2017 Eylül Anneleri

Canım bebeğin aranmıyor gazı olduğu için oyle yapıyor ac dıye daha cok verince daha çok gaz oluyor bende bazen sağıp veriyorum sureklı kusuyor çok gazı var bebeğimin ilaçlar fayda etmiyor yavrum kıvranıp duruyor :KK43:

Of benimkide aynı canım şu gaz ne illet bişeymiş geceleri daha çok oluyor uyumuyor ne yapsak haykırıyor çıldırıcam uykusuzluk başıma vuruyor zaten :KK43: en son battaniyenin içinde salladıkda zor uyudu odadan dışarı çıkamıyorum :KK43: en son çare hamak beşik alıcam sende istersen bak belki iyi gelir seninki kaç günlük?

Of benimkide aynı canım şu gaz ne illet bişeymiş geceleri daha çok oluyor uyumuyor ne yapsak haykırıyor çıldırıcam uykusuzluk başıma vuruyor zaten :KK43: en son battaniyenin içinde salladıkda zor uyudu odadan dışarı çıkamıyorum :KK43: en son çare hamak beşik alıcam sende istersen bak belki iyi gelir seninki kaç günlük?
Yarın tam bir aylık olucak canım kullanmadığım ilaç kalmadı bir kaç gundur gunduz uyuyor gece uyumuyor bizimkinide babası kucağa alıştırdı kucakta uyuyor beşiğe koyduğumuzda uyanıyor cok hassas uykusu sureklı kusuyor bugünler geçicek mi

Ben varım,her gün ağlayarak emziriyorum,26 gün oldu gecmedi,lansinoh,garmastan,specta mam phyto,zeytinyagi,kantaron yagi hepsini denedim gecmedi,şu an karabaş otu kaynattim onu sürdüm bakalim fayda edecekmi??gidip bepanthen de alacam,onuda deneyecem,bi gögsum gene idare eder,ağlayarakta olsa emziriyorum ama digeriyle onuda yapamiyorum,cocugun agzina verecek gücüm cesaretim yok ,3 gundur ondan sadece sağıyorum :KK43:tersten emzirme dedigin ne?
Bu sekilde birde lahana iyi geliyormus.meme uzerinde bekletme onu deniyecegm

Eklentiler

• IMG-20171008-WA0000.jpg
    IMG-20171008-WA0000.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar gogsunuz acısada emzırın en ıyı gelen sey bebegın tukuruguymus benımde ılk baslarda yara oldu kanadı kendımı sıka sıka emzırıyordum son zamanlarıda artık ılk tuttuğunda agrıyodu ondan sonra gectı cok sürmedi sadece sabır

Yarın tam bir aylık olucak canım kullanmadığım ilaç kalmadı bir kaç gundur gunduz uyuyor gece uyumuyor bizimkinide babası kucağa alıştırdı kucakta uyuyor beşiğe koyduğumuzda uyanıyor cok hassas uykusu sureklı kusuyor bugünler geçicek mi

Geçecekmiş inşAllah canım bende o ümitle bekliyorum 3 ay sonra düzene giriyor diyolar 2 ay daha sabredicez:-( benimkide ağzından burnundan kusuyor
Benimkide yarın 29 günlük olacak senin aşı günün gelmiş:)
Benimki cumartesiye denk geldiğinden sağlık ocağı kapalı olduğu için pazartesi gidicem
İnşAllah fazla ağlamazlar:-(

Geçecekmiş inşAllah canım bende o ümitle bekliyorum 3 ay sonra düzene giriyor diyolar 2 ay daha sabredicez:-( benimkide ağzından burnundan kusuyor
Benimkide yarın 29 günlük olacak senin aşı günün gelmiş:)
Benimki cumartesiye denk geldiğinden sağlık ocağı kapalı olduğu için pazartesi gidicem
İnşAllah fazla ağlamazlar:-(
Doktor muayenesinde karnını dınledı bağırsakları çok çalışıyor kolik 3 ay sürer drdi farklı ilaçlar yazdı onlarıda deniycem yarın sağlık ocağında da iğnemiz var topuk kanında cok ağlamıştı gozlerım dolmuştu yarın nasıl olcak bilmiyorum inş ateş falan olmaz

Doktor muayenesinde karnını dınledı bağırsakları çok çalışıyor kolik 3 ay sürer drdi farklı ilaçlar yazdı onlarıda deniycem yarın sağlık ocağında da iğnemiz var topuk kanında cok ağlamıştı gozlerım dolmuştu yarın nasıl olcak bilmiyorum inş ateş falan olmaz

İnşallah ya:-( ilk ay aşısı için ateş olmuyo diyolar inşallah öyledir
Bende ağlamasına dayanamıyorum gözyaşlarını görünce içim gidiyor keşke elimizden bişey gelse
Bağırsaklar çok çalışınca kolikmi oluyormuş bilmiyordum

Biz de mamaya başladığımızda 3 gün yapamamıştı canım doktor 1 haftaya kadar normal dedi gazını çıkartabiliyorsa. Mamaya ilk başlandığında olabiliyormus bir hafta içinde düzen kuruyorlar alisiyorlar zaten. Biz de öyle oldu
İnşallah öyle olur. İçime su serptin biraz olsun. Teşekkür ederim.

Kızlar her gün iyi uyuyan bebegim bugun memeyi bırakmıyor memede uyuyor ve memeden ayirdigimda uyaniyor kızlar bu gecicidir değilmi 15 günlük anneyim

Böyle uyumaya alismamistir degilmi

İnşallah öyle olur. İçime su serptin biraz olsun. Teşekkür ederim.
Düzelir canım merak etme. Sonuçta ilk defa farklı birşey yiyorlar onlara da biraz zaman tanımak lazım. Sende rezene ve kayısı çayı içersen daha kolay yapar surec hızlanır sonra düzene girer. Ben öyle yaptım hem bana iyi geldi hem bebeğim kolay gazını çıkarıp kakasını yaptı

Teşekkür ederim kızlar iyiki bura var etrafa sorsan herkes bi akil veriyor ama burada herkes aynı zamanlarda ayni seyleri yaşıyor herkesten ALLAH razı olsun

Kayisi cayi demis bi arkadaş onu nerden bulabilirim

Emdikce bebek çoğalıyormuş canım. Ben de neler yaptım ama ikisinden toplam 60 çıkıyor anca. Boza bana biraz iyi geldi bir de lactamil var o çok arttırıyor sütü. Benim hiç yoktu bunlarla 60a kadar çıktı. Bir de tahin pekmez çok işe yarıyor. Ama en çok lactamil arttırdı. Ben mamada verdiğim için emzirme süresi uykusuyla beraber 5 saatte bir oluyor. O yüzden ben mama verdiğim zaman sagiyorum 2 saatte bir falan göğsüm boşalmış oluyor onun da faydasını gördüm. Benim çok sütüm vardı başta baya akıyordu ama sağlık ocağındaki doktora canım sıkıldı üzüldüm biraz anında gitti sütüm. Üzüntü çok etkiliyor cidden. Uyumakta sütü arttırıyor canım. Bir de bira mayası tableti varmış kullananlar 2 günde faydasını görmüş ama çocuğa çok gaz yapıyor dediler ondan kullanmadım ben. Bir de bir şişesi 85 lira falan biraz pahalı geldi açıkçası
Lactamil bende iciyorum,bozayı senden duydum,youtube da doktorun biri bira mayası tabletini tavsiye etmisti,fiyati dedigin gibiyse çok tabi...bide bu sabah her iki gögsümün alt kısmında kızarmalar,damarlanmalar farkettim önceden varmıydı,yenimi oluştu?mastit falan mı oldum yoksa gögüslerim 1-2 beden büyüdügü içinmi oldu anlamadim

Kızlar gogsunuz acısada emzırın en ıyı gelen sey bebegın tukuruguymus benımde ılk baslarda yara oldu kanadı kendımı sıka sıka emzırıyordum son zamanlarıda artık ılk tuttuğunda agrıyodu ondan sonra gectı cok sürmedi sadece sabır
1 ay oldu hala gecmedi,sizinki ne kadar bu kadar sürdümü?arada krem falan kullandiniz mi naptiniz?

Biz kalca cikikligi testimizi yaptirdik cok sukur bir sorunda olmadi.kizlar saglik ocagina gidince bebeginizin bingildaginida kontrol ettirmeyi unutmayin bizimki 20 gunluktu kapanmisti bingildagi aylik kafa olcumu yaptirin demisti yaptiriyoruz cok sukur gelisiyor

Lactamil bende iciyorum,bozayı senden duydum,youtube da doktorun biri bira mayası tabletini tavsiye etmisti,fiyati dedigin gibiyse çok tabi...bide bu sabah her iki gögsümün alt kısmında kızarmalar,damarlanmalar farkettim önceden varmıydı,yenimi oluştu?mastit falan mı oldum yoksa gögüslerim 1-2 beden büyüdügü içinmi oldu anlamadim
Canım üç gündür göğsümde sertleşme, şişkinlik ve aşırı ağrım vardı. Şu sıralar soğuk algınlığı geçiriyorum ve iki gündür ateşim var. Dün doktora gittim mastit için göğsün tamamen kızarması ve aşırı şişkinlik ve ağrı şeklinde oluyormus. Benimkine bile mastit değil dedi. Dünden beri ağrım azaldı çok şükür. Sende bunlar yoksa mastit değilsindir endişe etme. Bebeğin benimki gibi yarım saat ve üzeri emiyorsa (süt olmadığı için doymuyor malesef) damarlarının ortaya çıkması ve hatta kızarıklık olması normal bence. Hatta belki altından desteklerken sıkmış bile olabilirsin. Göğüs ucunda yara varsa insan gayri ihtiyari sıkıyor çünkü.

Hamileliğimde olduğu gibi emzirme sürecinde de her gün yeni bir sıkıntı yaşıyorum. Bugünkü olayım göğüs ucumun su toplaması. Yanıkta olur ya hani böyle su baloncuğu aynen onu gibi ama daha sert. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan var mı? Resmen ağlayarak emziriyorum. Emzirmesem bu sefer de içerde süt birikecek mastitti ateşti vs ile uğraşcam. Ne yapacağımı bilemez oldum artık. Şeytan diyor emzirmeyi hep bırak. Ver mamayı huzur bul. Her gün yeni bir emzirme sıkıntısıyla uğraşıyorum. Artık yara filan olağan geliyor. Onları çoktan geçtim yani.

Hamileliğimde olduğu gibi emzirme sürecinde de her gün yeni bir sıkıntı yaşıyorum. Bugünkü olayım göğüs ucumun su toplaması. Yanıkta olur ya hani böyle su baloncuğu aynen onu gibi ama daha sert. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan var mı? Resmen ağlayarak emziriyorum. Emzirmesem bu sefer de içerde süt birikecek mastitti ateşti vs ile uğraşcam. Ne yapacağımı bilemez oldum artık. Şeytan diyor emzirmeyi hep bırak. Ver mamayı huzur bul. Her gün yeni bir emzirme sıkıntısıyla uğraşıyorum. Artık yara filan olağan geliyor. Onları çoktan geçtim yani.
Bende oyleyim soyle memeyi cikartip verip uyutup yerine koyanlari cok ozeniyorm
Surekli sagip emziriyorm ilk emerkeb damarim cekiliyor resmen.uclari yara silikon takiyorum zarari olur mu bilmiyorm.emzirdikten sonra sizlama hic gecmiyor.emzirme saati geldi diye aglamakli oluyorm:KK42:

Back