2017 Eylül Anneleri

Bizimki dönenceyi çok seviyor. 10-15 dk onunla oynuyor bazen. Bi de konuşulması çok hoşuna gidiyor. Arada da sessiz bir odada kendi kendine oynaması için bırakıyorum. Ben yanında sessizce oturuyorum o da sağa sola gülücükler saçıyor :)) Top şeklinde yumuşak çıngırak aldık kafasının yanına koyuyorum onu tutmaya filan çalışıyor. Ama tabi ki genelde kucakta. Oyun halımız bugün geldi. Bakalım onunla oynayacak mı.
Canım dönence gibi dönen oyuncaklar 3 aydan önce sakıncalı diyor doktorlar. Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama bir araştır istersen

Kızlar bebeginizde aksamlari 30 dk -45dk siz yada esiniz emzirme dışinda egzersiz yapma onunla sohbet etme yapıyormusunuz
Cevabınız hayirsa gece uyumama sorununuda buldumda

Kızlar bebeginizde aksamlari 30 dk -45dk siz yada esiniz emzirme dışinda egzersiz yapma onunla sohbet etme yapıyormusunuz
Cevabınız hayirsa gece uyumama sorununuda buldumda
Gun icinde konusuyorum aksamlarida konusuyorum seviyor konusmayi.spor yaptiriyorum kol ve bacaklarina.zeka kartlarini inceliyoruz.

Gece 1 de uyudu kızlar babasi gazi çıkarmaya çalıştı ağızdan hafif bi gegirme tarzi piss diye ses çıktı dedi esim.
Ondan sonra emdi ve uyudu 2 saat kadar
Okadar mutlu oldumki anlatamam
Demek ki kuzumun gazi var yarın asisi var. Gaz ilacı isticem size hangi ilaçlar yaradi

Ah o gazdan ben neler çekiyorum 48 günlüğüz benim oğlumda çok gazlı çokda kusuyor sürekli kendi üstünü ve ben kendi üstümü değiştiriyorum
Sab simplex gaz ilacı biraz iyi geldi gibi zamanla anlicam
Dün bide doktor biagaia verdi ikisini beraber kullanıcam bide kabız oğlum kaka yapamıyor o yüzden çok zorlanıyoruz onun için de probiyotik verdi bakalım inşallah işe yararlar :-(

Maşallah. Ben günde bir ya da iki kez 90 veriyorum da doktorun söylemediği kalmıyor.

Aman o doktorda sanki bebeğini senden daha çok düşünüyo
keyfimizden veriyoruz sanki
bende karşıydım ama napalım yavrum ağlamaktan çatlayacak haldeyken vermiyimde napayım bende emziriyorum ama yetmiyor demekki... ben bir öğünde 60 cc veriyorum önceden daha çok verirdim ama çok kusuyor o yüzden azalttım iyi mi ettim bilmiyorum

bende karşıydım ama napalım yavrum ağlamaktan çatlayacak haldeyken vermiyimde napayım bende emziriyorum ama yetmiyor demekki... ben bir öğünde 60 cc veriyorum önceden daha çok verirdim ama çok kusuyor o yüzden azalttım iyi mi ettim bilmiyorum
Bi ara doymuyor diye günde iki kez 90 verdim. O dönem benimki de çok kustu. Birkaç gün sonra doktora gitmiştik. 15 günde 900 gr aldığı için çocuk aç değil obur sadece vermeyin, yakında kusmaya başlar sonra da reflü diye getirirsin dedi. Belki sütüm yetiyor. İlk ay mama vermeden 1200 gr almıştı. Ama sürekli aynı miktarda olmuyor sütüm en büyük problem o. Eğer gece yetecek kadarsa kalkıp artanı sağıyorum. Ertesi gün sütün az olduğu saatlerde veriyorum ama her gün de öyle olmuyor malesef.

Kizlar bebek arabasi arastiriyorm.uygun fiyatli travel set hemde oto koltugu olarak kullanilabilecek oneriniz var mi

Geçen gün joker baby'e gittim oto koltuğunda büyük indirim vardı 450 küsürlü bi fiyattan 100 liraya düşmüş aldık hemen markası soo baby
gayet güzel evdede kullanıyorum yatırıyorum sallıyorum
Bebek arabaları da orda uygun fiyata var 200-250 liraya gayet güzel var

Ah o gazdan ben neler çekiyorum 48 günlüğüz benim oğlumda çok gazlı çokda kusuyor sürekli kendi üstünü ve ben kendi üstümü değiştiriyorum
Dün bide doktor biagaia verdi ikisini beraber kullanıcam bide kabız oğlum kaka yapamıyor o yüzden çok zorlanıyoruz onun için de probiyotik verdi bakalım inşallah işe yararlar :-(
Canım bende sab simplex kullandım benım oglumda kabız oldu fıtıl kullandık cocuk aglama krizine gırdı gece acile goturduk lavman yaptılar rahatladı

Canım gaz için bir de kiraz çekirdeği kemeri var e bebekte falan o da iyi geliyormuş ısıtıp karnına koyunca

Canım bende sab simplex kullandım benım oglumda kabız oldu fıtıl kullandık cocuk aglama krizine gırdı gece acile goturduk lavman yaptılar rahatladı

Of aynen canım ya geçti mi peki? Benimki devam ediyo hala yapmadı 3 gündür bizde önceden lavman yapmıştıkda öyle rahatlamıştı ama yine yapsak zararlı değilmi fitil koyduk yapmadı niye bilmiyorum sabah bi baktım fitil geri çıkmış
doktor probiyotik verdi şimdi onu kullanıyoruz of ne zaman düzene girecek bu bağırsaklar :(

Bi ara doymuyor diye günde iki kez 90 verdim. O dönem benimki de çok kustu. Birkaç gün sonra doktora gitmiştik. 15 günde 900 gr aldığı için çocuk aç değil obur sadece vermeyin, yakında kusmaya başlar sonra da reflü diye getirirsin dedi. Belki sütüm yetiyor. İlk ay mama vermeden 1200 gr almıştı. Ama sürekli aynı miktarda olmuyor sütüm en büyük problem o. Eğer gece yetecek kadarsa kalkıp artanı sağıyorum. Ertesi gün sütün az olduğu saatlerde veriyorum ama her gün de öyle olmuyor malesef.

Benim sütümde herzaman aynı miktarda çıkmıyor canım o yüzden takviye olarak mama veriyorum bende bi ara doymadı zannederek 100-120 cc verirdim sonra çok kusardı ağlardı bilemedim işte sonra azalttım şimdi 60 cc veriyorum ama yine aranıyo doyduğunu anlamıyolar sanırım

Bizimkide kakasini yapamiyor.4.gun bugun ikiniyor kipkirmizi oluyor yapamiyor.gazdan mi kakadan mi anlamadim.dr aradik zeytinyagla popoya masaj yapin dedi yaptik yine yapmadi.uzuluyorm ikindigini gordukce

Of aynen canım ya geçti mi peki? Benimki devam ediyo hala yapmadı 3 gündür bizde önceden lavman yapmıştıkda öyle rahatlamıştı ama yine yapsak zararlı değilmi fitil koyduk yapmadı niye bilmiyorum sabah bi baktım fitil geri çıkmış
doktor probiyotik verdi şimdi onu kullanıyoruz of ne zaman düzene girecek bu bağırsaklar :KK43:
Ben fitil kullandıktan sonra çok kötü oldu neden böyle oluyor anlamıyorum da sadece anne sütü alıyor gunde 6 7 kere yapan çocuk birden kesildi tekrar ne zaman yapar acaba bekliyorum ne zormuş onu boyle acı çekerken görüncede içim parçalanıyor

Bizimkide kakasini yapamiyor.4.gun bugun ikiniyor kipkirmizi oluyor yapamiyor.gazdan mi kakadan mi anlamadim.dr aradik zeytinyagla popoya masaj yapin dedi yaptik yine yapmadi.uzuluyorm ikindigini gordukce

Canım benimkide 4 gün yapamadı ağlamaktan çatlayacaktı poposuna zeytinyağlı çubuk soktuk yine yapmadı en son dayanamadık eşim eczaneden lavman alıp getirdi onu yaptıktan sonra bir anda 3-4 bez dolusu kaka yaptı yavrum bide yeşil renkte hemde sonra rahatladı eğer sizinki hala yapmadıysa bence sizde alıp yapın bağırsaklarının boşalması lazım durmaz yoksa yazık yavrucağa

Ben fitil kullandıktan sonra çok kötü oldu neden böyle oluyor anlamıyorum da sadece anne sütü alıyor gunde 6 7 kere yapan çocuk birden kesildi tekrar ne zaman yapar acaba bekliyorum ne zormuş onu boyle acı çekerken görüncede içim parçalanıyor

Al bendende o kadar bacım bende bekliyorum ne zaman yapacak her altını açtığımda bi umutla bakıyorum yine yok.... benimkide ilk zamanlarda hergün sık sık yapardı
Ben şimdi arada bir mama da veriyorum ondanmı dicem ama sen vermemene rağmen böyle demekki...
Bazıları 40'ından sonra sistemi değişir diyor bide benim ablamın oğlu 8-9 gün yapamadığı günler olurdu o da sırf anne sütüyle beslenmesine rağmen..
demekki olabiliyor sırf anne sütüyle beslenenlerin uzun süre yapmaması normalmiş doktorlar öyle diyor
o yüzden telaşlanma. Benimki kabızlık olduğu için üzülüyorum çünkü mama da veriyorum en son biz lavman yapmıştık öyle yapmıştı yeşil renkte ve katı kıvamlıydı:-(

Kızlar tam saat 4 sularında kızıma bi agit geliyor kipkirmizi kesiliyor meme verince sakinlesiyo
Kayimvalidem kızımın bi rahatsızlığı olduğunu söylüyor bense kolik olduğuna inaniyorum

Birde gunde 5-6Kex cis yapmasi gerekyor ya doyuyormu diye bu 5-6kez cisde 5-6 6kez iyice dolduruyormu ağır oluyormu bezleriniz gün de 5-6kez degistiyormusunuz

Kuzum onu denemedim ama çok duydum onu da denerim işe yararmı bilmem artık

Evet duydum o yastigi kendim yapcam visne cekirdegide olurmus evde cekirdek biriktirdim 350 gr olması gerekiyormuş o kadar cekirdek varmi bilemedim
Araştırdım nette bir cekirdek kaç gram diye bulamadim 250 kadar cekirdek var evde

bende 60 veriyodum kusma işleri olunca kendi azaltti ztn kaliyo hep yiyemiyo. anlamadim walla 10 gunlukken 60 yiyen bebek simdi nasil yiyemez

Back