- 5 Şubat 2017
- 266
- 186
- 18
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.061
Insallah yan yatinca donmez basin canim.sola yatmaktan diger yonlere yatmayi unutmusuz:))sırtüstü yattım canım haftaya diyeceğim başım döndü diye yan yatarım bakalım ne diyecekler
aynen canım sağa yatınca kendımı suclu gıbı hıssedıyorum uykuda bıle hemen donuyorum donmussem :)Insallah yan yatinca donmez basin canim.sola yatmaktan diger yonlere yatmayi unutmusuz:))
Oluyor canım özellikle geceleri oluyor gündüz yorulduysamMaşAllah bebisebizimde kontrol yarın. Ama dönmedi daha sanırım, kafasıyla mideme vuruyor sürekli azcık yaramaz kızım.
Kızlar adet sancısı gibi sancım oluyor son 1 haftadır sürekli. Sizinde oluyor mu?
Kaçıncı haftadasınız.ben sola yatınca asıl rahatsızlık hissediyorum.sırt üstü sorun yok pek.yorulursam sola dönüyorum. 33.haftadayım sizin daha mı ilerde perşrmbe benimde kontrolüm var.bakalım ne diyecek doktorumuzInsallah yan yatinca donmez basin canim.sola yatmaktan diger yonlere yatmayi unutmusuz:))
Kaçıncı haftadasınız.ben sola yatınca asıl rahatsızlık hissediyorum.sırt üstü sorun yok pek.yorulursam sola dönüyorum. 33.haftadayım sizin daha mı ilerde perşrmbe benimde kontrolüm var.bakalım ne diyecek doktorumuz
ne mutlu sana. bugün ark. dogum yapti.10 gibi hastanede olup 11.30 gibi dogurdu direk.korkulcak bsy yok diyor.herkese kolay doğumlar nasip olsunBugün kontrolüm vardı arkadaşlar. Bebeğim 2 .861 kilosu. Ve doğum pozisyonuna girmiş. Doğum kanalına yerleşmek üzere dedi doktor. Bundan sonra heran doğum gerçekleşebilirmisşimdi doğum korkusu zamanı ve bebise kavuşma heyecanı ve beklentisi
kendin kaç kilo aldın canım artik heran olabilir ben de 33 u bitiriyorum yarin az kaldı doğumlara bu arada bebise de maşallah normal doğum istiyorsun değil mi :)Bugün kontrolüm vardı arkadaşlar. Bebeğim 2 .861 kilosu. Ve doğum pozisyonuna girmiş. Doğum kanalına yerleşmek üzere dedi doktor. Bundan sonra heran doğum gerçekleşebilirmisşimdi doğum korkusu zamanı ve bebise kavuşma heyecanı ve beklentisi
1.5 saate doğurmuş ne güzel ilk doğumumuydune mutlu sana. bugün ark. dogum yapti.10 gibi hastanede olup 11.30 gibi dogurdu direk.korkulcak bsy yok diyor.herkese kolay doğumlar nasip olsun
evet cnm ilk. aksam yemekte beraberdik sabah doğum1.5 saate doğurmuş ne güzel ilk doğumumuydu
Bugün kontrolüm vardı arkadaşlar. Bebeğim 2 .861 kilosu. Ve doğum pozisyonuna girmiş. Doğum kanalına yerleşmek üzere dedi doktor. Bundan sonra heran doğum gerçekleşebilirmisşimdi doğum korkusu zamanı ve bebise kavuşma heyecanı ve beklentisi
kendin kaç kilo aldın canım artik heran olabilir ben de 33 u bitiriyorum yarin az kaldı doğumlara bu arada bebise de maşallah normal doğum istiyorsun değil mi :)
ne mutlu sana. bugün ark. dogum yapti.10 gibi hastanede olup 11.30 gibi dogurdu direk.korkulcak bsy yok diyor.herkese kolay doğumlar nasip olsun
Ben 68 kiloyla hamile kaldım canım (biraz Balık etliydim)ilk aylar çok mide bulantım oldu 5 kilo verdim. Şuan 69 kiloyum sadece verdiğim kiloyu aldım yani.. Normal doğum istiyorum tabı ki.. ama sadece alttan dikiş olayı çok korkutuyor beni
6 kilo mu aldın sadece çok iyi ya 15 kilo aldım ben hala alıcam sanırım ben de kustum ama hiç kilo vermedim maşallah size
Hazır kilodan konu açılmışken doğum sonrası korseyi şimdiden mi doğumdan sonra mı alacaksınız?
Kopçalı olanlar varya daralıp genişleyebiliyordogumdan kac gun sonra takilacak bence en onemli soru bu. çünkü aninda karnin gitmiyo 7 aylik gibi oluyosun. 1 hafta sora fln 5 aylik gibi. dolayisiyla ne zaman takmaya baslicaz beden ona gore belli olcak. korse de ortalama bi beden alsam giyerim denilecek bsy deil. cok sıkı olani can yakar bol olani ise yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?