- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
Insallah oyle olur bu secer hayirli ise canim. Cunku doktr cumartesi duymamiz lazim dedi.. Sanki duymazsak tekrardan kurtaja alcakmis gibi konuştu.endişelenme 6. haftadan sonra duyulur bende 3 ocakta gittim 5 haftalıktı bana 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi.
Ayy bende 19 aralk camm beraberz gttn mi keseyi grmeye ben gtmedim 3subata cagrdi doktorum hem kalp atisini duyarz dedi heyecanla bekliyrm
benim yeni 5 haftaya girerken 3422 di 1 gün sonra kese karından görüldü belki gec dollenmedir aklına kotu getirme canım yükselmiş sonucdaArkadaşlar biri bana yardımcı olsunn sat ım 16 aralık evde test yaptım pozitif çıktı bugün doktora gittim ultrasonla baktı keseyi gördü kalp atışını duyamadık 5haftalık 8 gün sonra gel dedi kan tahlili yaptılar bide değerlerim 1889,74 çıktı doktor bişey demedi ama 5 haftaya göre bana az gibi geldi biraz bi sıkıntı yoktur umarım siizn nasıldı 5.hafta değerleriniz
Haberleşiriz buradan bekleyelim görelimAy yakiniz bana duyulr dedi doktorum ama arkadaslr duyulmayablr dyo heycanliym senn duyulrsa tamamdr
Hayır canım şimdiye kadar hic kanama olmadi.tomrs az da olsa kanama varsa doktora gorunsen iyi olur..
Canımm bende nerdeyse bi pakete yakın içiyodum kendımı zorlayarak günde üç taneye indirdim su anKizlar aramizda sigara kullanip simdi birakmak konusunda zorlanan var mi? Ayrica ben de asiri sisim 49.8 kilodan 50.9 a ciktim ve daha 5 haftanin basindayim.
ah o turşu benm de tek istediğim o tatlı istemiyorum hiç ama çok da sirkeli şeyler yememk lazımmış benm hesabımda 5+2ydi bugün ama ultrason değiştrdi kuzum başka hiç bi belirti yok mide bulantısı vs hiçbiriMenis o halde benim de 5+3 oluyo 19 aralik sat. Ben de yarin gidicem tekrar.sende istah acikligi siskinlik var mi? Bir de aserme hemen oluyo mu? Canim surekli tursu yemek istiyo.
bende içiyordum hatta çocuk olmaz düşüncesiyle nedense çok fazla içtim yumurtlama dönemlerinde idrar testi yaptğm gece tam aldım yakacaktım napıyosun dedm kendme attım o atış cnm da hiç istemiyor bebeğim bana yardım ediyo sankiKizlar aramizda sigara kullanip simdi birakmak konusunda zorlanan var mi? Ayrica ben de asiri sisim 49.8 kilodan 50.9 a ciktim ve daha 5 haftanin basindayim.
Ne güzel canımm darısı başımızabende içiyordum hatta çocuk olmaz düşüncesiyle nedense çok fazla içtim yumurtlama dönemlerinde idrar testi yaptğm gece tam aldım yakacaktım napıyosun dedm kendme attım o atış cnm da hiç istemiyor bebeğim bana yardım ediyo sanki
Canım merhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun ınşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...Merhaba kizlar. Bugun doktor kontrolum vardi kalp atisi daha olusmamis dedi 5+4 gunluk gebelik gozukuyor. Bir onceki gebeligim eylulde bos gebelikten dolayi kurtaj olmustum 4 ay sonra rabbim yine nasip etti ama. Korkularim var. Sizler kalp atisini en erken ne zaman olusmustu ;(
Ben biraktim cok sukur ama hicde kolay olmadi. Ilk basta baya dusurdum sonra baktimki birtane yakinca ikincisinide istiyor insan, bende o birtaneyi yakmama karari verdim. Umarim sende basarirsinKizlar aramizda sigara kullanip simdi birakmak konusunda zorlanan var mi? Ayrica ben de asiri sisim 49.8 kilodan 50.9 a ciktim ve daha 5 haftanin basindayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?