- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #5.721
canım mama veriyo musun emiyor mu veriyorsan kaç cc ve kaç saate veriyorsun 70 günlük benim de emmiyo sagiyorumCanım bu kangurular kaç aya kadar kullanılıyor tavsiye ediyomusun alsammı almasammı kararsızım 72 günlüğüz solomombaby başkalarındanda duymuştum bebek içindeyken rahatsız olurmu acaba seninki niye ağlıyor bide pahalı mı
dr gunde 3 demisti 8 saatte bir verdim 1 ay. simdi gece vermiyorum. gunde 2.Nurse harveys'i ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz? Biogai da kullandim zerre etkilemedi,nurse cok etkili
İlacın katalogu bende var,doktor vermişti, günde 6 kez 1 tatlı kaşığı verilecek diyor,fazla gibi geldi...dr gunde 3 demisti 8 saatte bir verdim 1 ay. simdi gece vermiyorum. gunde 2.
biogaia kaka yaptiriyor icince. baska da bi etkisi olmuyor. 1 saat uyutuyor. geri kalan 23 saatte ayniydi
aaa sasirdim bak bende yok katalog. dr 3x1 dedigi icin biliyorumİla
İlacın katalogu bende var,doktor vermişti, günde 6 kez 1 tatlı kaşığı verilecek diyor,fazla gibi geldi...
İla
İlacın katalogu bende var,doktor vermişti, günde 6 kez 1 tatlı kaşığı verilecek diyor,fazla gibi geldi...
Pardon ben biogaia gibi algıladım bi an. Ama altı tatlı kaşığı yine de çok fazla minicik Bebeye.İla
biz de biogaia kullanıyoruz. Günde bir kez 5 damla yazdı doktorumuz. İlacın tamamı 6 tatlı kaşığı çıkmaz ki. O nasıl kullanımmış öyle. Hatta o 5 damla ilk zamanlar çok sık kakaya neden olmuştu. Günde 6 kere tatlı kaşığıyla olursa direk ishal eder sanırım. Çok ilginç.
https://www.narecza.com/nurse-harveys-colex-bitkisel-surup-145-mlaaa sasirdim bak bende yok katalog. dr 3x1 dedigi icin biliyorum
3 ay bitecek önümüzdeki hafta.alıştırma bardağı için daha erken mi? Sıkıntı ağzına biberon yada emziği almaması,diliyle ittirmesiNe kadarlık bilmiyorum ama alıştırma bardağı belki işinize yarar. Benimki de biberon tutmamaya başladı ben de ondan almayı denemeyi düşünüyorum.
3. aydan sonra emmek refleks olmaktan çıkıyor. Meme reddi, biberon almama gibi şeyler o yüzden başlıyor. Benimki de 3 ayı biteli bir hafta oldu. Alıştırma bardağında öyle ona zarar verecek bir durum yok bildiğim kadarıyla ya da varsa da ben bilmiyorum diyeyim. Hani kanguru için filan üç aydan önce kullanmayın filan derler ya bunda öyle bir şey yok. Kaşıktan başka bir de finger feeding diye bi yöntem var. Bizde işe yaramadı ama bi dene istersen. Serçe parmağını bebeğin üst damağına değecek şekilde ağzına veriyorsun yan taraftan da iğnesi çıkarılmış bir şırınga içerisinde süt veriyorsun. O parmağını emdikçe süt ağzına damlıyor. Netten görsellerine bakarsan daha iyi anlarsın. Olmadı kaşık mecburen. Ben de aynı durumdayım. Ha bir de bazı bebekler silikon biberonu almayıp kauçuk biberonu alabiliyormus belki denemek istersin.3 ay bitecek önümüzdeki hafta.alıştırma bardağı için daha erken mi? Sıkıntı ağzına biberon yada emziği almaması,diliyle ittirmesi
.biberon almazsa sağdığım süt kaşıkla mı verilecek? Zor olur sanki.offff kafamda deli sorular yani.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kac aylik tentene temas yaptiniz miKızlar ben emzik ya da biberon pek kullanmadım ama bebeğim emmek istemiyor. Salyası tavan yaptı arada bi hafif ateşi oluyor. Karnı aç olsa da emmek istemiyor çok huzursuz. Doktora götürdüğümde emmeme gibi bir problemi yoktu bi sıkıntı Yok dedi ama öğleden beri inatla emmek istemiyor ağlıyor sadece
Bizde de bazen öyle durumlar oluyor uykusu gelınce yapıyo genelde kucağıma alıp gezerek emziriyorum hem emiyo hem uyuyo bı dene ıstersenKızlar ben emzik ya da biberon pek kullanmadım ama bebeğim emmek istemiyor. Salyası tavan yaptı arada bi hafif ateşi oluyor. Karnı aç olsa da emmek istemiyor çok huzursuz. Doktora götürdüğümde emmeme gibi bir problemi yoktu bi sıkıntı Yok dedi ama öğleden beri inatla emmek istemiyor ağlıyor sadece
3ay 10günlük Canım hayır denemedik daha yeni başladı inşaallah uzun sürmezKac aylik tentene temas yaptiniz mi
Uyumuyor da benimki uyutuyorum 10dakika sonra ayakta. Zar zor Emdğ biraz önceBizde de bazen öyle durumlar oluyor uykusu gelınce yapıyo genelde kucağıma alıp gezerek emziriyorum hem emiyo hem uyuyo bı dene ıstersen
bizimde öyle canım cok nadır uzun süre uyuyor ben gece uyumasına baglıyorum artık gece uzun uyuyor gunduz uyumuyorUyumuyor da benimki uyutuyorum 10dakika sonra ayakta. Zar zor Emdğ biraz önce
Uzun süre uykusuz kalınca, çok uykusu varsa ya da çok açsa bizimki de yapıyor. Gaz sancısı gibi çırpınıyor, memeyi ısırıyor vs Ben o noktaya gelmeden emzirmeye çalışıyorum. Yani sık sık emiyor. Saatte bir hatta isterse yarım saatte filan. Ne zaman isterse veriyorum o zaman sıkıntı çıkarmıyor. Bir de yürüyerek emziriyorum o da işe yarıyor bazen. Ateş için doktorunuza danışın derim. Belki gerçekten diş çıkarıyordur. Kuzenimin kızı üç aylıkken çıkarmış. Ama bu ırsi bi şey kuzenim de üç aylıkken çıkarmış.Kızlar ben emzik ya da biberon pek kullanmadım ama bebeğim emmek istemiyor. Salyası tavan yaptı arada bi hafif ateşi oluyor. Karnı aç olsa da emmek istemiyor çok huzursuz. Doktora götürdüğümde emmeme gibi bir problemi yoktu bi sıkıntı Yok dedi ama öğleden beri inatla emmek istemiyor ağlıyor sadece
Çok şükür gece uykumuz düzenli o yüzdendir muhtemelen bizimki de. Ama gündüz uyumayınca çok yoruyorbizimde öyle canım cok nadır uzun süre uyuyor ben gece uyumasına baglıyorum artık gece uzun uyuyor gunduz uyumuyor
canım mama veriyo musun emiyor mu veriyorsan kaç cc ve kaç saate veriyorsun 70 günlük benim de emmiyo sagiyorum