- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.341
Evet canım ben kullanıyorum.Teşekkürler melankolik arkadaşım
Sorunlarimizi yavaş yavaş cozumluyorum gibu ALLAH in izniyle gaz sorunumuz var malesef
Bugün doktor da asimiz kontrolunuz var umarım çok ağlamaz kuzum ve herşeyi da duzgun çıkar
Kan hapi kullanıyormusunuz hamilelik döneminde gynaferon kullanıyordum emzirme döneminde kullanilacakmiydi hatirlamiyorum sezaryenle dogum yaptım
Decavit kullanıyorum da gynaferon da kararsizim
Maşallah. Bozayı çok okudum forumlarda ama mübarek memlekette bulamadım malesef. Bakmadığim bi Migros kaldı ona da fırsat bulunca bakcam. Gerçi bunlar kişiye göre değişiyor anladığım kadarıyla. Ablam sadece su yeter diyo mesela onunkini su arttırıyormus. Herkes bulgur pilavı diyo. Çok gaz yapıyor diye yemiyordum geçende denedim bana bi faydası olmadı malesef. Meyve Suyu iyi geldi gibi biraz. Günde iki üç bardak içiyorum iki gündür. Sağmadım ama biraz daha iyi gibi sanki.Benim doktorum söyledi canım. Sütümü sağdım ikisinden en az 150 çıkıyor. Demek ki senin bebeğine yetmiyor mama ver dedi bize. Bu arada galaktago diye bir damla var onu kullanıyorum günde bir bardak boza içiyorum o aşırı arttırdı benim sütümü. Bir de aktardan bitki çayı aldım o da çok fayda etti sütün azsa özellikle bozayı tavsiye ederim
Nasil ogrenecksin.emince ne kadar emdigini bilmiyorm doyuyor mu doymuyor mu emin degilimBende bol su içiyorum bide humana aldım eczahaneden sütun yetip yetmediğini bugün ogrencem bakalım
Ben bir gun demir hapi,birgun decavit aliyorum,decavitte de 60mg demir var,ikisini bir arada alinca 160mg demir oluyor bence fazlaTeşekkürler melankolik arkadaşım
Sorunlarimizi yavaş yavaş cozumluyorum gibu ALLAH in izniyle gaz sorunumuz var malesef
Bugün doktor da asimiz kontrolunuz var umarım çok ağlamaz kuzum ve herşeyi da duzgun çıkar
Kan hapi kullanıyormusunuz hamilelik döneminde gynaferon kullanıyordum emzirme döneminde kullanilacakmiydi hatirlamiyorum sezaryenle dogum yaptım
Bozayi ben bi ara bim de görmüştüm:)Maşallah. Bozayı çok okudum forumlarda ama mübarek memlekette bulamadım malesef. Bakmadığim bi Migros kaldı ona da fırsat bulunca bakcam. Gerçi bunlar kişiye göre değişiyor anladığım kadarıyla. Ablam sadece su yeter diyo mesela onunkini su arttırıyormus. Herkes bulgur pilavı diyo. Çok gaz yapıyor diye yemiyordum geçende denedim bana bi faydası olmadı malesef. Meyve Suyu iyi geldi gibi biraz. Günde iki üç bardak içiyorum iki gündür. Sağmadım ama biraz daha iyi gibi sanki.
Bana demir ilacı kullan demişti sağlık ocağında ki doktor canım ama ben bıktım ilaç içmekten ondan kullanmıyorum. Bebeginle yavaş yavaş birbirinize alışmaya başlıyorsunuz onun için de kolay değil hiç bilmediği bir ortam. Alışınca herşey daha kolay olcak :))Teşekkürler melankolik arkadaşım
Bugün tartı çıkacak yetmiyorsa kilosunada belli olur .Nasil ogrenecksin.emince ne kadar emdigini bilmiyorm doyuyor mu doymuyor mu emin degilim
Bozayi ben de kolay bulamadım canım. Mandıra şarküteri gibi bir yer varsa peynir satan yerler falan oralarda oluyor. Migrosta göremedim ben. Üzerine tarçın döküp içtim kulplu bardakla iyi geldi o bana. Bulgur bende de tek başına işe yaramadı biraz sulu bol yeşillikli kısır yaptım o şekilde işe yaradı baya. Bir de maltana var ya ondan içiyorum o da arttırıyor. Kipada falan o da. Gaz içinde rezene ve kayısı çayı içiyorum maşallah gazimiz olmuyor bizim. Kayısı çayı çok işe yarıyor bizdeMaşallah. Bozayı çok okudum forumlarda ama mübarek memlekette bulamadım malesef. Bakmadığim bi Migros kaldı ona da fırsat bulunca bakcam. Gerçi bunlar kişiye göre değişiyor anladığım kadarıyla. Ablam sadece su yeter diyo mesela onunkini su arttırıyormus. Herkes bulgur pilavı diyo. Çok gaz yapıyor diye yemiyordum geçende denedim bana bi faydası olmadı malesef. Meyve Suyu iyi geldi gibi biraz. Günde iki üç bardak içiyorum iki gündür. Sağmadım ama biraz daha iyi gibi sanki.
Çişi çoksa rengi turuncu ve kokulu değilse yetiyordur canım sütün merak etmeKayisi çayını bendemi alsam :) ben humana aldim bol su içiyorum bide sutumu sagmadim ki hic bebegimi emziriyorum ki doymasa çiş ve kaka sayisi olmaz sanırım
Kaka yapmakta zorlanıyor ama bikac gündür
Birde bebegim 1 saate bir uyaniyor her uyandiginda emziriyorum bugün 10 bucuktan bu saate kadar uyumadi huzursuzluguda yoktu şükür onunla ilgilenmemi istedi ilgilenmedigim an mırıldanıyor
Allah yardımcın olsun canım, birkaç kaşıktan fazla verme ama o etkisini gösterene kadar sen masaj yap ağlasa da devam et biraz çıkarırsa rahatlarGazini çıkartmaya calisiyom ağlıyor çok rezene vereyimmi kızlar siz veriyormusunuz
35 gunluk bebegim.sol gogsmden sagdigmda 40 cc cikiyor dugerinde 60-90 degisiyorBugün tartı çıkacak yetmiyorsa kilosunada belli olur .
Kaç günlük bebek
Canım Ayşe önerin gazlı bebekler için masajı var internette bulursun o çok işe yarıyor. Bebek yağıyla masaj yapıyorum onun söylediği şekilde anında çıkarıyor gazını diyebilirim. Rezeneyi de çok mecbur kalmadıkça vermiyorum. Verirsem en çok 2 çay kaşığı veriyorumGegirdi az önce kucağında durdukcada alttan yapiyor
Sanırım bugün meme de durma günü ne dersiniz
emme lile sagma farkli ztn. sagarken gelmiyo ama emerken geliyor yutkunuyor bebekNasil ogrenecksin.emince ne kadar emdigini bilmiyorm doyuyor mu doymuyor mu emin degilim
Hic 7 saat uyumadi benimki tas catlasa 4 saat felan uyudu en fazla o yuzden e diselenmiyorum bende kendi uyaniyor :)Ben de zorla uyandırmıyorum çünkü benimki asla o kadar aç kalamaz :) biraz obur olduğu için 7 saat yememesi için benimkinin bayılmış olması gerekironun için endişelenirim herhalde. Yani bi gün yanlış4kla kesintisiz o kadar uyursa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?