2017 Eylül Anneleri

Kızlar bebeğim kakasını yapamıyor kıvranıyor gece hıc uyumadı mama vermiyorum sadece anne sutu ne yapmam gerekır varmı başına gelen

Normal canım artık düzen oluşmaya başlıyor huysuz degılse eger uyutmak ıcın zorlama mesela benım bebegım artık sabah yedide kalkıyor sonra bı saat uyuyor uyanıyor aksama kadar belkı bır kere daha 1-2 saat uyuyor gerı kalan zamanda uykusu geldikçe 10 15 dk uyuyup uyanıyor bu cok normal bebegın gece uyuyorsa gunduz uyumamasıda normal artık geceyle gunduzu ayırt edıyo
Aynen canım benim kizimda 7 de uyaniyor
8 bucuktan 9 bucuga kadar anca uyugoe geri uyanıyor bende e açıktı diye emziriyodum yatıyor geri ya 15 dk ya 30 dk uyuyor

Sende uyanınca emziriyormusun ben ağlamaya baslayinca emziriyorum uyandığında sesi cikmiyorsa tabi emzirmiyorum

Aynen canım benim kizimda 7 de uyaniyor
8 bucuktan 9 bucuga kadar anca uyugoe geri uyanıyor bende e açıktı diye emziriyodum yatıyor geri ya 15 dk ya 30 dk uyuyor

Sende uyanınca emziriyormusun ben ağlamaya baslayinca emziriyorum uyandığında sesi cikmiyorsa tabi emzirmiyorum
acıktıgını bellı edıyor canım zaten bende aglayınca falan emzırıyorum kılosu ıyıyse agladıkca istedikçe emzir hem o zaman daha ıyı emiyor

Aptamil kulkanırken babası sma mama almış deiştirdik yavrum bir hafta kaka yapamadı gaz çıkaramadı.nedenini ilk başta anlayamadık gece gündüz ıkındı durdu yapamadı, uykusuz perişan oldu.eczacı fitil verdi onunla rahatladı kabus gibiydi.yeniden aptamile döndük ve anne sütü aralarda vetebildiğim kadarıyla normale dönmeye başladı.her çocukta farklı olabilir ama bizim bebeğimize hiç yaramadı sma mama.

Evet her bebek farklı ama ben ilk zamanlarda sadece anne sütü veriyordum hergün birkaç defa kakasını yapardı ama şimdi böyle olunca mamadan şüphe ettim evolvia da kullandım ondada gazı çok aptamile niyetlenmiştim ama bazıları şekerli olduğu için anne memesini bi süre sonra reddettiğini söylüyor o yüzden kararsız kaldım denemeden bilemem tabi

Kizlar dogum yapali 35 gun oldu.buyuk tuvaletim yaparken bazen igne batiyormus gibi oluyordu.iki gundur agrisindan duramiyorum.int baktim anal fissur yaziyor.catlak oldugundanmis.korkudan tuvaletimi yapamiyorm cok aciyor cam kesigi gibi.basina gelip kurtulan var mi.int ameliyatla falan geciyormus .dogumdan sonra oralarin kurcalanmasini istemiyorm artik doktara bile gitmek istemiyorm.normal dogum yapanlarda oluyormus genelde.bir benim mi olmus ki

Kızlar bebeğim kakasını yapamıyor kıvranıyor gece hıc uyumadı mama vermiyorum sadece anne sutu ne yapmam gerekır varmı başına gelen

Benimkide yapamıyo kıvranıyo sürekli mamadan şüpheleniyorum altını aç kulak çubuğunu zeytinyağına batır sonra poposuna sür hafifçe sok sonra bacaklarını karnına doğru çek bırak çek bırak bi müddet dene bunu ben bide mamasını yaparken içine 1 çay kaşığı zeytinyağı döküyorum artık bağırsaklarını yumuşatsın diye. Bide çok bilinen bişeyi söyliyim bu kesin bi çözüm ama çok mecbur kalmadan yapmamak lazım
küçücük bi parça sabunu zeytinyağına batırıp makatına koyarsan kesin yapıyomuş o zaman.... ben biraz daha beklicem eğer yapmazsa bunu denicem son çare

Kizlar dogum yapali 35 gun oldu.buyuk tuvaletim yaparken bazen igne batiyormus gibi oluyordu.iki gundur agrisindan duramiyorum.int baktim anal fissur yaziyor.catlak oldugundanmis.korkudan tuvaletimi yapamiyorm cok aciyor cam kesigi gibi.basina gelip kurtulan var mi.int ameliyatla falan geciyormus .dogumdan sonra oralarin kurcalanmasini istemiyorm artik doktara bile gitmek istemiyorm.normal dogum yapanlarda oluyormus genelde.bir benim mi olmus ki
tarıf ettıgın sekılde bende de oldu kabızlığı engelleyecek seyler yedım hala var ama azaldı kabız olunca kotu oluyor benım kanamıştı hemoroıd yok bende sezeryan oldum

tarıf ettıgın sekılde bende de oldu kabızlığı engelleyecek seyler yedım hala var ama azaldı kabız olunca kotu oluyor benım kanamıştı hemoroıd yok bende sezeryan oldum

Ay bendede bu durum var kızlar biraz zorlanmıştım afedersiniz sonra öyle kan geldiki şaşırdım hiç böyle olmamıştı nasıl bir anda oldu anlamadım inşallah hemoroid değildir :( bende sezeryanlıyım 43 gün oldu bu arada ben kantaron yağı sürüyorum iyi geliyo sizde sürebilirsiniz

Evet her bebek farklı ama ben ilk zamanlarda sadece anne sütü veriyordum hergün birkaç defa kakasını yapardı ama şimdi böyle olunca mamadan şüphe ettim evolvia da kullandım ondada gazı çok aptamile niyetlenmiştim ama bazıları şekerli olduğu için anne memesini bi süre sonra reddettiğini söylüyor o yüzden kararsız kaldım denemeden bilemem tabi
Meme emiyor sorun yok yara olduğu ve canım çok acıdığı için meme veremediğim zamanlarda mama veriyorum ki çoğunlukla mama oldu.emmesinde sorun yok mamadan çok seviyor aslında ama ben yetişemiyorum :/

Kızlar sab simplex gaz ilacı kullanan varmı? Çok gazı var ya mememde bile durmuyor gaz yüzünden
kullananlar günde kaç kere ne kadar kullanıyorsunuz? Bide sma gold kullanıyorum ama acaba o da mı etki ediyor gaz yapmayan bi mama yok mu? :KK43:
ben kullaniyorum gunde 3 kez 5 damla iyi geldi. gaz cikariyor.ama aglama huzursuzluk v.b. hareketler gecmedi

Benimkide huysuz bide meme emerken sağa sola çekiştiriyor ağlıyor bırakıyor gazdan heralde :KK43:
Peki emmeden önce mi veriyosun damlayı sonra mı?
Benimkinde de şu bi kaç gündür aynı hareketler var,önce memeyi almak istemiyor,sonra alıyor,memenin ucunu çekip sündürüyor,memeyle sert bi şekilde agzıyla oynuyor resmen,bi süre sonra sinirlenip sızıyo,sorun gaz mi anlamadim

Kızlar bugun 1 aylık olduk. Bebegim gündüz uyumuyor uyusada 1 saat yada 30 dk . Kaynanama göre cocucu kucağa alistirmisim ben alistirmak istemiyorum
Araştırmalarına göre bu günlerde çocuklar hep böyle oluyormuş ama etrafimdakiler kucagina alistirdin dedikleri icin içime kurtlar dustu

Kızlar bugun 1 aylık olduk. Bebegim gündüz uyumuyor uyusada 1 saat yada 30 dk . Kaynanama göre cocucu kucağa alistirmisim ben alistirmak istemiyorum
Araştırmalarına göre bu günlerde çocuklar hep böyle oluyormuş ama etrafimdakiler kucagina alistirdin dedikleri icin içime kurtlar dustu
Canım 3 aylık olana kadar anne karnındaki alışkanlıklarını devam ettiriyorlarmis. Yani sık sık kucağa almak gerekiyormuş. Alışkanlık değil o merak etme :) istersen uyku rutini oluştur. Biz öyle yaptık artık kendi kendine sorunsuz uyuyor şükür birşey yapmamiza gerek kalmıyor.

Canım 3 aylık olana kadar anne karnındaki alışkanlıklarını devam ettiriyorlarmis. Yani sık sık kucağa almak gerekiyormuş. Alışkanlık değil o merak etme :) istersen uyku rutini oluştur. Biz öyle yaptık artık kendi kendine sorunsuz uyuyor şükür birşey yapmamiza gerek kalmıyor.
Nasıl uyku rutini oluşturdunuz anlatitrmisin canım

Bugün kakads yapmıyor bol gaz çıkarıyor

Back