2017 Eylül Anneleri

Kayisi çayını bendemi alsam :) ben humana aldim bol su içiyorum bide sutumu sagmadim ki hic bebegimi emziriyorum ki doymasa çiş ve kaka sayisi olmaz sanırım
Kaka yapmakta zorlanıyor ama bikac gündür
Birde bebegim 1 saate bir uyaniyor her uyandiginda emziriyorum bugün 10 bucuktan bu saate kadar uyumadi huzursuzluguda yoktu şükür onunla ilgilenmemi istedi ilgilenmedigim an mırıldanıyor
bide karni ac olsa aglar doyuyodur bence.
melankoligin tavsiyelerini deniyorum bana da iyi geliyor. alinir kayisi cayi.
kisir iyigeldi lactamil isal yapsada iyi sırada boza var

gaz ilaci nurse harveys verdi dr. sab simplex i biraktik. mükemmel diyebilirim. bitkisel surup. dereotunun kokusu geliyor. dr yazmasina gerek yok ztn haricen de alinabiliyormus

Bozayi ben de kolay bulamadım canım. Mandıra şarküteri gibi bir yer varsa peynir satan yerler falan oralarda oluyor. Migrosta göremedim ben. Üzerine tarçın döküp içtim kulplu bardakla iyi geldi o bana. Bulgur bende de tek başına işe yaramadı biraz sulu bol yeşillikli kısır yaptım o şekilde işe yaradı baya. Bir de maltana var ya ondan içiyorum o da arttırıyor. Kipada falan o da. Gaz içinde rezene ve kayısı çayı içiyorum maşallah gazimiz olmuyor bizim. Kayısı çayı çok işe yarıyor bizde
Şarküterine sordum birkaç tane ama malesef. Burda Migrosta varmış. Şansıma bitmiş ve yarın gelecekmis inşallah.

Şarküterine sordum birkaç tane ama malesef. Burda Migrosta varmış. Şansıma bitmiş ve yarın gelecekmis inşallah.
İnşallah sende de işe yarar canım. Ben bir de galactago damla kullandım o da çok işe yaradı. Önce numune istedim 2 tane küçük şişe geldi. İstersen numune al dene sende

1 saate bir uyanıp emiyoruz umarım gundusde böyle olur 1 saatlik uykuya dua eder oldum
Gece uyandığımda belli aralıklarla ağlıyoruz sancı var yani
Dr ağlaya ağlaya geçirecek diyor

Ayseonerin masajini yapmaya çalıştım ama bebegim inanilmaz agladi bıraktım
Karnı doyduktah sonra yapıyorsunuz değil mi

Birde kaka miktarı azaltı bezi doldururken şimdi azcık yapmış buda yetelimidir

Ayseonerin masajini yapmaya çalıştım ama bebegim inanilmaz agladi bıraktım
Karnı doyduktah sonra yapıyorsunuz değil mi

Birde kaka miktarı azaltı bezi doldururken şimdi azcık yapmış buda yetelimidir
Uyutmadan önce yapıyorum masajı canım. Doyurduktan hemen sonra yapmıyorum çıkarmasın diye. Fazla bastırarak yapınca masajı benim oğlumda ağlıyor. Ama normalde hoşuna gidiyor. Doktor bize kakası az ve kabız olmuş gibi top topsa doymuyordur demişti canım

Kizlar gun icinde bebeklerinizi nasil oyaliyorsunuz.oyun halisi bebegimin ilk zeka kartlari muzik bir sure sonra sıkıliyor kucakta gezmek istiyor baska neler yapiyorsunuz sizler

Kizlar gun icinde bebeklerinizi nasil oyaliyorsunuz.oyun halisi bebegimin ilk zeka kartlari muzik bir sure sonra sıkıliyor kucakta gezmek istiyor baska neler yapiyorsunuz sizler
Bizimki dönenceyi çok seviyor. 10-15 dk onunla oynuyor bazen. Bi de konuşulması çok hoşuna gidiyor. Arada da sessiz bir odada kendi kendine oynaması için bırakıyorum. Ben yanında sessizce oturuyorum o da sağa sola gülücükler saçıyor :)) Top şeklinde yumuşak çıngırak aldık kafasının yanına koyuyorum onu tutmaya filan çalışıyor. Ama tabi ki genelde kucakta. Oyun halımız bugün geldi. Bakalım onunla oynayacak mı.

Back