5 aylık olunca yarım cay bardağı yer dedı canım ben o yuzden basladım doymuyor normal mama içmediği içinde kaşık mama verıyorum her bebegın gelısımı farklı tabı

Kaşık reddine tamamen bende karşıyım canım. Onunla yemesi gerektiğini de bilmeli. Normalde 4 ayı doldurunca tadımlarla başlayabilirsiniz deniliyor bir de biz sırf mamayla beslendiğimiz için doktorumuz ek gıdaya yavaş yavaş geçebilirsiniz dedi 4 ayını doldurunca

Ya bende mama bekledim ama 600gr iyi 5 ay icin dedi anne sutu devam edelim 6. Ay ek gida konuşalım diye söyledi. Benim kizda erken dogdu ya onu dinliyom mecbur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…