- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
- 133
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #5.301
Canım kakası için ben 2 çay kaşığı kayısı çayı içiriyorum birkaç saat içinde yapıyor. Aktardan aldım çayı. Hep aynı saatte aynı şeyleri yapıyorsun canım. Mesela gündüz uyutmadan önce masaj yapıyorum 10 dk kadar sonra yüzüne ince bir örtü örtüyorum. Bir de emzik veriyorum uyumasını kolaylaştırıyor. Ama sadece uyurken veriyorum emziği. Masaj yapıp örtüyü ortunce artık uyuması gerektiğini öğrendi. Gece de hep aynı ninniyle uyutuyorum. Telefonuma indirdim. Emziğini de veriyorum o ninniyi duyunca uyuması gerektiğini anlıyor. Bir de gece altını alırken ya da emzirirken hiç konuşmuyorum. Gündüz emerken falan konuşuyorum onun da etkisi oluyor. İlk birkaç gün beslenme ve uyku saatlerini yazdım ona göre oluşturdum saatleri canım. Başta biraz ağladı itiraz etti ama sonunda alıştı. İstersen internetten araştır canım uyku rutini diye orada da değişik fikirler ve nasıl yapabileceğin yazıyor. Benim bebeğime en uygunu bunlardı ben bunları yapıyorum şuan. Beşiğine koyduğum gibi uyuyorNasıl uyku rutini oluşturdunuz anlatitrmisin canım
Bugün kakads yapmıyor bol gaz çıkarıyor