2017 Eylül Anneleri

Merhaba kizlar. Bugun doktor kontrolum vardi kalp atisi daha olusmamis dedi 5+4 gunluk gebelik gozukuyor. Bir onceki gebeligim eylulde bos gebelikten dolayi kurtaj olmustum 4 ay sonra rabbim yine nasip etti ama. Korkularim var. Sizler kalp atisini en erken ne zaman olusmustu ;(

endişelenme 6. haftadan sonra duyulur bende 3 ocakta gittim 5 haftalıktı bana 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi.

Arkadaşlar akşam tekrar kan verip sabah dr gidicem. Cumartesi değerim 2524tü 6000 i geçerse bebiş gözükür mü. Kalp atışı nı değerimiz kaç olunca duyarız. Bilen var mı

Kızlar benim kimyasal gebelikmiş öyle dedi doktor. Aslında dün çok üzücü bişey yaşadım sabahına kanamam oldu ben ondan dolayı diye düşünüyorum. Allah sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız. Benim biraz beklemem gerekiyomuş tekrarı için. Başak burcu olsun diye denk getirmiştim Allah nasip etmedi ne diyelim :110:
Canimcok uzuldm nasip kismet bu isler rabbm demek nasip etmemis daha tez zamanda nasip etsn

Kizlar mide bulantilsriniz ne alemde:kusmuk:? Ben sabah aksam bulaniyo cok kusmuyorum Ama dengem şaşti . bide bugun cok kotu grip oldum bas agrisi derken cok fenayim cok.:rolleyes:. Bu arada benim gecen hafta pazartesi kesem gorundu .kalp atisini duymaya gitmedim henus. Devlet hastanesinde kalp atisini duyabilir miyim? Yoksa duyanlar ozelde mi muayene oldunuz?

Alımlar bütün anne adaylarını tebrik ediyorum. Ben adetim bir hafta geçti Henüz net değil inş gebeyimdir. Şuan test yapamıyorum eşim cumartesi bakalım diyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Bendede odrar yolu enfeksiyonu var anti e monural sase iciyorum insallah hepimiz saglikli gebelik geciririz
Canım gecmıs olsun. Bende bugun gıttım doktora ıdrar yolu enfeksıyonu dedı. Idrarı labaratuar a gonderıcek yarın arıcak eger bakterı coksa antibıyotık yada bitkisel ilac vericek. 3 lt de su ıcıyorum gunde olacagı varsa oluyo artık bunada sukur. :anneadayı:

Arkadaşlar biri bana yardımcı olsunn sat ım 16 aralık evde test yaptım pozitif çıktı bugün doktora gittim ultrasonla baktı keseyi gördü kalp atışını duyamadık 5haftalık 8 gün sonra gel dedi kan tahlili yaptılar bide değerlerim 1889,74 çıktı doktor bişey demedi ama 5 haftaya göre bana az gibi geldi biraz bi sıkıntı yoktur umarım siizn nasıldı 5.hafta değerleriniz :KK43:

X