2017 Eylül Anneleri

Al benden sen o kadar. Gündüz neyse de gece çok zor geliyor resmen 15dakikada bir kalkıyor.
Benimkide öyle ölecem uykusuzluktan,tek başına bakmak cok zorluyor insani,eşim eve gelsede kucagina atsam diye öyle akşami bekliyorum,elini emiyor,parmaklari incelecek diye korkuyorum,emzigi deniycem

2 dk olayini da yapiyor.emme olayini da kendi azaltti gündüzleri zorla veriyorum 2 firt cekiyor geceleri 40 dk da bir. ben de cok yoruluyorum fakat gunduz 7 saat emmedigi oluyor. mamayi da kendi birakti biberona agiz surmuyor uykuda bile almiyor. dr dr geziyoruz. bide emmeyince benim sut kesildi taş oldu gecen hafta. sut gelmeyince bir agladi. biberon almasi buyuk şans. bebegim resmen ac kaldi. simdi az az geliyor sut dus alinca daha iyi. bide birakssa uyusam daha da gelicek ama iste napalim.
uyku en fazla 45 dk. hic bir is yapamiyorum. hastanelik olmasin tek temennim bu artik

Benimkide öyle ölecem uykusuzluktan,tek başına bakmak cok zorluyor insani,eşim eve gelsede kucagina atsam diye öyle akşami bekliyorum,elini emiyor,parmaklari incelecek diye korkuyorum,emzigi deniycem
Ben bi Türlü emziğe de alıştramadım. Denemediğim kalmadı galiba emziğe alışsa belki gece emziği alınca durur

Benimki de biberon almıyor. Finger feeding diye bi yöntem varmış onu dene istersen bi de. Bizimki çok aç olunca alıyor ama çok şükür.

Forumda davranış bozuklukları diye bi başlık var orda parmak emmeyle ilgili bi başlık vardı. Bakmak istersen belki fikir olur.

Bunlar süreç inşallah geçecek. Emmediği zamanlarda sağarsan sütün biraz daha artar inşallah. Düzensiz emme sütü etkiliyor malesef.

canım doymuyor olabılır mı bıde artık ıkı emzirme arası en az 3 saat olsun dıyorlar belkıde sık emdıgınden sureklı on sutu alıyor bırakıyor o yuzden doymuyo sureklı emmek ıstıyo olabılır

3 bucuk ayda meme terbiyesi olmustur.meme terbiyesinde on sut son sut olmuyormus.bence doymamaindan ziyade aliakanlik mi yaptilar anlamadim.uzunca uykusu hic yok.gundu 15 dk uyiyor uyaniyor.en uzun yarim saatir.soyle 3-4 saat nerde

Ben bi Türlü emziğe de alıştramadım. Denemediğim kalmadı galiba emziğe alışsa belki gece emziği alınca durur

Forumda davranış bozuklukları diye bi başlık var orda parmak emmeyle ilgili bi başlık vardı. Bakmak istersen belki fikir olur.
Önce beni emiyordu saat başı,buna izin vermeyince elini emmeye başladi,uykuda da elini emmeye başladi,emme güdüsünü tatmin etmeye çalışıyor,bugun emzik verdim tuttu hemen,bakalim uykuya dalmasinada yardimci olur belki,sadece uyurken vermeyi düşünüyorum
Böyle hic uyumayinca kızıyorum bazen,sinirleniyorum,sesimi yükseltiyorum, anliyor o da agliyor,sonra geri üzülüyorum daha minicik,emmekten başka bildigi bişey yok,gazını çıkarmayi bile zar zor başarıyor,uykuya dalmayi beceremiyor,anne karnini özlüyor büyük ihtimal,bizim icin zorsa onun icin daha zor

Aynen canım bende eşim gelsin diye dakikaları sayıyorum ama akşam 9 buçukta geliyor çok uzun süre
Allah hepimize kolaylık versin şu gaz derdimiz bitirdi beni
şimdide nurse harveys aldık inşallah bu iyi gelir

Kızlar kuzum 70 günlük oldu son 5 gundur kızım gündüz uykularına doymuyor gece de 12 bucukda uyuyor istediğim kadar erkenden karanlık odaya geçiyim 12 olmayinca uyumuyor
Gündüz uyumasin desemde uyuyup kaliyor bu dönemlerde sizin çocuğunuza böyle miydi
Normalde kızım gündüz ben olmadan uyumazdi uyusada 15 dk uyurdu şimdi benim yatağında 1 buçuk saattir uyuyor böyle uyumasindada endişelendim

Kesinlikle öyle. Emzik meme reddi filan yapmaz inşallah. Emme duygusunu onunla tatmin edince, bi de süt gelmemesine alışınca öyle sıkıntılar olabiliyor. İnşallah öyle bir şey yaşamazsıniz. Sling baya rahatlatıyor diyorlar bi dene istersen. Benimki durmadı mesela. Artık etrafı incelemeye başladığı için kucakta bile sürekli dışa dönük olmak istiyor beyefendi.

3 bucuk ayda meme terbiyesi olmustur.meme terbiyesinde on sut son sut olmuyormus.bence doymamaindan ziyade aliakanlik mi yaptilar anlamadim.uzunca uykusu hic yok.gundu 15 dk uyiyor uyaniyor.en uzun yarim saatir.soyle 3-4 saat nerde
olur mu canım ön süt son süt her zaman var hep emerken ilk gelen su duru acık renk oluyo sonuna dogru koyu renk gelıyo saganlar ıyı bılır hızlı emıyosa hemen alıyodur o farklı bı durum tabı benım kızımda oyle uykusu gündüz pek uyumaz ama sürekli emmek istemez tabı ıkı üc saatte bir veririm ben öyle olunca uzun emer

aliskanlik her gece ayni saatte kalkma durumuna deniyor. surekli kalkma durumuna farkli sebepten diyorlar. boyle okudum ama bilemem tabi. insallah duzelir ya hepimuzin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…