- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Yesilkubbe sende kese gorundu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar. Bugun doktor kontrolum vardi kalp atisi daha olusmamis dedi 5+4 gunluk gebelik gozukuyor. Bir onceki gebeligim eylulde bos gebelikten dolayi kurtaj olmustum 4 ay sonra rabbim yine nasip etti ama. Korkularim var. Sizler kalp atisini en erken ne zaman olusmustu ;(
Dr gittiniz miBen de varım inşallah Eylül annesi olacağım herkese hayırlı güzel bir hamilelik dilerim
Henüz gitmedim bir hafta sonra için randevu aldım siz?Dr gittiniz mi
Ben yarın sabah gidrceğim dr. Kese falan görülür mü bilemedimHenüz gitmedim bir hafta sonra için randevu aldım siz?
İlk hamileligimde erken görmüştüm belki görebilirsiniz, ben biraz daha beklemek istedim hayırlısıBen yarın sabah gidrceğim dr. Kese falan görülür mü bilemedim
28 eylül.sizin Eylül'ün kaçı gözüküyor doğum?
Canimcok uzuldm nasip kismet bu isler rabbm demek nasip etmemis daha tez zamanda nasip etsnKızlar benim kimyasal gebelikmiş öyle dedi doktor. Aslında dün çok üzücü bişey yaşadım sabahına kanamam oldu ben ondan dolayı diye düşünüyorum. Allah sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız. Benim biraz beklemem gerekiyomuş tekrarı için. Başak burcu olsun diye denk getirmiştim Allah nasip etmedi ne diyelim
Ayy bende 19 aralk camm beraberz gttn mi keseyi grmeye ben gtmedim 3subata cagrdi doktorum hem kalp atisini duyarz dedi heyecanla bekliyrmBenim de 19 aralik sat tahmini doğum tarihi 25 eylul. Rabbim saglikli bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Ben de 1 Şubat ta gideceğim inşallah herşey yolunda gider heyecanlıyızAyy bende 19 aralk camm beraberz gttn mi keseyi grmeye ben gtmedim 3subata cagrdi doktorum hem kalp atisini duyarz dedi heyecanla bekliyrm
Ay yakiniz bana duyulr dedi doktorum ama arkadaslr duyulmayablr dyo heycanliym senn duyulrsa tamamdrBen de 1 Şubat ta gideceğim inşallah herşey yolunda gider heyecanlıyız
Canım gecmıs olsun. Bende bugun gıttım doktora ıdrar yolu enfeksıyonu dedı. Idrarı labaratuar a gonderıcek yarın arıcak eger bakterı coksa antibıyotık yada bitkisel ilac vericek. 3 lt de su ıcıyorum gunde olacagı varsa oluyo artık bunada sukur.Bendede odrar yolu enfeksiyonu var anti e monural sase iciyorum insallah hepimiz saglikli gebelik geciririz