2017 Eylül Anneleri

Benim de sat 14 aralık bakmadı canım beta istedi yine sinir oldum ben de baksa gözükür herkez daha erken zamanda görüyo

Vala ben bi sinir artık mide bulantısından bunalıp doktoruma gittim.Kafayı yicektim artık kendimi falan kesmek istedim bulantıdan.Sonra daha sıkıntımı anlatamadan doktor ultrasonda bana kalp atışını dinletti ve ben sanki neşe içinde oraya gitmişim gibi suratımda bir tebessüm ordan ayaklarım havada çıktımHaşlanmıs patates,tarhana,salatalık benim kurtarıcılar

Oy maşaallah kuzumuza, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin anneciği Ben daha beklemedeyim 3 hafta sonra gideceğim doktora. İki gündür domatesi keşfettim ekmek+domates+tuz

Yeni öğrenenler hamişler keseyi görenler kalp atıslarını duyanlar hepinizinki hayırlı olsun insallah Allah tamamına erdirsin dua eder dua beklerim bende persembe 6+3 de kalp atıslarını duymak icin gidecegim insallah cok heycanlıyım bsey kalmadı sunun surasında

Kalp atisi duydun mu canim

Kızlar hafta hafta bhcg değerlerinizi yazar mısınız. Kalp atışlarını kaçıncı hafta duydunuz.
Keseyi bebişi kaçıncı hafta gördünüz. Ben bat 18 ocak. Umarım adet olmam ve değerim düşmez. 28 eylül de anne olmak da nasip olur inşallah

dpo 7 yada 8 gibi öğrendım b-hcg 26.89 çıktı 2 gün sonra tekrar gittim 142 çıktı 3 gün sonra tekrar gittim 627 yükselmişti 1hafta sonra gittim kese göründü ve 1 hafta gectı nerdeyse henuz gıtmedım cuma gıtmeyı dusunuyrum yarın benım hesabıma göre 6 +0 ama ultrasonda kac sormayı unuttum cuma soracagım

betan kaç canım kaç haftaliksin kaç gün gecikti adetin benim bugün 7 günü gecikmesi 5 haftalık oluyo hala bakmadılar ultrasonla yine beta istedi sinir oldum
niye sinir oldun iyi işte kan bebegin ne kadar sağlıklı geliştiğini gösterecek ben de kan istedim gerek yok dediler diye off ya dedim. evet kese görünüyor ama kanın artısıda bebegın saglıklı ılerleyısını gösterıyor bence ıyı yapmıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…