- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
- 133
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.321
Benimki de uyumuyordu başta canım baktım olcak gibi değil araştırdım uyku rutini diye birşey varmış onu uyguladık 2 haftada oturdu düzeni şükür şimdi rahatız. Ne zaman uyuması gerektiğini öğrendi :)Şanslı annelerdensin. Bizimki 70 günlük oldu ve hâlâ üç saatten fazla gece uykusu bile uyumuyor. Maşallah bebişine.
Bizimki biraz obur malesef hâlâ iki saatte bir emiyor. Gece bu süre en fazla üç saate çıkıyor. Uyuması sıkıntı evet ama sık uyanması ve yemek istemesi için dedim.Benimki de uyumuyordu başta canım baktım olcak gibi değil araştırdım uyku rutini diye birşey varmış onu uyguladık 2 haftada oturdu düzeni şükür şimdi rahatız. Ne zaman uyuması gerektiğini öğrendi :)
9 dan 4 e kadar beslenmiyor muKızlar bebekleriniz sarılık herhangi bır saglık sorunu yoksa gece emzırmemeye calısın gece uykusu bolunmemesı ıcın ben birkere denedım uyanma saatı mırıldanıyodu salladım veya müziği varsa onu actım bır sonrakı gun o saatı atladı bızım kızda aksam 9 da yatar 4 de kalkar ve 6-7 gıbı kalkar 2 de kalkardı artık atlıyor nadır kalkıyor tabı bazı gunler hıc uymuyo bu düzene erken ya da gec yatıyor oda olur artık zamanla düzelecek zorlamıyorum hıc kendı saatını ayarlıyor zaten
Endiselenme canim acikinca emin ol agliyorlar.gece kizim uyanana kadar zorla uyandirmiyorum.9 dan 4 e kadar beslenmiyor mu7 saat çok uzun değil mi? Bizimki o kadar süre aç kalsa ben hayatından endişe ederim
yok canım valla uykuya duskun :)) cok sukur ac kaldığını dusunmuyorum 56 günlük 6200 uykuda bebeklerın kılo almasına yardımcı9 dan 4 e kadar beslenmiyor mu7 saat çok uzun değil mi? Bizimki o kadar süre aç kalsa ben hayatından endişe ederim
aynen oyle canım bısey demeye gelınce herkes bılıyor sunu soyle yap boyle yap dıyor bısey soruyorsun bihaber Allah'tan kaynanam karısmaz bırazda anlamaz :) sen bılıyosun anlıyorsun nasıl istersen der gecer8 saatten sonra endise etmelisin diye biliyorum pufsever arkadasim ama güzel uyuYormus @hyrdmr arkadaşın bebegi
Kaynanam geldi banyo yaptirdik ne sorsam bebekle ilgili bilmiyorum diyor sonrada ben netde araştırma yapıyorum diye laf vuruyor sabah akşam internetdeymisim :)
Artık hiç takmiyorum net olmasa bi çok şeyi öğrenemez2 size soramazdim icim rahatliyor
Benimki de çok yiyor canım normal bir bebeğe yetecek sütün var seninkine yok dedi doktorBizimki biraz obur malesef hâlâ iki saatte bir emiyor. Gece bu süre en fazla üç saate çıkıyor. Uyuması sıkıntı evet ama sık uyanması ve yemek istemesi için dedim.
Ben de zorla uyandırmıyorum çünkü benimki asla o kadar aç kalamaz :) biraz obur olduğu için 7 saat yememesi için benimkinin bayılmış olması gerekirEndiselenme canim acikinca emin ol agliyorlar.gece kizim uyanana kadar zorla uyandirmiyorum.
Biz de mama vermek zorunda kalıyoruz malesef. Bizimki gündüz özellikle belli saatlerde çok emmek istiyor benim de malesef gündüz sütüm daha az oluyor. Günde bir ya da iki kez mama veriyorum ama gündüz veriyorum ben. Bir seferde kaç cc veriyorsun? Bizim doktor mamaya ve kilolu bebeğe karşı olduğu için soramıyorum.Benimki de çok yiyor canım normal bir bebeğe yetecek sütün var seninkine yok dedi doktoro yüzden mama takviyeli gidiyoruz o da sanırım gece uzun uyumasına yardımcı oluyor
Canım benimki çok yiyor. Her emzirmeden sonra 90-100 cc veriyorum bitiriyor hepsini. Ama normalde emzirenler 30-60 falan veriyorlarmis. Sütüm yetmiyor sandım başta ama yeterli sütüm var şükür bizimki fazla yemeyi seviyor :)))Biz de mama vermek zorunda kalıyoruz malesef. Bizimki gündüz özellikle belli saatlerde çok emmek istiyor benim de malesef gündüz sütüm daha az oluyor. Günde bir ya da iki kez mama veriyorum ama gündüz veriyorum ben. Bir seferde kaç cc veriyorsun? Bizim doktor mamaya ve kilolu bebeğe karşı olduğu için soramıyorum.
Maşallah. Ben günde bir ya da iki kez 90 veriyorum da doktorun söylemediği kalmıyor.Canım benimki çok yiyor. Her emzirmeden sonra 90-100 cc veriyorum bitiriyor hepsini. Ama normalde emzirenler 30-60 falan veriyorlarmis. Sütüm yetmiyor sandım başta ama yeterli sütüm var şükür bizimki fazla yemeyi seviyor :)))
Peki sütünü sağdığında makinayla kaç cc?bende mama veriyorum ama bir emziriyorum bir mama ve 90cc içiyor. Ama süt sağdığımda 60ccdiğer gögüsten fazla çıkmıyor.Maşallah. Ben günde bir ya da iki kez 90 veriyorum da doktorun söylemediği kalmıyor.
Benim doktorum söyledi canım. Sütümü sağdım ikisinden en az 150 çıkıyor. Demek ki senin bebeğine yetmiyor mama ver dedi bize. Bu arada galaktago diye bir damla var onu kullanıyorum günde bir bardak boza içiyorum o aşırı arttırdı benim sütümü. Bir de aktardan bitki çayı aldım o da çok fayda etti sütün azsa özellikle bozayı tavsiye ederimMaşallah. Ben günde bir ya da iki kez 90 veriyorum da doktorun söylemediği kalmıyor.
Gegirince 10-15 dk kadar daha bekliyorum canım bazen iki kere gegiriyor çünkü. Sonra rahatlayip uyuyor. Alttan gazını beklemiyorum onu kendi çıkartıyor zatenArkadaşlar gaz cikarma esnasinda once az kustuk fazla çıktı dıye biliyom ondannsonra gegirdi. Gegirdikten sonra diğer gaz yapana kadar gaz cikarma islemi yapiyormusunuz? Gegirmede bi gaz diyip uyutuyormusunuz
Bide gazini yapinca rahatliyo mayisiyor ya gegirmedede aynı sekilde mayisip uyumus oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?