- 16 Mayıs 2015
- 3
- 2
- 34
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #5.901
Canim 2 aylik benim oglum 2 saatte bir bazen daha az vakitte cok cabuk acikiyo gu
Canim benimki bazen saat basi bazen 2 saatte bir istyor dger zamanlar uyuyor zaten ben icirdikten sknra uyurken hemen ya mama yapiyorum yada anne sutu sagiyorum ebebekten aldgm sut muhafaza eden kucuk bi canta var icine koyuykrum sicak tutuyor 4 saat omru oluyor uyanio agladgnda hemen verebiliyorum sende oyle yap cok rahat edersin dedgn gbi acikinca elim ayagima dolasiyordu hemen mama yaomak icin bu arada 90 cc yapiyorum gunde 3 kere falan 3 kere de gogsumu sagiyorum ondanda 60 70 bazen 80 cikiyor 3 saatte bir doktorun dedgi gbi 75 ml yetse mamaya gerek kalmaz ama doymuyor butun mamalari deniyorum kabiz oldu ben yaotryorum zorla cok zorHaklısın canım ah o gaz atak mı bilemiyorum ama canıma okuyor
Bencede kesinlikle emzirmek büyük bir nimet bende yaşadığımdan seni anlıyorum beni de 2,5 ay emdi bıraktı bu şekilde her yönden zor ağladığında tak memeye sussun ama ben mamayı hazırlayıp getirene kadar çatlıyor ağlamaktan... üstelik o emzirmek bambaşka bi duygu nasibimiz bu kadarmış Sen şuan kaç öğün ve kaç cc mama veriyosun?