-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #5.821
Benimki de 3.5 aylık oldu. Gece gündüz ne zaman yatırsam 2 dk sonra gözlerini açıyor. Günlerdir doğru düzgün gece uykusu uyumadım. Sizinki de öyle mi? Belki dönemdir diye ümit etmek için soruyorum. Bir de memeye aşırı düştü. Gündüz saatte hatta 40 dkda bir, gece de saatte bir. En iyi ihtimalle iki saatte bir emiyor. İlk Ayında bu kadar emmemisti. Yapışık yaşıyoruz resmen.
Benimkide öyle ölecem uykusuzluktan,tek başına bakmak cok zorluyor insani,eşim eve gelsede kucagina atsam diye öyle akşami bekliyorum,elini emiyor,parmaklari incelecek diye korkuyorum,emzigi deniycemAl benden sen o kadar. Gündüz neyse de gece çok zor geliyor resmen 15dakikada bir kalkıyor.
2 dk olayini da yapiyor.emme olayini da kendi azaltti gündüzleri zorla veriyorum 2 firt cekiyor geceleri 40 dk da bir. ben de cok yoruluyorum fakat gunduz 7 saat emmedigi oluyor. mamayi da kendi birakti biberona agiz surmuyor uykuda bile almiyor. dr dr geziyoruz. bide emmeyince benim sut kesildi taş oldu gecen hafta. sut gelmeyince bir agladi. biberon almasi buyuk şans. bebegim resmen ac kaldi. simdi az az geliyor sut dus alinca daha iyi. bide birakssa uyusam daha da gelicek ama iste napalim.Benimki de 3.5 aylık oldu. Gece gündüz ne zaman yatırsam 2 dk sonra gözlerini açıyor. Günlerdir doğru düzgün gece uykusu uyumadım. Sizinki de öyle mi? Belki dönemdir diye ümit etmek için soruyorum. Bir de memeye aşırı düştü. Gündüz saatte hatta 40 dkda bir, gece de saatte bir. En iyi ihtimalle iki saatte bir emiyor. İlk Ayında bu kadar emmemisti. Yapışık yaşıyoruz resmen.
benimki gunduz yemiyor diye gece ccok kalktigini dusunuyordum ya da sutum az geliyor doymuyor diye bidaha kalkiyor saniyordum. sizin de oyleyseAl benden sen o kadar. Gündüz neyse de gece çok zor geliyor resmen 15dakikada bir kalkıyor.
Ben bi Türlü emziğe de alıştramadım. Denemediğim kalmadı galibaBenimkide öyle ölecem uykusuzluktan,tek başına bakmak cok zorluyor insani,eşim eve gelsede kucagina atsam diye öyle akşami bekliyorum,elini emiyor,parmaklari incelecek diye korkuyorum,emzigi deniycem
Benimki de biberon almıyor. Finger feeding diye bi yöntem varmış onu dene istersen bi de. Bizimki çok aç olunca alıyor ama çok şükür.2 dk olayini da yapiyor.emme olayini da kendi azaltti gündüzleri zorla veriyorum 2 firt cekiyor geceleri 40 dk da bir. ben de cok yoruluyorum fakat gunduz 7 saat emmedigi oluyor. mamayi da kendi birakti biberona agiz surmuyor uykuda bile almiyor. dr dr geziyoruz. bide emmeyince benim sut kesildi taş oldu gecen hafta. sut gelmeyince bir agladi. biberon almasi buyuk şans. bebegim resmen ac kaldi. simdi az az geliyor sut dus alinca daha iyi. bide birakssa uyusam daha da gelicek ama iste napalim.
uyku en fazla 45 dk. hic bir is yapamiyorum. hastanelik olmasin tek temennim bu artik
Valla bi ara ben de öyle düşündüm mama verdim. 90 cc içip bir saat sonra tekrar kalktı. Ve hiçbir şey olmamış gibi tekrar emdi ve kustu tabi.benimki gunduz yemiyor diye gece ccok kalktigini dusunuyordum ya da sutum az geliyor doymuyor diye bidaha kalkiyor saniyordum. sizin de oyleyse
Forumda davranış bozuklukları diye bi başlık var orda parmak emmeyle ilgili bi başlık vardı. Bakmak istersen belki fikir olur.Benimkide öyle ölecem uykusuzluktan,tek başına bakmak cok zorluyor insani,eşim eve gelsede kucagina atsam diye öyle akşami bekliyorum,elini emiyor,parmaklari incelecek diye korkuyorum,emzigi deniycem
Bunlar süreç inşallah geçecek. Emmediği zamanlarda sağarsan sütün biraz daha artar inşallah. Düzensiz emme sütü etkiliyor malesef.2 dk olayini da yapiyor.emme olayini da kendi azaltti gündüzleri zorla veriyorum 2 firt cekiyor geceleri 40 dk da bir. ben de cok yoruluyorum fakat gunduz 7 saat emmedigi oluyor. mamayi da kendi birakti biberona agiz surmuyor uykuda bile almiyor. dr dr geziyoruz. bide emmeyince benim sut kesildi taş oldu gecen hafta. sut gelmeyince bir agladi. biberon almasi buyuk şans. bebegim resmen ac kaldi. simdi az az geliyor sut dus alinca daha iyi. bide birakssa uyusam daha da gelicek ama iste napalim.
uyku en fazla 45 dk. hic bir is yapamiyorum. hastanelik olmasin tek temennim bu artik
Benimkinin normal doğması gereken tarihe göre atak dönemi değil. Normalde şu an 2.5 aylık olması gerekiyordu.Atak dönemi olabilir mi arkadaşlar sizinkiler
canım doymuyor olabılır mı bıde artık ıkı emzirme arası en az 3 saat olsun dıyorlar belkıde sık emdıgınden sureklı on sutu alıyor bırakıyor o yuzden doymuyo sureklı emmek ıstıyo olabılırBenimki de 3.5 aylık oldu. Gece gündüz ne zaman yatırsam 2 dk sonra gözlerini açıyor. Günlerdir doğru düzgün gece uykusu uyumadım. Sizinki de öyle mi? Belki dönemdir diye ümit etmek için soruyorum. Bir de memeye aşırı düştü. Gündüz saatte hatta 40 dkda bir, gece de saatte bir. En iyi ihtimalle iki saatte bir emiyor. İlk Ayında bu kadar emmemisti. Yapışık yaşıyoruz resmen.
3 bucuk ayda meme terbiyesi olmustur.meme terbiyesinde on sut son sut olmuyormus.bence doymamaindan ziyade aliakanlik mi yaptilar anlamadim.uzunca uykusu hic yok.gundu 15 dk uyiyor uyaniyor.en uzun yarim saatir.soyle 3-4 saat nerdecanım doymuyor olabılır mı bıde artık ıkı emzirme arası en az 3 saat olsun dıyorlar belkıde sık emdıgınden sureklı on sutu alıyor bırakıyor o yuzden doymuyo sureklı emmek ıstıyo olabılır
Ben bi Türlü emziğe de alıştramadım. Denemediğim kalmadı galibaemziğe alışsa belki gece emziği alınca durur
Önce beni emiyordu saat başı,buna izin vermeyince elini emmeye başladi,uykuda da elini emmeye başladi,emme güdüsünü tatmin etmeye çalışıyor,bugun emzik verdim tuttu hemen,bakalim uykuya dalmasinada yardimci olur belki,sadece uyurken vermeyi düşünüyorumForumda davranış bozuklukları diye bi başlık var orda parmak emmeyle ilgili bi başlık vardı. Bakmak istersen belki fikir olur.
Benimkide öyle ölecem uykusuzluktan,tek başına bakmak cok zorluyor insani,eşim eve gelsede kucagina atsam diye öyle akşami bekliyorum,elini emiyor,parmaklari incelecek diye korkuyorum,emzigi deniycem
Kesinlikle öyle. Emzik meme reddi filan yapmaz inşallah. Emme duygusunu onunla tatmin edince, bi de süt gelmemesine alışınca öyle sıkıntılar olabiliyor. İnşallah öyle bir şey yaşamazsıniz. Sling baya rahatlatıyor diyorlar bi dene istersen. Benimki durmadı mesela. Artık etrafı incelemeye başladığı için kucakta bile sürekli dışa dönük olmak istiyor beyefendi.Önce beni emiyordu saat başı,buna izin vermeyince elini emmeye başladi,uykuda da elini emmeye başladi,emme güdüsünü tatmin etmeye çalışıyor,bugun emzik verdim tuttu hemen,bakalim uykuya dalmasinada yardimci olur belki,sadece uyurken vermeyi düşünüyorum
Böyle hic uyumayinca kızıyorum bazen,sinirleniyorum,sesimi yükseltiyorum, anliyor o da agliyor,sonra geri üzülüyorum daha minicik,emmekten başka bildigi bişey yok,gazını çıkarmayi bile zar zor başarıyor,uykuya dalmayi beceremiyor,anne karnini özlüyor büyük ihtimal,bizim icin zorsa onun icin daha zor
olur mu canım ön süt son süt her zaman var hep emerken ilk gelen su duru acık renk oluyo sonuna dogru koyu renk gelıyo saganlar ıyı bılır hızlı emıyosa hemen alıyodur o farklı bı durum tabı benım kızımda oyle uykusu gündüz pek uyumaz ama sürekli emmek istemez tabı ıkı üc saatte bir veririm ben öyle olunca uzun emer3 bucuk ayda meme terbiyesi olmustur.meme terbiyesinde on sut son sut olmuyormus.bence doymamaindan ziyade aliakanlik mi yaptilar anlamadim.uzunca uykusu hic yok.gundu 15 dk uyiyor uyaniyor.en uzun yarim saatir.soyle 3-4 saat nerde
aliskanlik her gece ayni saatte kalkma durumuna deniyor. surekli kalkma durumuna farkli sebepten diyorlar. boyle okudum ama bilemem tabi. insallah duzelir ya hepimuzin3 bucuk ayda meme terbiyesi olmustur.meme terbiyesinde on sut son sut olmuyormus.bence doymamaindan ziyade aliakanlik mi yaptilar anlamadim.uzunca uykusu hic yok.gundu 15 dk uyiyor uyaniyor.en uzun yarim saatir.soyle 3-4 saat nerde
Değişti canım artık 10 gibi falan uyuyoruz sabah 8-9 gibi kalkıyoruz ama zor alıştırdım bayaMelan-kolik5 arkadaşım senin çocuğun halen gece 12 gibi mi yatiyot değişti mı yoksa