2017 Eylül Anneleri

ben de metaderma satıcısından almisim cnm. bi daha eczaneden mi almali. ya fa baska marka varsa
sut kesilmesi ile ilgili yorum yapan arkadaş lara da tskr ederim

Kizlar bebegimin kakasi sumuksu gibi hic basiniza geldi mi.2 aylik asisi vuruldu onfan mi.birde bir haftadir gunde 4_5 kere kaka yapiyor civik.normalde 3 gunde yapiyordu.kontrolu haftaya beklemesem mi
canım bızımde öyleydi hafif yeşilimsi sumuksu sık sık yapıyordu ön süt fazla almasından da oluyormus ben artık ıkı üç kere aynı göğsü emiyor sonra diğer göğüse geçiyorum bir anda değişti

Ah kuzum ah valla öyle ya gece gündüz uğraşıyorum 79 günlük olduk sütüm çok azaldığı için malesef artık onu veremiyorum aynen dediğin gibi 2 saatte bir veriyorum vermezsem yıkıyor ortalığı çığlık çığlığa çok sabırsız ben günde 11-12 öğün veriyorum 90'la çarpsak en az 1 kilo süt içmiş oluyor nereye gidiyo bu sütler anlamıyorum yani tombul olmasını da istemem ama biraz ele gelse iyi olurdu bu arada seninkide oğlan mı? Seninkide mi 14 eylülde doğdu? Seninkide doymuyor heralde ah ahh emseydi hemen memeye takardık rahat ederdik ama böyle her yönden zor oluyor seninki memeyi ne zaman bıraktı? Benimki 2,5 ay emdi aah ahh :-(

ben de metaderma satıcısından almisim cnm. bi daha eczaneden mi almali. ya fa baska marka varsa
sut kesilmesi ile ilgili yorum yapan arkadaş lara da tskr ederim
Metadermadan aldığın numunenin aynısı geldi dimi canım benimki de öyle geldi bir sorun yaşamadım. Süt artması için lactamil anne çayı ve Hindistan cevizi bir de boza bana çok iyi geldi canım ama şuan çalıştığım içim işe yaramıyor

benimde iznim bitiyor. biberon almiyor. ne yapcagimi bilmiyorum. ben yokken ne yicek 3 farkli biberonu var seninkinden de var ama almiyor.
sagabiliyormusun isyerinde saklayabiliyormusun aksam versen
ben numune almamistim cnm o yuzden sordum numune nin rengini

benim ki ac kalıyormuş canım hic emmedi ben sağıp vermeye çalıştım 17 eylül doğdu evden dışarı nasıl cikiyorsun canım

sütun tamamen gitti mi sagmiyor musun hic benim de erkek

benim ki ac kalıyormuş canım hic emmedi ben sağıp vermeye çalıştım 17 eylül doğdu evden dışarı nasıl cikiyorsun canım

sütun tamamen gitti mi sagmiyor musun hic benim de erkek

Kuzum ben önceden devamlı sağıyordum sütümü ama arada bir iyi kötü emziriyodum sütüm maşallah iyiydi ama nolduysa gelmiyor artık 20-30 cc en fazla nazarmı verdiler bilmiyorum ee gelmeyince mecbur mama veriyorum sık sık acıkıyor acıkınca çığlık çığlığa hiç susmuyor biz 2 defa avm'ye gittik yanımda evden sıcak su koyduğum termos getirip orda mamasını hazırlayıp içiriyorum o şekilde yapıyorum bebek arabasında geziyor sende bi yere gideceksen öyle yapabilirsin yanına termosunu mamasını biberonunu al o tür yerlerde bebek odası da oluyor zaten altını da açabiliyosun evde durmaktan kafayı yedim böyle yaptık iyi geldi bana biraz
Senin sütün yetiyormu şuan?
Sağdığım zamanlardada sağıpda o şekilde çıkıyordum

ben de ara ara sağıyorum canım çoğunlukla sut veriyorum arada mama sağmak yordu beni biktim göğüslerim acıyo birde hic emmedi beni

ben de ara ara sağıyorum canım çoğunlukla sut veriyorum arada mama sağmak yordu beni biktim göğüslerim acıyo birde hic emmedi beni

Seni iyi anlıyorum yaşayan bilirmiş bende yaşıyorum çok zor sürekli sağmak ayrı dert zaten ben göğüslerimden çok çektim önceleri yaraydı çok sonra çok fena mantar oldu o şekilde sağdım ve inanılmaz canım yanıyordu ama ne çareki iyileştikten sonra oğlum memeden uzaklaştı :-( bazı insanlara konuşmak kolay geliyor ama gerçekten olmayınca olmuyor biz istemezmiydik onlar gibi emzirmeyi hemde nasıl isterdim bilemezler
Emzirmek en kolayı... delimiyizde kolay olanı bırakıp zorla uğraşalım.. demekki sıkıntı var ha bide maddi olarakda zorluyor o da ayrı dert
Allah çok çok yardımcımız olsun bacım az daha sabredicez ek gıdaya başlasak rahatlarız biraz... sen ne zaman başlamayı düşünüyosun? Kimisi 4-5 .ayda başlıyor ama ben yinede 6 ayı beklicem doktorlarda öyle diyor

Kbb doktoru ilgileniyormus.dil yada dudak bagintili old icin harakete ettiremiyor ememiyor.int fotolara baktim benim bebisinki gibi.cmt gosterecm doktora

Hmm anladım sen ne zamandır emziremiyosun peki benimki önceden emiyordu çekişinde bi sorun yoktu ama arasıra canı isterse zorladığımda memeyi tutuyor 2 dk sonra bırakıyor sütüm gelmediğinden sanırım

Bu arada dil dudak bağı ne demek bilmiyorum nasıl bişey o?
4 ayda başlamayı düşünüyorum ben o günleri görürsem ben dil bağını kestirdim öyleydi benim bebeğin

Hmm anladım sen ne zamandır emziremiyosun peki benimki önceden emiyordu çekişinde bi sorun yoktu ama arasıra canı isterse zorladığımda memeyi tutuyor 2 dk sonra bırakıyor sütüm gelmediğinden sanırım
2 bucuk aylik.ilk10 gun emmedi daha dogrusu agzini acip kapatmiyordu.emmek istiyor ememiyor gibi.simdi emiyor ama ucundan ucundan acili bir emme.cok canim aciyor ama surekli emdiriyorm. zorlaya zorlaya oda.int arastirdim dudak bagi var gibi geldi cmt kbb goturecem

Eklentiler

• FB_IMG_1512406992478.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…