2017 Eylül Anneleri

1 ay oldu hala gecmedi,sizinki ne kadar bu kadar sürdümü?arada krem falan kullandiniz mi naptiniz?
silikon uc kullandım canım ılk önce sılıkonla veriyordum ucu ıyıce ıslanıp yumuşayıncaya cıkarıp verıyordum hem yoruluyordu yavas cekıyordu daha az acı oluyor her emzırmeden sonra bolca hametan suruyordum benımkı 20 25 gün falan sürdü

canım acaba tutma seklinde sorun mu var bi arastırsan genelde yanlıs emzırme nedeniyle oyle sorunlar oluyor

Bizimde bugun kırkımız cıktı hemen belli etti saolsun gündüz uykuyla hıc arası yok en fazla 5 dk dün babasının yanındadı benı gordu gıttım dıye arkamdan agladı cok ısımız var sımdıden bellı oldu

Mastit ateş falan yapıyormuş canım göğsün taş gibi olup çok agriyormus. Dün eşim bir de lactamil karışık bitki çayı almış dünden beri icmeme rağmen o da hemen fark ettirdi sütümü. Bozayı annemden biliyorum canım hep kıyafetlerine akıyordu sütü sagip sagip buzluga atıyordu. Emzirmeyi bıraktıktan sonra bile kardeşim uzun süre o sutlerle anne sütü içmişti

Bende silikon uçla emziriyorum canım doktoruma da sordum hiçbir zararı yok önemli olan çocuğun anne sütü alması ne şekilde rahat ediyorsa bebek o şekilde emzir dedi. Ben bir sorun yaşamadım yani

Gaz problemi çok olunca sürekli ağlayınca kolik oluyor canım. Asımızı atlattık çok şükür gelişimide iyiymiş sütle devam dedi doktor bir dahaki ay üç aşı olacakmış

hangi ilaclari kullandin cnm bio gaia verdik hic yaramadi sab simplex veriyorum 3 gundur yariyaruya azaldi aglama suresi.

kiraz cekirdegi kemeri var bizde etki etmedi. ben de her gun 2 kez rezene iciyorum. bazen melisa ve papatya da katiyorum banamisin demedi

lactamil ben de alayim cnm dr ne dedi de uzdu seni

benim ilk zmn olmustu cok buyuk deildi ben sadece lansinoh suruyorum surekli. aciyordu ama asiri deildi. emzirmeye ve sagmaya devam edebildim. kurudu kendi kendine. nasil yara kabuk baglar elinle alirsin o da oyle oldu

Kızlar bugun doktora gittik kulak testine çok sukur bebegim iyi ,gobegindede kanama olmustu ona Da baktirdim islakbbezle sil dedi surte surte ben kiyamiyomki oyle surtup silmeye kuzuma

ALLAH yarınlarımızı korusun

lactamil ben de alayim cnm dr ne dedi de uzdu seni
Sarılık var bir de gözlerinde problem var şaşılık veya katarakt olabilir dedi ona çok üzüldüm gittik göz doktoruna hiçbir şeyi yok dedi sarılığı da yokmuş boşuna sütüm gitti canım. Bugün de doktor kontrolümüz vardı kilo almamış mamayı arttir her öğünde ver dedi sütüm iki memeden toplam 50-60 çıkıyor mecbur mamayla büyücek çocuk. Her emzirmeden sonra mama ver dedi bakalım inşallah kilo alır. Hepsi o doktorun yüzünden çok sinir oluyorum hala

hangi ilaclari kullandin cnm bio gaia verdik hic yaramadi sab simplex veriyorum 3 gundur yariyaruya azaldi aglama suresi.
Herbacol bitkisel ilaç kullandım metsil kullandım ki en kötüsüydü ağlamaları gazı dahada arttı bio gaia da kullandım oda fayda etmedi sap simplex kullanıyorum bi kaç gündür inşallah bunun faydasını gururum.

Hametan bende aldim kullaniyorum ama her sürmeden sonra gögsü yıkayıp emziriyordun degilmi? Bazen emziriyorum uyutuyorum,kremi sürüyorum yarim saat sonra uyaniyor yeniden meme verecek oluyorum,yıkamak bile zor geliyo çogu zaman,sık sık uyandiginda kremi sürüp yıkamak bunaltiyor beni(

Duramadim doktora gittim,meme uktrasonu çekildi,mastit degilmiş cok şükür,doktor garmastana devam diyor,evde krem koleksiyonum oldu resmen

Canimdan bezdim artik,öldüm bittim 30 gun olacak nerdeyse,hayir mama vermekte çozüm degil doktor mastit olursun ya emzirecen ya sağacan,süt memede kalmaz diyor

Kac kilo almasi gerekliymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…