2017 Eylül Anneleri

Uykusuzluk bende de var biraz... Çok yorgun olmama rağmen hemen dalamiyorum . Ama yoğun günler geçirdim ondan da olabilir. Gündüz uyuyorum daha cok
gündüz aksam üzeri uyku cokuyo bana da uzanıyorum ama uyumuyorum içim geciyo gibi oluyo geri gözüm açılıyo herhalde öyle dinleniyorum gece de hemen dalamıyorum uykuya sabah sersem gibi inşallah geçer

gündüz aksam üzeri uyku cokuyo bana da uzanıyorum ama uyumuyorum içim geciyo gibi oluyo geri gözüm açılıyo herhalde öyle dinleniyorum gece de hemen dalamıyorum uykuya sabah sersem gibi inşallah geçer
Zaten zaman geçtikçe uyku hormonlar i galip gelecek. Başlarda vücut kendini alistirmaya çakışıyor birazda ondan zor dalıyoruz galiba. Sonra o kadar tatlı tatlı gelecek ki o hormonlar:) inşallah sağlıcakla devam eder ve kucagimiza aliriz

Kızlar ben 5+4 şuan kanamam oldu ve hemen doktora gittim keseyi göremedi sorun olabilir dedi test istedi sonucu bekliyorum. Sizce kötü bişey olabilir mi gerçekten

Bende varım kızlarr 2 gün önce test yaptım çift çizgiyi gördüm bugünde doktor kontrolüm var sat aralık 16..inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım ilk bebeğim olcak rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıklıca kucağımıza almayı inşallah..

Son düzenleme:
Evett
Kızlar uykusuzluk sorunu yaşayan var mı? Ben yorgun oluyorum ama yinede uyuyamıyorum geceleri artık çok sinirlerim bozuldu
Evet tatlım hamile olduğumu henüz öğrenmediğimde bendede değişik bir şekilde uyku düzünsizliği çıkmıştı sabah 6lara 7lere kadar oturuyorum gram uyku yok eşim işe giderken saat 9.10 gibide onla birlikte uyanıyodum uyuysmıyordum birdaha ama şu son iki gündür toparlamaya başladım uykum geliyor erkenden seninde düzene girer hormonlardan kaynaklı tamamen vücut kendini yeni durumuna alıştırmya çalışıyor :))

arkadaşlar merhaba..yeni üye oldum.ben de en son 19 Aralık adet oldum.20 Ocak ta kan testinde 710 çıktı değerim.Dün doktora gittim kese hala gözükmüyor.ayrıca kısmet olursa ben de 25 Eylül de bebeğimi kucağıma alıcam gibi duruyor. Kese ne zaman gözükür sizce? Ayrıa Kocaeli de yaşayan var mı aranızda? Doktor seçemedim henüz.

arkadaşlar merhaba..yeni üye oldum.ben de en son 19 Aralık adet oldum.20 Ocak ta kan testinde 710 çıktı değerim.Dün doktora gittim kese hala gözükmüyor.ayrıca kısmet olursa ben de 25 Eylül de bebeğimi kucağıma alıcam gibi duruyor. Kese ne zaman gözükür sizce? Ayrıa Kocaeli de yaşayan var mı aranızda? Doktor seçemedim henüz.
Benim de 19 aralik sat tahmini doğum tarihi 25 eylul. Rabbim saglikli bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Kızlar benim kimyasal gebelikmiş öyle dedi doktor. Aslında dün çok üzücü bişey yaşadım sabahına kanamam oldu ben ondan dolayı diye düşünüyorum. Allah sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız. Benim biraz beklemem gerekiyomuş tekrarı için. Başak burcu olsun diye denk getirmiştim Allah nasip etmedi ne diyelim :110:

Kizlar bende dun doktora gittim kese gorundu 9mm dedi cokmu küçük ya 5 haftalik tahmini dogum tarihi 21 eylül doktor bana 1 kaybim oldugu icin progestan ve clexane igne verdi hergun bacagimdan kendim yapiyorum tekrar kaybedicem diye cok korkuyorum lütfen sizde dua edin hamilelerin duasi kabul olur derler

Kızlar benim kimyasal gebelikmiş öyle dedi doktor. Aslında dün çok üzücü bişey yaşadım sabahına kanamam oldu ben ondan dolayı diye düşünüyorum. Allah sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız. Benim biraz beklemem gerekiyomuş tekrarı için. Başak burcu olsun diye denk getirmiştim Allah nasip etmedi ne diyelim :110:
Üzüldüm canım ama bundada vardır bi hayır inşallah en kısa zamanda tekrardan sağlıklı bir gebelik yaşarsın bende birazdan kontrole gidicem ilk kez çok korkuyorum :KK43:

Allah sağlıklı evlat nasip etsin herseyde hayır vardır canım üzülme

Merhaba kizlar. Bugun doktor kontrolum vardi kalp atisi daha olusmamis dedi 5+4 gunluk gebelik gozukuyor. Bir onceki gebeligim eylulde bos gebelikten dolayi kurtaj olmustum 4 ay sonra rabbim yine nasip etti ama. Korkularim var. Sizler kalp atisini en erken ne zaman olusmustu ;(

üzülme canım inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin Allah nasip eder her şeyde vardır bi hayır en kısa zamanda nasip olur ınşallah

X