- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 40
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #5.881
Gunluk toplam 2-3 çay kaşığı mı?birde yogurt ille keci sütünden mi olmali?inekde verilirmi ki?evet canım 3 bucuk aylık olduk nerdeyse elma koyuyorum doktorumuzda bugun dedi ıkı hafta sonra gıdalarla tanıştır yavas yavas dıye gıda dedıgımde yogurt meyveler cılek haric 2-3 seker kasıgı ver dedi bende acıkcası yogurttan parmağımla verıyordum yemek yerken cok bakıyordu dedım doktorda bı sıkıntı olmaz dedı
6800 canım belkide o yuzden demıstır bu ay bıraz az almıştı kılo anne sutu yeterli gelmıyo dıyede demıs olabılırEk gıdaya geçiş çocuğun gelişimiyle ilgili biraz. Kaç kilo oldu bebeğin?
Ben takılmıyorum canım ama keçı yoğurdu agır gelır galiba ılk basta ınek yoğurdu daha ıyı olur evet yanlıs yazmışım cay kasıgı bes bucuk aydan sonrada bı cay bardağı yıyebılır dedıGunluk toplam 2-3 çay kaşığı mı?birde yogurt ille keci sütünden mi olmali?inekde verilirmi ki?
Televizyonda doktorun biri anne sütüne en yakın süt keçi sütü o yüzden inek yerine onu tercih edin dedi,inek sütünden yapılan yogurdun cocuga rahatsızlık vermesi daha yüksek ihtimal filan diye bahsetti,ondan sordum canim6800 canım belkide o yuzden demıstır bu ay bıraz az almıştı kılo anne sutu yeterli gelmıyo dıyede demıs olabılır
Ben takılmıyorum canım ama keçı yoğurdu agır gelır galiba ılk basta ınek yoğurdu daha ıyı olur evet yanlıs yazmışım cay kasıgı bes bucuk aydan sonrada bı cay bardağı yıyebılır dedı
dogrudur o zaman canım dedımya ben oyle cok takılmıyorum agır gıbı geldı demekkı daha doğruymuşTelevizyonda doktorun biri anne sütüne en yakın süt keçi sütü o yüzden inek yerine onu tercih edin dedi,inek sütünden yapılan yogurdun cocuga rahatsızlık vermesi daha yüksek ihtimal filan diye bahsetti,ondan sordum canim
bızımde dort ay olmasına bı hafta var canım denıyoruz yavas yavas ama yogurdu pek sevemedik bakalım ıns bı sonrakı denemeler başarılı olur :) emzik seklinde meyve süzgeci var arada ona meyve koyup verıyorum tabı suyuyla yetınmıyo pek sinirleniyor bizimkisi4 ayligiz ek gidaya yavastan gecebilirsin dedi doktorumuz.baska gecen varmi
Biz meyveye yarin gececegiz bakalim onlari sevecekmi yogurdu yerken yogurt yogurtlugundan utaniyorbızımde dort ay olmasına bı hafta var canım denıyoruz yavas yavas ama yogurdu pek sevemedik bakalım ıns bı sonrakı denemeler başarılı olur :) emzik seklinde meyve süzgeci var arada ona meyve koyup verıyorum tabı suyuyla yetınmıyo pek sinirleniyor bizimkisi
yaaa ne guzel valla ben de geç desin diye 4 gozle bekliyorum yrn gtcz. sut işi sakata girdi benim bi var bi yok. agliyor yazik sut olmayinca. biberonu da unutmus beceremiyor4 ayligiz ek gidaya yavastan gecebilirsin dedi doktorumuz.baska gecen varmi
Benim sutum cok cok az mamayla besleniyor kilo alimimizda az oldugu icin baslatti biziyaaa ne guzel valla ben de geç desin diye 4 gozle bekliyorum yrn gtcz. sut işi sakata girdi benim bi var bi yok. agliyor yazik sut olmayinca. biberonu da unutmus beceremiyor
çok güldüm ya :) bizimkide öyle titreye titreye :))Biz meyveye yarin gececegiz bakalim onlari sevecekmi yogurdu yerken yogurt yogurtlugundan utaniyor
Dis yerleri olusuyormus canim bizim dis incisi gozukmeye baslamis doktorumuz oyle dediKizlar bebisin elleri hep agzinda,sürekli yalayip duruyor,salyada akitmaya başladi bu neyin nesi??
:)) gule gule yediriyorum allahtan elmayi sevdi cam rendede yaptim cam kavanoza koydum.çok güldüm ya :) bizimkide öyle titreye titreye :))
dişleri yerleşiyormuş bızım ıkıncı aydan beri öyleKizlar bebisin elleri hep agzinda,sürekli yalayip duruyor,salyada akitmaya başladi bu neyin nesi??
2-3 güne yaptırıyorsan bırak ellerini silme canım ben pasaklımıyım ne sılmıyorum :) saka maka birazda bağışıklığı güçlensin dıye cokta silmiyorum yanı2-3 güne bir banyosunu yaptiriyorum,ellerinide arada siliyorum,mikrop kapmaz insallah,elini agzina sokup sokup çıkarıyor,parmaklarini bir emişi var
Ay benimkisede oyle.cuk cuk ses cikiyor.memeyi bile boyle emmiyorKizlar bebisin elleri hep agzinda,sürekli yalayip duruyor,salyada akitmaya başladi bu neyin nesi??
2 gune bir bende banyo yaptiriyorum ama elini silmiyorum bende cuk cuk cuk diye emiyor :))2-3 güne yaptırıyorsan bırak ellerini silme canım ben pasaklımıyım ne sılmıyorum :) saka maka birazda bağışıklığı güçlensin dıye cokta silmiyorum yanı
Haklısın canım ah o gaz atak mı bilemiyorum ama canıma okuyor
Bencede kesinlikle emzirmek büyük bir nimet bende yaşadığımdan seni anlıyorum beni de 2,5 ay emdi bıraktı bu şekilde her yönden zor ağladığında tak memeye sussun ama ben mamayı hazırlayıp getirene kadar çatlıyor ağlamaktan... üstelik o emzirmek bambaşka bi duygu nasibimiz bu kadarmışSen şuan kaç öğün ve kaç cc mama veriyosun?