2017 Eylül Anneleri

Gunluk toplam 2-3 çay kaşığı mı?birde yogurt ille keci sütünden mi olmali?inekde verilirmi ki?

Ek gıdaya geçiş çocuğun gelişimiyle ilgili biraz. Kaç kilo oldu bebeğin?
6800 canım belkide o yuzden demıstır bu ay bıraz az almıştı kılo anne sutu yeterli gelmıyo dıyede demıs olabılır

Gunluk toplam 2-3 çay kaşığı mı?birde yogurt ille keci sütünden mi olmali?inekde verilirmi ki?
Ben takılmıyorum canım ama keçı yoğurdu agır gelır galiba ılk basta ınek yoğurdu daha ıyı olur evet yanlıs yazmışım cay kasıgı bes bucuk aydan sonrada bı cay bardağı yıyebılır dedı

Televizyonda doktorun biri anne sütüne en yakın süt keçi sütü o yüzden inek yerine onu tercih edin dedi,inek sütünden yapılan yogurdun cocuga rahatsızlık vermesi daha yüksek ihtimal filan diye bahsetti,ondan sordum canim

dogrudur o zaman canım dedımya ben oyle cok takılmıyorum agır gıbı geldı demekkı daha doğruymuş

4 ayligiz ek gidaya yavastan gecebilirsin dedi doktorumuz.baska gecen varmi
bızımde dort ay olmasına bı hafta var canım denıyoruz yavas yavas ama yogurdu pek sevemedik bakalım ıns bı sonrakı denemeler başarılı olur :) emzik seklinde meyve süzgeci var arada ona meyve koyup verıyorum tabı suyuyla yetınmıyo pek sinirleniyor bizimkisi

Biz meyveye yarin gececegiz bakalim onlari sevecekmi yogurdu yerken yogurt yogurtlugundan utaniyor

2-3 güne bir banyosunu yaptiriyorum,ellerinide arada siliyorum,mikrop kapmaz insallah,elini agzina sokup sokup çıkarıyor,parmaklarini bir emişi var
2-3 güne yaptırıyorsan bırak ellerini silme canım ben pasaklımıyım ne sılmıyorum :) saka maka birazda bağışıklığı güçlensin dıye cokta silmiyorum yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…