2017 Eylül Anneleri

Melan-kolik5 ben galactago damla aldim su an ikinci geldi. ilk şişedeki sivinin rengi yoktu saydamdi ikinci gelen kahverengi gibi koyu yani. icime şüphe düştü birinden biri sahte hangisi acaba? sen firmanin kendinden almistin numuneyi ne renkti? netten aldim ztn

Ben de numune aldım faceden kahverengiydi. Şu an tedirgin oldum. Bebeğinde extra herhangi bir farklılık oldu mu? Ben bir gün kullandım. Çocuk çok huzursuzdu. Ama ilacın etkisi mi yoksa sıkıntılı bir günü müydü çözemedim. Tekrar kullanmaya da cesaret edemiyorum. Var mı Siz de ekstrem bir durum?

canım bebegin 74 günlük demi 90 mana veriyorsun 2 saatte bir ornek 9 da veriyorsun 11 de bir daha veriyorsun gece 3 4 saat geçince veriyorsun bugün ben de öyle yaptım bu arada kilo almalı ya doktor bana 5 kiloyken 600 cc içmeli 24 saatte demişti 90 veriyorsan geciyo bile bide sağıyorum ben hem mama hem sut gittiği yere kadar artik kaç cc vereceğimizi nasıl anliycaz keske emselerdi bu kadar düşünmeseydik

Son düzenleme:
vuuuuu sikinti büyük. ilki saydamdi bebekte sikinti olmadi. sut artti gerçek ten. 3 gun ara verdim sut azaldi. ptesi tekrar basladim bugun anca artti. ama bugun bulgur da yedim boza da yedim. azalan gunlerde sinirim de bozuktu ona bagliyorum. buyrun işin icinden çıkın. biri firmanin kendisi digeri eczane

Kizlar bebegimin kakasi sumuksu gibi hic basiniza geldi mi.2 aylik asisi vuruldu onfan mi.birde bir haftadir gunde 4_5 kere kaka yapiyor civik.normalde 3 gunde yapiyordu.kontrolu haftaya beklemesem mi

Kizlar bebegimin kakasi sumuksu gibi hic basiniza geldi mi.2 aylik asisi vuruldu onfan mi.birde bir haftadir gunde 4_5 kere kaka yapiyor civik.normalde 3 gunde yapiyordu.kontrolu haftaya beklemesem mi
Canım bekleme. Özelde cumartesi de muayene var mümkünse yarın götürmeni tavsiye ederim. Bizde hafif olmuştu kaka tahlili yaptılar enfeksiyon olma ihtimali var diye. Sümüksü yapı çoksa gidin.

Ben de gönderilen numunelerden birini kullandım pazartesi günü. 24 saatte etki etti ve hâlâ tekrar kullanmama gerek olmadı. Eşim internetten sipariş etmiş. O da şeffaf ve naneli gibi bir kokusu var. Kullanmaya korkuyorum.

benim ikisindede koku yok ya. ben de korka morka kullaniyorum artk. web sitesinden iletisim bilgilerine bakayim yazcam firmaya. birde uzerinfe anne bebek resmi var benimkinde yok iki kutuda da

Firmanın kendisinden aldım canım ben sarı gibiydi 2. Dediğin renk gibiydi damlatırken suya belli oluyordu yani

Canım koku benimkinde de yoktu suya karıştırıp içiyordum ben tat falan da öyle çok gelmiyordu ağzıma o zaman aldıklarınız sahte olabilir firmaya da bir sorun isterseniz

pufsever M mavideniz18 kızlar gitti gidiyorsan sipariş ediyorum ben orada da numunenin aynısı geliyor satıcının adını yazarım size isterseniz
yaz cnm sana zahmet. firmaya da yazdim ben. su an kahverengi bana gelen de. ben de gtti gdyrdan aldim.
dert bitane deilki. hic emmiyor bebegim gunduzleri. bi sabah bi aksam. gece emmek istiyor . daha ben yatmadan bi daha emmeye kalkiyor sutum cok azaldi. hatta teki kesildi. 10 cc cikiyor surekli sagiyorum. silikonla emziriyorum bastan beri onfan mi bilemedim. vi onerisi olan varmi
silikonsuz emmiyor

Canım koku benimkinde de yoktu suya karıştırıp içiyordum ben tat falan da öyle çok gelmiyordu ağzıma o zaman aldıklarınız sahte olabilir firmaya da bir sorun isterseniz
Bana gelen Numune de kahverengi gibiydi işe yarayan oydu. Yeni aldığımız renksiz ve kokulu. Dün yanlışlıkla rengine bakmak için koyduğum bardakla su içtim. Gece boyu mide ve boğaz yanması yaşadım. Yani sahte olanı tespit etmiş oldum satıcının ismini yazarsan iyi olur canım ya.

Sanırım meme reddi yaşıyorsun. Silikonla emdiği ve biberon aldığı için muhtemelen. 3-4. Ayda genelde oluyormuş. Israrla emdirmeye çalış. Bi de tensel temasın işe yaradığını söylüyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Bende ayni sekildeyim canim sag taraftaki sutum nerdeyse kesildi tamamen sol taraftanda 30 cc anca cikiyor .aile hekimimiz bol su bulgur yesillik hosaf dedi denedim yine ayni bilmiyorum ne olacak bende en bastan beri silikon ucla emziriyorum

BEbişi parmak emen var mı ? Emziği kabul ettiremedim bi türlü, bebekler anne karnında falanda emiyormuş parmaklarını ama benimki bildiğiniz baş parmağını emiyor bir güzel. Büyüyünce geçer diyip önemsem mi, emziğe alıştırmaya çalışıyorum

Silikondan değildir canım benim 2 yaşına kadar silikonla emziren arkadasım var hiç sütü kesilmedi. Bazen ne yaparsan yap artmıyor ben çalışmaya başladım ondan kesildi benim de sütüm sabah akşam sağıp veriyorum süt az geldiği için emmiyor kısmetleri bu kadarmış ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…