2017 Eylül Anneleri

Şimdi kaç günlük? Hangi mamayı kullanıyosun? Bazı mamalar yaramıyor mesela ben önce evolvia sonra sma gold kullandım onlarda çok daha fazla konusuyordu
Şimdi hipp kullanıyorum diğerlerinden daha iyi gibi ama kusması bitmedi tabi az içsel bile kusuyor peki seninki sızıntı şeklinde mi yoksa fışkırtarak mı kusuyor? Fışkırarak olunca iyi değilmiş
Hippin normalinde bizde de arada kusuyordu. Combioticte hiç kusmadı.

Bizim kızda kahkaha atmaya basladı :)agzı cok akıyor bu aralar elleri agzından cıkmıyor alıncada sınırlenıyo cok erken degıl mı dıs ıcın boyle olan var mı? Zeka kartları falan ben oyle seylerı hıc almadım gerek duymadım faydası oluyor muymuş

Bizim kızda kahkaha atmaya basladı :)agzı cok akıyor bu aralar elleri agzından cıkmıyor alıncada sınırlenıyo cok erken degıl mı dıs ıcın boyle olan var mı? Zeka kartları falan ben oyle seylerı hıc almadım gerek duymadım faydası oluyor muymuş
Ne güzel nekadarlik oldu kızın

Benim kızım sadece gülümsüyor obile dünyalara değer huzurluyum mutluyum

Benim bebeğimde hatta bazen iki elini sokuyor ağzına :) huysuz oluyor dediğin gibi o ara. almana gerek Yok kendinde yapabilirsin, bebeğin dikkatini çekiyor, göz ve beyin gelişimi için faydalı. Aynı zaman da sen anlatıyorsun hem kelimeleri duymuş oluyor hem de aynı anda bir çok duyu çalışmış oluyor

Ne güzel nekadarlik oldu kızın

Benim kızım sadece gülümsüyor obile dünyalara değer huzurluyum mutluyum
zaten bir anlık bır kahkahaydı sonra gelmedı 2 aylık olduk canım :)

Benim bebeğimde hatta bazen iki elini sokuyor ağzına :) huysuz oluyor dediğin gibi o ara. almana gerek Yok kendinde yapabilirsin, bebeğin dikkatini çekiyor, göz ve beyin gelişimi için faydalı. Aynı zaman da sen anlatıyorsun hem kelimeleri duymuş oluyor hem de aynı anda bir çok duyu çalışmış oluyor
hımm bende videolar izletiyorum erken dıye dusunuyodum bı bakayım

Videolar için çok çok erken değil mi canım, orada sürekli görüntü değişken ve çok fazla ışıklı. Gözleri için çok uygun değil sanki bi danış istersen.
telden parlaklığı en az seviyede en fazla bır dk zaten canım oyle cok hareketli seyler degıl bu soyledıklerım renkleri falan öğreten videolar gıbı

Kızlar brbegim uyurken bi sancı sanci geliyo ve uykudan uyanıyor ugrasiyorum gazi cikmiyor aksi gibi tam uyurken tsm1 saat dalmışken gaz çıkartıyor ve uyanıyor. Uyumadan uğraşıyorum çıkmıyor gaz

Bizimde agzimiz akiyor normal bir donem sanirim bebekler icin.zeka kartlarini gosterdigimde dikkatle bakiyor onlara bakip sesler cikartiyor beyin gelisiminde etkili

Kizlar bebeginde kabizlik problemi olan varsa eger kayisi cayi icin bebeginizi emzirince onada geciyor rahatca yapiyor gun icinde
Ben Doğumdan sonra kendim için dememiştim canım çok etkili oldu bende sonra bebişte de faydalı olduğunu gördüm ilk gündem beri biz gazımızı onunla çıkarıyoruz çok etkili gerçekten :))

Kızlar bılmiyorum ne kadar dogru ama kızım gunde bır ya da ıkı kere kaka yapıyo zorlanıyodu sureklı dun acı ezme yedım bugun sankı acısını cıkardı o kadar gunun belkı acı yemem onunda bagırsakları calıstırdı ısteyen bı denesın :)

Kızlar süt sagma sutumuzu azaltirmi dün gece sagdim az goguslerim dolmuştu
Sanki bugün sutum gelmiyor gibi sütu azatiyormu azaltsa bile geri duzelirmu sutum sizce

Gündüzleri uyuyup dinlenebiliyormusunuz ben hiç uyuyaniyorum

Back